Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני אתחיל מהשאלה הראשונה החשובה יותר:

לפני שבועיים היה לי פנצ'ר ברכב (פולקסווגן פולו 2008 1.6)

החלפתי לגלגל החלופי שלפי מה שנראה לי הוא מקורי לחלוטין השאלה שלי היא אם הגלגל מקורי אפשר לסוע עליו בלי כל חשש או שבכל מקרה אני צריך לתקן את המפונצ'ר ולהחזיר אותו??

הגלגל באותו הגודל כמו שאר הגלגלים ואני שוקל להשאיר אותו ואת המפונצ'ר לתקן ולאכסן בבגאז למקרה חירום...

השאלה היא האם זה בסדר לסוע עם הגלגל החלופי שבעצם מקורי זה אותו הדבר נכון ??

עכשיו לשאלה השניה בקשר למילוי לחץ אוויר בצימיגים:

אם אני ממלא עומס מלא זה נכון שהנסיעה תהיה חסכונית יותר בדלק מאשר בעומס חלקי?

האם האוטו יזרום יותר טוב על הכביש אם אני ממלא עומס מלא ?

והאם יש סיכון ממשי בכך שאני ממלא עומס מלא בצמיגים ונוסע לבד או רק עם עוד מישהו לידי??

תודה רבה לכם חברה :smile:

פורסם

1. אם הרזרבי שלך זהה לכל השאר (ובהנחה שהוא מאוזן) אין בעיה להישאר איתו.
  2. אם הבנתי אותך נכון, מילוי לחץ האוויר נעשה בהתאם לכמה שהרכב עמוס, לפי הנחיות היצרן. מילוי לחץ אוויר, התואם למצב עמוס, כאשר הרכב לא עמוס ולהיפך מקלקל את אחיזת הכביש של הרכב. בהקשר של צריכת דלק לא יהיה שינוי מורגש.

פורסם

השאלה היא איפה הרכבת את הגלגל עם הצמיג החדש ?

אם מקדימה, רצוי להעבירו אחורה , בגלל שיהיה הבדלי גובה מאחר והצד השני כבר שחוק חלקי ותתכן משיכה של ההגה או הרכב לצד השחוק יותר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...