Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

במזל טוב הצטרפה לגאסי נוספת למשפחה (לאבי) .הרכב עבר יישור קו ועדיין נשארו מספר דברים קטנים לטיפול :

1.אורות קדמים עובדים אבל אני מרגיש שהם חלשים (לא מדובר בכוון) ,אבהיר את עצמי : האורות יותר "צהובים" ולא לבנים חזקים כמו בלגאסי הישנה יותר שלי (1991). היכן לדעתכם טמונה הבעיה ? השאר תקין (רוורס,בלמים ,חנייה אחורי ואפילו ערפל).

שמתי לב לכך שהבהוב באמצעות ידית הוינקר באור הגבוה מכבה את אורות הדרך ,ולא מופיע הסימון של האורות הגבוהים בספידומטר בזמן ההבהוב .הפעלת אור גבוה קבוע -תקין ,ויש את הסימון בלוח המחוונים (כחול).

2.נורית אדומה מופיע על גבי לוח המחוונים FWD באופן קבוע .האם יש צורך באיפוס מחשב או שמא מדובר בתקלה ? הרכב נוסע בצורה מעולה ועם אחיזת כביש מדהימה.

3.בין 2 המושבים מתחת לבלם היד ישנו מפסק עם סימון קור שמופיע על לוח המחוונים בזמן הפעלה, ורשום HOLD COLD ,צבע כתום ,מה זה ?

4. התאורה חלשה מאוד בלוח מחוונים וכמעט בלתי נראית ,האם הפירוק מורכב לצורך החלפת נורות ? ביצעתי את הפעולה הזו בלגאסי הישנה (1991) בזמנו ,וזה חייב את פירוק ההגה על מנת לא לפגוע בדשבורד. האם כאן זה מורכב יותר ? (לא לשכוח שכאן יש כרית אוויר) .אשמח להדרכה.

5. היכן ניתן להשיג את ספר הרכב ?

לתשובתכם המלומדת אודה או לסרוגין הפנייה לחשמלאי אמין וטוב מאזור בת-ים.

בברכה

מוטי

פורסם

חשמלאי רכב טוב ואמין (וגם מיזוג אויר ומכונאות כללית) תמצא ב"מוסך מילניום" שברח' משה שרת 2 א.ת חדש (מערב)

ראשל"צ, טל' 03-9614393 ובקש את אהוד.

יתכן שעוצמת אורות הראשיים נמוכה בגלל מפלי מתח כך שמגיע אל הנורות מתח נמוך מדי או שמחזירי האור (רפלקטרים) הפנימיים בתוך הפנסים הראשיים דהויים ואינם מבריקים או שני הדברים היחד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חברים יקרים תודה רבה !

מבטיח לעדכן.

בנוגע לקישור הפורום על הלגאסי ,נו טוף ,זה מצריך עוד קפה וסיגרע לחידוד ה"אינגליזית" :-).

בברכה

מוטי

פורסם

עדכון :

בהמלצת רפי לין (הרבה תודה) ,פניתי לחשמלאי אהוד מ"מילניום" שהתגלה כאיש נחמד . מכיוון שהוא לא בתפקוד מלא (עקב פציעה) , שלח אותי לקולגה "מוסך טל" במרחק קצר .באבחון מהיר טען שאין תקלה ומדובר בכוון אורות בלבד.

כוון אורות בוצע אתמול ע"י חשמלאי אחר באמצעות אבי, כנראה שזה בוצע בצורה לא מקצועית .אלומות האור פנו לשמיים :-P.טל הראה והדגים לי לפני ואחרי .כמו כן אמר לי לנסוע בלילה ולראות תוצאות . הוא הדגים לי את ההבדל בין פנס שהוחלפה בו נורה חדשה ששיפרה במידת מה את עוצמת האור ,אבל טען שקודם כל אבדוק ,ורק אם זה לא יהיה לשביעות רצוני -יחליף.

הפנסים אינם עכורים (גם לא ברפלקטורים) ,והמתחים תקינים .דרך אגב הם עשויים זכוכית ולא פלסטיק.

האור בספידומטר פתאום התחיל לעבוד .מה הקשר ? - לא יודע ,אבל למי אכפת :-).

בקישור הבא תוכלו לקבל פרטים על הרכב והרכישה . אני אוהב ומכבד את 2 הפורומים.אז לא לכעוס.

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2421-280-26269962,00.html

תודה לכולכם .

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...