Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי על האוטו כתמי צבע ממש קטנים על המכסה מנוע ואני לא יודע איך להסיר אותם.. עם הציפורניים הם לא יורדים ואני לא יכול לשים שום חומר כי זה יפגע בצבע של האוטו - כחול כהה. אז מה לעשות?

פורסם

תאר את הכתמים. ממה הם נגרמו, איזה חומר נראה לך שזה? ניסית לגרד עם פלסטיק שלא בהכרח יוריד את הצבע?

אולי זה צבע שירד ולא כתם צבע. תבדוק זאת.

פורסם

מישהו צבע עם צבע קיר רגיל ליד האוטו ויש התזות כאלה אבל קטנות.. עם הציפורן זה לא יורד ואני לא רוצה לגרד את זה עם איזה חומר מסוים כי אני לא רוצה שזה יגרום לשריטות על האוטו.. יש חומר מסוים שיכול לנקות את הכתמים האלה?

פורסם

תעשה פוליש למכסה המנוע, זה יכול לפתור את הבעיה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

היו לי פעם כתמים על האוטו (לבן) הורדתי אותם עם משחה להורדת סריטות נקנה באוטו דיפו

*** RIDE THE SOUND ***

• תוכן חדש...