Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אלכוהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני שונא,

לפעמים אנשים שואלים פה שאלות פשוטות ועונים להם בצורה מוגזמת וחושבים שהם באמת הולכים לעשות את מה שהם שואלים.

הבנאדם סך הכל שאל מה יקרה אם הוא ישתה כזאת כמות.

זה לא שהוא בדיוק עכשיו שתה כמות כזאת ושואל לפני העליה להגה, הוא סתם רוצה לדעת מה מותר מה אסור וכל מיני שאלות כאלה.

לפותח השרשור, אם תשתה שישיית בירות נגיד בין השעה 11 וחצי ל12 וחצי לא תוכל לנהוג גם אם תמנצ'ס איזה משהו תוך כדי וכנראה שתצטרך לחכות לפחות עד 7 בבוקר(ב-7 גם כבר לא יהיה מי שינסה לתפוס אותך ולבדוק אותך אבל מדובר על החיים שלך ולא על זה שיתפסו אותך תחת השפעת אלכוהול)ואותו הדבר גם אם תשתה מ12 עד 3 כל שעה 2 בקבוקים.

בכל מקרה זאת תשובה שאי אפשר לענות לך עליה בגלל שכמות האלכוהול שאתה שותה משפיעה עלייך גם בגלל משקל,גובה וכל מיני נתונים גנטים כמו שאמרו לך פה.

אני אספר לך משהו מנסיון אישי עד לפני ממש שנה אני וחברים שלי לא שמנו על החוק וגם היינו בטוחים בעצמנו שכל אחד תותח ויכול לשתות וזה לא משפיע עליו בנהיגה ולא כלום עד שחבר אחד סיים בעמוד ונלקח לו הרשיון להמון זמן ועד היום הוא עושה שיקום לברך שלו, חבר אחר השבית את הרכב שלו וגם לו נלקח הרשיון לשנתיים ובמזל הוא יצא ללא פגע ועוד 3 סיימו עם שלילה בין 10 חודשים לשנה ו10 חודש.

טוב שלמדתי מטעויות של אחרים כשאני שותה אני לא עולה על ההגה ואם כן אני הולך לישון באוטו אחרי מסיבה או משהו ומצדי אני קם ב7-8 בבוקר שותה מים ורק אז נוהג.

אל תתגרה במזל שלך ותשתה ותנהג כי אני מבטיח לך אם ויתפסו אותך אתה כל כך תצטער על זה כי אין משהו יותר כואב מלאבד רשיון רכב בגיל צעיר כשאתה בשיא ההתלהבות.

אז בסופו של דבר אל תשאל על שישיית בירות או חצי בקבוק וודקה או כל דבר שעולה לך בראש עם וזה ונהיגה כי נראה לי שאת התשובה אתה יודע לבד ואם אתה רוצה לשתות שישיית בירות או אפילו 15 ליטר בירה אז סבבה לא מפריע לאף אחד רק אל תעלה על ההגה זה בטוח, גם בשבילך וגם בשביל הנהגים האחרים בכביש.

פורסם

חוזר על מה שכתבו - יש טבלאות (נא לחפש בפורום)

אבל מעבר לכך זה עניין מאוד אישי, כל אחד מפרק במהירות אחרת אלכוהול,

וזה תלוי גם במהירות שבו אתה בולע אותו וכמה אוכל אכלת בו-זמנית.

בכל מקרה, ולא משנה מהו קצב פירוק האלכוהול בגוף,

רצוי מאוד לחכות גם מעבר למה שמצוין בטבלאות, כדי להיות על הצד הבטוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תגידו, אתם רציניים??

זאת הבעיה, אנחנו לא מספיק רציניים ובישראל כמו בישראל מחפשים איפה למתוח את הגבולות ושיטת ה"סמוך", אני גבר, קטן עלי וכו'.

באירופה, יש מדינות ששם אין את הבעיות כמה לשתות, כמה מותר ומתי לנהוג. החוק קובע 0 (אפס) אלכוהול בגוף נקודה.

שחור ולבן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לקנות כאלה נשיפונים אישיים, לא?

אז תשתה כמה שאתה רוצה, תהנה, מצידי תרביץ עם כל בקבוק בירה גם איזה צייסר של בושמילס, לך לישון בסבבה.

בבוקר תן נשיפה לינשופון ואם הכל בסדר, סע לשלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמות האלכהול צריכה להיות בפרופורציה למוצא:lol:

כך גם אורך הסכין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...