Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפאסאט CC רכב יפה במיוחד! ראיתי אחת בצבע לבן והיא הייתה ממש ממש מרשימה

את השירוקו דווקא לא יצא לי לראות.

העיצוב שלה גם לא לטעמי

פורסם
vw_scirocco_0-520x351.jpg

הנה תמונה...

לדעתי הרכב הזה יכול לעמוד באותה שורה עם הבררה מבחינת עיצוב...

וד"א מה דעתכם על רכב זה לנהג צעיר? (בגירסא ה"זולה" עם גיר ידני)?

vw-scirocco-2009.jpg

2 פאסאט CC

פאסאט CC עוד לא ראיתי, אבל שירוקו אחת לבנה בחיפה ראיתי היטב.

העיצוב מהמם, אבל רק בזויות שבהן התמונות למעלה מצולמות... מהצד ומאחור נראה דיי על הפנים לטעמי, וחיסרון בטיחות משמעותי הוא חלונות קטנים-קטנים, כולל האחורי. זה כבר נהיה טרנד, או תחרות- למי יהיה את החלון הכי קטן. אני לא אוהב את זה. שדה ראייה הוא דבר חשוב, במיוחד כשלאוטו משודכים 160 כ"ס...

אחח :shock: אבל מהזויות האלה:-D נראה מדהים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה לי שרוב השירוקואים שרואים על הכביש נמצאות דווקא בתל אביב.

אני מסתובב עם הרכב ביומיום, וכל יום יוצא לי לראות לפחות 3.

היום במקרה יצא לי לראות 2 לבנות, אחת שחורה ועוד אחת כסופה.

אייל - אני מסכים איתך בהחלט לגבי הבעייתיות הקיימת מבחינת האיבזור הלוקה.

הרכב כאילו משדר: "אני יפה, אני יקר, זה מספיק וככה תקבלו אותי".

באמת מוזר לי איך רכב שמתומחר בכמעט 200K, מגיע ללא ערך מוסף כלשהו מבחינת האיבזור.

נ.ב - פסי הקישוט השחורים לאורך הדלתות (למטה) קיימים בכל הגרסאות והם ממש אבל ממש מעצבנים.

רק בצבעים כהים השירוקו נראית טוב לדעתי בגלל הסיבה שציינתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הפאסט CC נראה כאילו מישהו חים את הפנסים האחוריים ומרח אותם.

עוד אוטו משעמם לחלוטין שיש אפשרויות טובות בהרבה במחירו.

פורסם

היום מלאי מתיישן עפ"י החוק זה רכב של 12 חודש בבונדד..

12 חודש מיום היצור של הרכב, ממש ללא קשר לזמן שהרכב "יושב" בבונדד.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מלאי מתיישן???

ב5\5 נכנסה אוניה ונשארו בודדים בלבד מהאוניה עליה.

איזה בעסה איתך. האוטו נראה מצויין, חשבתי אולי אפשר להוציא בחצי מחיר...

[אני עדיין לא מאמין שאף פעם לא היתה לי פורד פומה]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קהל הלקוחות של השירוקו מצומצם יחסית.

הוא לא פרקטי (3 דלתות, תא מטען קטנטן, 2 מושבים מאחורה!).

הוא מושך הרבה מאוד תשומת לב כמו שאמרו פה, הרבה אנשים לא אוהבים "למשוך אש".

אכן העיצוב יפה ומיוחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הפאסט CC נראה כאילו מישהו חים את הפנסים האחוריים ומרח אותם.

עוד אוטו משעמם לחלוטין שיש אפשרויות טובות בהרבה במחירו.

אני לא יודע כמה היא עולה, אבל לדעתי היא יפיפייה.

פורסם

ראיתי אחת באיזור הנמל בת"א.

באמת אוטו מדהים ביופיו, צעירים באמת צריכים לחשוב על לרכוש את האוטו הזה ולא את הגולף הנפוצה כל-כך...

פורסם

ברצבי, העלית כאן כ"כ הרבה נימוקים.

חובבי רכב קונים רכב מהלב. אולי יש איזה 2-3 נימוקים בתת-מודע לכאן או לכאן.

את כל הרכבים שהיו לי (גם אם לא עלו כמו השירוקו) קניתי מהרגש. ושלושה מהם קניתי באותו היום שהלכתי לראות אותם לראשונה. (הוולקן, הקליאו, והסיוויק הידנית ששייכת לעבר הרחוק. הם היו בסדר בבדיקה. אז מה יש פה לחשוב?)

לא שווה להתכופף בשביל לתינוק 10 דקות נטו (בהגזמה!) ביום כדי לנסוע ברכב מיוחד?

אותי, לא מעניין מה רכב משדר. כשיהיה לי כסף ל-STI אני פשוט אקנה אחת. ודרך-אגב, החכמים מספיק יחשבו שאם הסמנכ"ל נוסע ב'סתם סובארו שחורה ומרעישה' במקום לנסוע בפאסאט, אז כנראה שיש משהו שהוא יודע והם לא.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך לגביו הוא עודף תשומת-הלב. נסעתי שבוע ב-207CC (יפהפיה לכל הדעות) והתגובות נעו בין "מה זה הדבר היפה הזה?" שאמר לי מבוגר מעונב בחניון של קוקה-קולה לבין ערסים באשקלון שדאגו שאני אדע שהכבל קיק-דאון שלהם מתוח היטב.

אבל זה משהו שהייתי מקריב בשביל רכב מהנה לנהיגה. (וה-207 מהנה לנסיעה. יש הבדל גדול).

אביעד.

נ.ב השירוקו יפהפייה. ונותנת בדיוק את אותו ערך מוסף שחלק מחובבי הרכב מחפשים.

שירוקו היא לא בחירה טריוויאלית עבור לקוחות VW.

אני לא יודע אם אני לקוח מייצג של VW, אבל יש ערכים מסויימים שהמותג הזה מייצג (למשל משפחתיות מכובדת), ותכונות מסויימות (למשל בטיחות - וגם זריזות בדגם שאני בחרתי, שחולק את המנוע עם השירוקו ה"זולה"), שהשירוקו קצת סוטה מהן.

היא באמת יפה. אבל היא באמת גם מושכת "אש". היא קצת מצועצעת ויש מאחוריה איזה אמירה, כמו למשל (אם נתייחס לדוגמאות שהובאו כאן): "אני קרח בן 40 אבל יש לי רכב מגניב" (אגב, יכול מאוד להיות שיתפוס גם לגבי, מודה באשמה), "אני מנהל אבל עם טוויסט מגניב שמצדיק את זה שאני מזיל ריר על העובדות שלי", וכו'. לצורך העניין, הרכב עשוי להתאים למתגרש הטרי שקיבל 60 מ' ש"ח ;-)

כשהייתי באולם, התיישב ברכב איזה אדם שנראה חשוב בעיני עצמו, מחזיק יומן ומדבר בסלולר. אמרתי לעומר שהוא נראה לי כמו בעלים של בר בת"א, וזה לא בדיוק מה שאני מבקש לשדר. וכאן טמונה הבעיה (מבחינתי).

בנוסף, מה לעשות ש- 2 דלתות ורכב שהישיבה בו נמוכה והבגאז' שלו לא משהו, אינו פרקטי עבור חלקינו. נכון, אשתי אמרה שהיא מוכנה לסבול. נכון, נכנס במושב האחורי (שבו רק שני מושבים) כסא תינוק שמתחבר יפה ל- ISOFIX. ובכ"ז. שימושי הוא לא (ולא בשביל זה נוצר). נשגב מבינתי, אגב, מדוע התקמצנו על שליטה מההגה ברכב שעולה 190K? (ל- DSG)

הוא גם קצת צועק: אני פה, ואני עולה הרבה (אפילו יותר ממה שהוא עולה באמת). ועוד דבר - על אף יופיו הרב, אני לא יודע אם באמת הוא מעלה חיוך בחניה. צריך עוד לשקול את זה.

אז האם הוא יהיה הרכב השני שלנו, עכשיו שיש לנו בדרך (עומר - מה קורה??) גם גולף 160? אולי. נבדוק גם דברים אחרים, נעשה נסיעה גם על שירוקו החזקה, ואז נחליט. על כל פנים, פונקציונאלית היא לא, וגם תדמיתית ומבחינת אבזור יש פה בעיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...