Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג סיאט לאון , שנת 2002, ידני, 1800 סמ"ק. ברכב יש כפתור שנקרא TCS, ואני לא בדיוק מבין בשביל מה הכפתור הזה, ואיך משתמשים בו !!

אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה אהיה מאוד מודה לו.

תודה מראש

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

ברכב כנראה מותקנת מערכת בקרת משיכה שתפקידה לזהות החלקה באחד הגלגלים, במקרה והמערכת מגלה החלקה היא מפחיתה את המומנט הנמסר לציר.

מערכת זו מאוד יעילה כאשר הכביש רטוב או קיימת שכבת קרח על הכביש.

הכפתור נועד לבטל את פעולת המערכת עד להתנעה הבאה בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנתי , אז כשהמערכת הזאת מופעלת הדרך היחידה להפסיק את ההפעלה שלה זה לכבות את האוטו .

תודה רבה

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

לא.

כשאתה לוחץ על הכפתור, אתה מכבה את המערכת, ובעצם מרשה לגלגלים "לפרפר" (בשפה פשוטה).

בנהיגה הבאה שלך, המערכת תודלק מחדש.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

אה , אוקיי אז זה הפוך למה שהבנתי מקודם .

תודה לך

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• תוכן חדש...