Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הIפורסים אנדרייטדים כולם והם מגברים פשוט מעולים לאנשים שלא מוכנים למכור את נשמתם תמורת מגבר ( כמו 90% אחוז מאיתנו כולל אותי :\ ) . אבל 50RMS ? לא נראה לי מספיק בשביל לפתוח את הסט כמו שצריך ולנצל אותו עד תום מה שנקרא.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "לא נראה לי"? אתה מנחש?

תשמע - אם מישהו מנסיון בא והגביר מידבאס של הסט הזה והוא לא נפתח מספיק ואחרי מעבר למגבר חזק יותר מאותה הסדרה הנושא הסתדר - מובן.

אבל ללכת ולרכוש מגבר שמוציא הספק של 100 וואט לערוץ ועוד מגבר כבד של חמישה ערוצים - וזה די קשה למצוא מגבר חמישה ערוצים חזק ואיכותי למען האמת... אולי זה בזבוז של זמן, כסף ומשאבים נוספים.

ואיזה סוג של הגברה? אקטיבית? כי אם כן, אז אולי לטוויטרים ממש לא צריכים ערוץ הגברה כל כך שמן - סתם בזבוז - אולי היה עדיף לרכוש מגבר שני ערוצים ביחד עם עוד מגבר 4 ערוצים או אפילו שלושה ערוצים (כן כן, גם זה קיים).

אולי היה עדיף לקנות 4 ערוצים ומונו בלוק במקום - הגמישות כאן היא הרבה יותר גדולה...

למצוא מגברי חמישה ערוצים שהרביעייה בה מוציאה בין 75 ל 85 וואט זה פחות בעייתי מאשר לחפש מגבר חמישה ערוצים שמוציא 100 וואט לערוץ - זה מפלצת וקשה למצוא כאלו בסכומים סבירים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אנחנו מדברים פה על מגבר 4 ער', ופשוט לוותר על האחוריים שגם ככה לא יתרמו.

לא חובה ללכת על מגבר שמוציא 100RMS , ;;

פורסם
הzapco i4100 הוא מגבר איכותי מאוד , ובעל חלקים משותפים לו עם אחיו הגדולים כגון הreference שאין ביניהם השוואה כלל עם הsundown.
לא ברור לי על מה אתה מדבר, סדרת ה-i-Force וה-Referance בנויות בצורה שונה לחלוטין ולא חולקות שוב דבר במשותף, אולי תוכל להסביר? כנראה שאני מחמיץ פה משהו.

נכון, אין השוואה בין הרפרנס לבין ה-Sundown, גם לא במחיר, אבל איך זה קשור ל-i-Force?

לזפקו יש גם את חיבור הsymbilink היחודי שמשפר גם כן את האות.
אולי תסביר איך זה בדיוק משפר את האות? ה-Symblink יוצר מעגל Balanced ועוזר לפתור רעשי מנוע, יללת אלטרנטור ושאר מרעין בישין, בהתקנה שנעשית נכון כל אלו לא אמורים להיות קיימים בכלל, לכן איך זה בדיוק משפר את האות?

הרי הרדיו דיסק שלו גם ככה לא מוציא יציאות Balanced, אז מה בכלל זה יתן לו?

אתם הולכים בעיקר על הסאנדאון בגלל החוזק (מוצהר 100 ב12V)
סטס טרחת אי פעם להסתכל על הרכיבים\טכנולוגיה\PCB שיש ב-Sundown? אתה חושב שהמגבר הזה כל כולו הוא כוח?

זה שיש שם רכיבים של Sanken שנמצאים בין היתר גם במגברים של Genesis לא אומר כלום?

בשורה התחתונה ה-Sundown לא נופל מ-i-Force בכלום ואפילו זול ממנו וטוב ממנו בקרוס.

סטס, לכתוב דברים בלי שום סימוכין זה פשוט ולקבוע עובדות זה עוד יותר פשוט, אשמח אם תוכל להסביר אותם גם, האם שמעת בכלל מגברים של Sundown?

דני.

פורסם
אדי אנחנו מדברים פה על מגבר 4 ער', ופשוט לוותר על האחוריים שגם ככה לא יתרמו.

לא חובה ללכת על מגבר שמוציא 100RMS , ;;

אה... בכותרת רשום משהו אחר... אלא אם כן פספסתי משהו כמובן :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סדרת הIFORCE של זפקו מיוצרת דומה מאוד לסדרה היותר גבוהה שלהם , לא מדבר על הספק דומה או איכות דומה , אך ישנו בסיס דומה , לא מאמין ? תוכל ליצור קשר עם ZAPCO ולשאול אותם.

לזפקו יש ממיר מbalanced לUN** , ולא סתם כבל לא מובן , כל כבל או חלק שמוריד רעשים וכו' משפר את איכות הסאונד , אחרת לכולנו היו עכשיו כבלים ב1 וחצי מתחנה מרכזית.

רוב הRCA-ים חשופים מאוד לרעשים ,והכבל של זפקו פחות.

כמו שאמרתי הקרוס הוא לא תמיד נחוץ , ולבחור מגבר בגלל שיש לו קרוס אקטיבי זאת לא בחירה נכונה.

הזפקו יקר יותר מהסאנדאון? , תבדוק מחירים ותחזור אלי.

הסאנדאון מיוצר ע"י חברה אחרת לגמרי שמייצרת את אותו המגבר לעוד כ4 חברות, וחברות אחרות מוכרות את המגבר בכחצי מחיר מהמחיר של SUNDOWN, היה שרשור דיי ממזמן על זה תוכל לבדוק ולחפש את שאר החברות.

כן שמעתי את שני המגברים.

פורסם
סדרת הIFORCE של זפקו מיוצרת דומה מאוד לסדרה היותר גבוהה שלהם , לא מדבר על הספק דומה או איכות דומה , אך ישנו בסיס דומה , לא מאמין ? תוכל ליצור קשר עם ZAPCO ולשאול אותם.
אני לא מבין, אתה בא כותב משהו ואז לא יודע לענות עליו? למה אני צריך ליצור קשר עם ZAPCO, אמרת שהם חולקים את אותו הבסיס או הבסיס דומה או איך שלא תקרא לזה, אז תפרט מה בדיוק דומה, איפה הבעיה ?

לזפקו יש ממיר מbalanced לUN** , ולא סתם כבל לא מובן , כל כבל או חלק שמוריד רעשים וכו' משפר את איכות הסאונד , אחרת לכולנו היו עכשיו כבלים ב1 וחצי מתחנה מרכזית.

רוב הRCA-ים חשופים מאוד לרעשים ,והכבל של זפקו פחות.

קודם כל, הממיר של ZAPCO עושה את הפעולה ההפוכה בדיוק ממה שרשמת, הוא ממיר מלא מאוזן למאוזן ולא להפך ועכשיו הסבר לי סטס, מזה עוזר לי אם אין לי רעשים מלכתחילה? לא ענית לי.

הסאנדאון מיוצר ע"י חברה אחרת לגמרי שמייצרת את אותו המגבר לעוד כ4 חברות, וחברות אחרות מוכרות את המגבר בכחצי מחיר מהמחיר של SUNDOWN, היה שרשור דיי ממזמן על זה תוכל לבדוק ולחפש את שאר החברות.
פרט נמק והסבר, זה שאותו יצרן מייצר זה אומר שאלו אותם המגברים? אם כן אנא ממך פרט לי פה 3 מגברים שזהים מבחינת רכיבים\טכנולוגיה\PCB ואת המחירים שלהם.

סטס, אמרתי לך את זה כבר בהודעה הקודמת שלי, חדל לכתוב דברים חסרי ביסוס, בסס את טענותייך ואז הם יהיו קבילות, ביינתים אתה רק חוזר על עצמך בלי שום תוכן ממשי.

דני.

פורסם

תגיד דני איך אתה קובע שהוא לא נופל ממנו? אני אישית שמעתי מעט סאנדאון ולא הייתי מרוצה מהתוצאות שלהם והתקנתי המון Iפורסים ולדעת הם מגברים טובים מאד ביחס לעלות שלהם ועולים על סאדאון אבל זאת דעתי אני לא קובע עובדה, "לא נופל ממנו".

את מחיר i4100 אתה יודע? ומה אם אני אומר לך בבטחון שהוא יותר זול מהמחיר מבצע לחברי הפורום? מה תגיד? אז למה סתם להגיד, ניתן להוסיף את המילה לדעתי שזאת מילה שכמה חברה שכחו את קיומה וגורמת להרבה לדעות להתפרש כעובדות בפני חברי פורום חדשים שאולי עדיין חושבים שהכל שחור ולבן ואין אפור.

בקשר לSYMBILINK הוא ממיר את האות לUnbalanced ל Balanced ומעלה את הPREOUT לעד 16VRMS ובזכות תכונות אלה מונע רעשים. נכון שבהתקנה נכונה לא אמורים להיות רעשים כמו שנכון שאם ניקח סט ונתקין אותו נכון עם תיבות אטומות ולמידים ולמידבאסים הוא ישמע מדהים אבל יש כאלו שמעדיפים לקנות סטים הרבה יותר יקרים להתקין אותם בנפח הדלת ולפעמים אפילו ללא איטום אבל עדיין יש אנשים שעושים את זה ולכן SYMBILINK לדעתי זו רשת בטחון למניעה בטוחה של הרעשים. אגב הם לא היחידים שעובדים הטכנולוגיה הזאת גם לARC AUDIO הגדולה יש כזה ממיר שמגיע עד 10VRMS.

לפותח השרור תעשה מה שנראה לך נכון מבחינה כלכלית והמלצות שקיבלתי לפה ולפה וכמובן אם תכול לשמוע סטאפ דומה זה יעזור לך להחליט.

דוד.

כשאני אומר אדי שאני לא חושב שזה יספיק אני אומר את דעתי מההכירות שלי עם המון ציוד ביום יום והתקנות כאלו ללא סוף ולא כל מגבר 50RMS יספיק לכל סט 100 וקצת RMS להפתח ללא עיוות, כך שאני מדבר על עם רוח גבית מהנסיון שלי בתחום.

פורסם

דוד,

אתה יודע מה לא מפתיע אותי? כשסטס קבע עובדת שתקת, לא שאלת שאלות ולא ניסית לברר.

בתקציב שלך הייתי ממליץ לבדוק את הזפקו I4100 , טוב יותר מהסאנדאון.
למה לא שאלת את סטס איך הוא קובע עובדות? על אחת כמה וכמה שאין להם שום סימוכין וביסוס.

בא באנדם כותב X דומה ל-Y? למה? לא יודע, פנה ל-ZAPCO, העיקר לכתוב, זה נראה לך הגיוני?

דני.

פורסם

מסכים בעניין שגם סטס קבע עובדה וזה ממש לא לעניין כי זאת לא עובדה שIforce גובר על SUNDOWN, זאת דעה בלבד ויש לקחת אותה כאחת כזאת, זה שלא ראיתי במקרה זה כנראה נבע מקצת חוסר סבלנות לאור מקרים רבים כאלו שראיתי בפורום לאחרונה וזה דבר שלפני שנה לא היה קורה. בעניין הסדרות שמעתי שמועה כזאת ואני ינסה לברר אם היא נכונה.

מה שכן סטס במידה ורשמת משהו כדאי שתעמוד מאחורי זה ותביא סוג של "הוכחה" בוא נקרא לזה כך.

פורסם

ת'רד שהתחיל משאלה על המלצה על מגבר עוד פעם הופך לוויכוח וגם ככל הנראה, אינטרסים מעורבים.

מנעול?

Pioneer TS-X150

פורסם

שניהם מגברים טובים , שניהם יעשו את העבודה , אני הייתי בוחר את הסאנדאון בגלל הקרוס הטוב יותר .

חלק גדול מאיתנו משדרגים בסופו של דבר ובמקרה הזה הסנדאון יאפשר לו לעבוד אקטיבית בסט שניים או שלושה חלקים וזה יתרון עצום.

פורסם
אני לא מבין, אתה בא כותב משהו ואז לא יודע לענות עליו? למה אני צריך ליצור קשר עם ZAPCO, אמרת שהם חולקים את אותו הבסיס או הבסיס דומה או איך שלא תקרא לזה, אז תפרט מה בדיוק דומה, איפה הבעיה ?

קודם כל, הממיר של ZAPCO עושה את הפעולה ההפוכה בדיוק ממה שרשמת, הוא ממיר מלא מאוזן למאוזן ולא להפך ועכשיו הסבר לי סטס, מזה עוזר לי אם אין לי רעשים מלכתחילה? לא ענית לי.

פרט נמק והסבר, זה שאותו יצרן מייצר זה אומר שאלו אותם המגברים? אם כן אנא ממך פרט לי פה 3 מגברים שזהים מבחינת רכיבים\טכנולוגיה\PCB ואת המחירים שלהם.

סטס, אמרתי לך את זה כבר בהודעה הקודמת שלי, חדל לכתוב דברים חסרי ביסוס, בסס את טענותייך ואז הם יהיו קבילות, ביינתים אתה רק חוזר על עצמך בלי שום תוכן ממשי.

דני.

בקשר לרכיבים תן לי לחקור את הנושא יותר על מנת להביא תשובה טובה יותר.

*הרעשים\הפרעות קיימים גם אם אתה לא שומע אותם, רק הוספתי שזאת גם + למגברי זפקו בגלל .

הכבל חשוף לרעשים אלה פחות מכבל רגיל.

כמו שתגיד שאין טעם בחיבורים אחרים כגון אופטי וכו' אם הRCA עושה את העבודה ואין רעשים.

אתה חושב שsundown מייצרים בעצמם את המגברים?.

ממש לא , יש חברה שמייצרת את המגברים האלו בישבילה ובישביל עוד מס' חברות , היה פה שרשור שלם על זה .

המגברים אחד ואחד מאותו יצור ואפילו אותו מארז רק הלוגו שונה.

לא הצלחתי למצוא מחיפוש קצר בפורום אך אנסה.

אתה שמעת את הIFORCE מול הSUNDOWN? שאתה מנסה בסופו של דבר להוכיח שאני טועה ?.

פורסם

מה זה הנבירה הזו של מי מיצר ולמה ? מה זה קשור בכלל ?

המגבר טוב ? סבבה .

המגבר לא טוב ? לא לוקחים .

מה שחשוב זה מבחן התוצאה , שהמגבר מותקן ברכב על הזין שלי איזה מהסינים הרכיב את המגבר , כל עוד הביצועים מצוינים , האיכות גבוהה , האמינות גבוהה השירות כמו שצריך וכו אז זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר.

פורסם

בסופו של דבר לא קניתי את שני ההמלצות(מצטער)

החלטתי ללכת על מגבר 4 ערוצים+מונו.

קניתי 75.4.

ועכשיו אני מחפש מונו ב800 שקל ככה..

אפשרות ליד שניה

תודה רבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...