Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיתוך תדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל , אתה יכול בבקשה לכתוב לי איזה קבלים וסללים אני צריך כדי לחתוך את התדר ב4000HZ ומה עוד צריך בשביל בניית קרוס של 12db ?

אני מדבר על הKenwood 140W

תודה מראש

פורסם
אייל , אתה יכול בבקשה לכתוב לי איזה קבלים וסללים אני צריך כדי לחתוך את התדר ב4000HZ ומה עוד צריך בשביל בניית קרוס של 12db ?

אני מדבר על הKenwood 140W

תודה מראש

בשביל כרוס 12db צריך לבנות מעגל של קרוס אקטיבי. ואני לא חושב שיש לך את הידע הזה כדי לבנות לו ספק שיעלה מתח ל15V RAIL עדיף שתקנה מוכן.

ואם התכוונת לקרוס פסיבי שיעשה לך 12db- זה אפשרי... אבל אני לא מבין בזה אני מבין באלקטרוני. תוכל לעזר באייל או משהו מהמתמכים פה בכרוס פסיבי.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
תודה רבה אייל

ואסטרו פוור, אני לא רואה שצריך עוד משהו חוץ מקבלים וסלילים

יפה כי זה קרוס פשוט - פסיבי.

כרוס אקטיבי דורש יותר מאמץ. הוא נציל יותר ואיכותי יותר.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אף אחד לא בונה קרוס אקטיבי לבד (כמעט, תמיד אפשר למצוא את המשוגע), קונים מוכן כי זה סיפור מורכב יותר ולא שווה כלכלית. קרוס פאסיבי טוב יהיה מספק. אחרי הכל כל הקומפוננטים נמכרים איתו.

למען, האמת צריך להיות לי זרוק בבית קרוס פאסיבי 12DB שבניתי בעבר השאלה איפה הוא. אבל במקומך הייתי פשוט הולך למורל וקונה קרוס פאסיבי מוכן של מורל דוטק למשל או אולי ההייבריד. זה לא סיפור יקר ויחסוך ממך הרבה כאב ראש (הוא חותך ב4KHZ).

פורסם

אני מעדיף לבנות לבד כי אני לא מתכנן מערכת איכותית ביותר , אני סתם משפר בקטנות איפה שאפשר במינימום השקעה

• תוכן חדש...