Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיתוך תדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איזה תדרים מומלץ לטויטרים ואיזה למיד? או בקיצור באיזה תדר לחתוך בין המיד לטויטר?

תודה מראש

פורסם

זה תלוי גם איזה חיתוך אתה עושה. אם מדובר רק בקבל וסליל - כלומר חיתוך 6DB הייתי חותך ב4KHZ לפחות. אם אתה מרכיב קרוס יותר מורכב של 12DB אפשר אולי לרדת נמוך יותר.

אם אין לך נתונים על הדרייברים ואתה לא רוצה להסתבך עם בניית קרוס של 12DB ומעלה (ניתן לעשות חיפוש בפורום על SLOPE ולנסות למצוא הסבר שהבאתי בעבר בנושא) תחתוך באזור ה 4KHZ כפי שאמרתי בהתחלה.

פורסם

באתר אוטוסאונד יש מחשבון כזה שאני מכניס שם את התדר שבו אני רוצה לחתוך ואת המקדם תהודה שאני רוצה וזה אומר לי איזה קבלים וסלילים צריך בלי שום דריברים, גם ב 12db

תסתכל פה בדף למטה

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

פורסם

בקשר לעריכה , אני ידע לפעם הבאה

בקשר להענות תדרים, מה אני צריך לדעת בקשר לרמקול והטויטר?

באיזה תדרים הם נישמעים הכי טוב או משהו כזה?

• תוכן חדש...