Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים , אני מתייעץ המון בפורום הזה אתם עוזרים לי בהמון דברים ואני ממש שמח שאפשר להתעזר בכם !

ועכשיו יש לי בעיה קצת רצינית ומבלבלת ואני קצת יחפור ואני אשמח לתגובתכם !

ברשותי פורד מונאדו 2002 GAHIA

אני רכשתי אותו בידיוק לפני חודש מחבר ממש קרוב שממש שמר על האוטו מניסוני בן אדם קפדן !~!

לרכב היה מותקן וו גרירה + נגררת , ואני גם צריך לסחוב וו נגרר העבודה שלי דורשת נגררת

עכשיו לא עשיתי לו בדיקה והוא אמר האוטו 10 מצויין אין בעיות ואני סמכתי על דעותיו מנסיון דעות של כול החברים .

שבועיים לאחר מכן החלפתי משאבת מים לאוטו מפני שהיה רעש מוזר ומציק מאזור המשאבה וזאת הייתה הבעיה

עכשיו היום הגיר שבק חיים !! אני נותן גז על D והאוטו לא זז כמו על ניוטרל וזה רק נותן לנסוע בהילוך R

גררתי את האוטו למוסך והמוסכניק אמר שהלך הגיר הם ניסו הכול הוא בדק אולי זה בעיה בפיקוד,בקיצור הוא עושה לי שיפוץ גיר

עכשיו אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות התרוששתי כבר אני אין לי ניסיון עם מכוניות ומותר להגיד שאני גם קצת פזיז מדי

עכשיו כמה שאלות :

1. כמה אמור בערך לעלות סכום של שיפוץ גיר ??

2. אמרו לי אנשים לתקן את הגיר ולמכור את האוטו , לא יודע כבר למי להקשיב אמרו לי שזה גורר לעוד תקלות וכו' וכו'

עכשיו מה אתם ממליצים להשאר עם הרכב הנ"ל ?? או לתקן ולמכור , אגב בעוד כחודש וחצי +- יש לרכב טסט !! עוד הוצאה

בקיצור אני מחפש פה עזרה מה אני אמור לעשות בהמשך ??

ממש תודה מראש וסליחה על החפירה !~! פשוט אני כבר מבולבל ולא יודע מה לעשות .

פורסם

בגיר הזה נשרף מצמד של ההילכים הקדמיים (פורווארד-קלאטש), דרוש הח' או שיפוץ , אכן רכב זה מהשנה הזו מאוד בעייתי. אני גם ממליץ תקן גיר ומכור.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

פשש המצב באמת בעייתי , אתה לא הראשון שאומר את זה איזה באסה

עכשיו מה אני אמור לעשות איזה אוטו אני יכול לקנות בסכום של 30 - 40 אלף שקל חזק , שיכול לגרור נגררת ?

פורסם

אנא קרא את איך רושמים כותרת, ב"כללים והנחיות מחייבות לכתיבה בפורום הטכני" , בנוסף, שים לב, הפורום אינו צ'אט, ומילים כמו "פשש" ואחרות, מיותרות.

קישור לכללים נמצא בחתימתי, בתחתית תגובה זו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...