Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי סאב של הרץ ES300, אשר נותן 350 RMS בהתנגדות של 4 אום. הסאב מחובר על שני ערוצים של מגבר JBL 75.4.

עכשיו, הסאב מבצע הרבה יותר טוב מהבזוקה של מאק אודיו שהיתה לי, אבל עדיין. אין נוכחות, דיוק ועוצמה. הוא בפול גיין במגבר ובפול ווליום ב HU, חתוך על 80.אני שומע הרבה רוק ואקוסטי. כל משחקי הכיוון לא עוזרים לשינוי משמעותי.

יש למישהו רעיונות למה ואיך משפרים?

תודה

רן

פורסם

בדקת את ה LP\HP על המגבר בעצמו ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המגבר על LP. ניסיון להעלות את הבאס בוסט הביא לצליל מאד מרוח. חשוב להבין, שהמגבר נשמע, אבל, איך לומר, - זה לא זה. הוא פשוט חסר נוכחות לעומת הבמה הקדמית של הרכב (קומפוננטים של JBL מהסידרה הגבוהה).

האם יתכן שהוא לא מנוצל מבחינת עוצמה?

פורסם

זה שהוא על LP זה יפה, מה החיתוך תדר שהוא נמצא עליו? אם אתה חותך אותו מהרדיו, תמקם את הנקודת חיתוך על המקסימום ותן לרדיו לבצע את החיתוך

פגשתי כבר מקרים שהחיתוכים ברדיו ובמגבר לא תאמו אחד לשני, וכך בעצם יצרו טווח תדרים פעיל של 5 תדרים לסאב:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה שהוא על LP זה יפה, מה החיתוך תדר שהוא נמצא עליו? אם אתה חותך אותו מהרדיו, תמקם את הנקודת חיתוך על המקסימום ותן לרדיו לבצע את החיתוך

פגשתי כבר מקרים שהחיתוכים ברדיו ובמגבר לא תאמו אחד לשני, וכך בעצם יצרו טווח תדרים פעיל של 5 תדרים לסאב:D

זה מה שקרה לי עם האודיופילים שלי המגבר היה חתוך על 35 והמכשיר על 50 , גיין עד הסוף ואין שום תגובה של הסאבים, עד ששמתי לב לזה שמתי במגבר על FULL חתכתי דרך המכשיר ועכשיו אני מחפש טמבון חדש :shock:

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...