Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נייס !

גם לי נראה שצריך טיפה יותר אוף אקסיס לטוויטר

מה התקציב שלך למגבר ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע מה כדאי לי לעשות!

אוו לקנות מגבר 4 ערוצים לסאב ולקומפוננט אוו לקנות איזה מונו ובכך להקל על המגבר הנכחי

תקציב עד 700,אולי אם אני אצליח להעיף את הנכחי אז התקציב יגדל (הוא שווה אולי 200שקל)

התקנתי לכמה דקות רק לצורך בדיקה את המגבר של jbl העממי לא זוכר את שמו המדויק והוא הצליח לעשות עבודה טובה מאוד מה שכן הוא התחמם ממש מהר.

תודה על ההענות

נדב.

פורסם

ב900 שקל הייתי מחפש רק יד שנייה.

יש מבחר פה בפורום יד שנייה, אתה לא יודע פשוט איזה הבדלים זה בין מגבר פשוט סיני לבין מגבר איכותי.

אני רכשתי פה קיקר 2 ערוצים שנותן בסביבות 120 לערוץ אני בטוח שתימצא פה משו מאוד נחמד במחיר של 900 שקלים.

אם תוריד מ4 ערוצים ל2 ערוצים יהיה לך יותר קל לחפש וכמובן תימצא מגברים הרבה יותר איכותים ממה שיש לך כרגע.

ואת ה4 ערוצים הייתי משאיר לסאב ומשאיר 2 ערוצים פנויים, או אם בא לך מחבר את הפיונרים שלך מאחורה ליציאות.

חוסך טיפה טיפה לאט לאט ומביא מונובלוק לסאב או גם מגבר 2 ערוצים נחמד שיסחוב לך את הסאב, דרך אגב איזה סאב יש לך?

פורסם

יש לי סאב של magnat xtc 1200 הוא מפיק 400W הוא ממש ישן בעל מברנה עבה, אני בספק אם אתה מכיר.

תודה על העיצות אשמח לכיוון יותר מדויק לגבי מגבר 2 ערוצים לקומפוננט.

ולא ממש הבנתי למה לא לקנות 4 ערוצים איכותי ולחבר אליו גם את הסאב ולמכור את הנכחי.

יש אצלי ברכב בעיה שאיי אפשר להגדיל את ההספק של האלטרטור כי לא מיצרים כזה כי אין מקום להגדלה של האלטרנטור.

מה שאומר שאני רוצה כמה שפחות צרכנים מיותרים.

האלטרנטור בימים טובים מפיק 65 אמפר.

תודה לעונים

נדב.

פורסם

גם לי יש את ה-165VR של FOCAL ,אבל אני התקנתי אותם ללא הגבהות וזווייות :-(

אצלי הם מוגברים עם סאן דאון 100*2 ,ושומעים מצויין למרות שעוד לא ביצעתי כיוונים.

רק שתדע שאחרי שביצעתי איטום בדלתות ,הסט הזה נשמע מעולה .

נ"ב: אל תחתוך אותם מתחת ל- 80 HZ ,אני כמעט שרפתי אותם עם חיתוך 50 HZ .

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

לגבי הנקודות חיתוך , סביר להניח ש 50 זה אכן נמוך אבל באופן כללי כל מקרה לגופו , תבדוק בעדינות ויסודיות מה הנקודה הנמוכה ביותר שהוא יוכל לרדת מבלי לעוות כלל בעוצמות שאתה שומע בהם ולפי זה תקבע , זכור כמובן שנושא ה SLOPE בנקודת החיתוך משמעותי לא פחות (לטעמי יותר) מנקודת החיתוך עצמה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברשותי kenwoodmp5032.

אני לא כל כך יודע עם ניתן לעשות סלופ

יש לו חיתוכים fhp / rhp \ lpf

ז'א היי פאס קידמי , היי פאס אחורי ,ולאו פאס לסאב

מה הממלצות?

פורסם

רציתי גם לציין שיש לי סלופ אבל הוא נמצא בקרוס של הסט שלי והוא מאפשר לי לבחור בין 6 db ל 12 db

רשום בספר של הקומפוננט שזה קשור למרחק המיד-באס מהטוויטר? יש מצב?

מה כדאי לבחור ומה בידיוק עושה הסלופ?

תודה רבה על העזרה

נדב.

פורסם

תעשה חיפוש בעניין , ממש לאחרונה אדי כתב על הנושא הזה בצורה יפה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...