Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים קניתי סיטרואן סי 5 שנת 2003 ואחרי כמה ימים של נסיעות יש דבר שמציק לי האוטו מעביר מהילוך שני לשלישי מהר מדי בערך ב2500 סל''ד. בלי שאני אפעיל כפתור ספורט הוא לא מושך יותר בהילוך זה ולכן אני לוחץ על הדוושא עד הסוף והוא מאיץ מאו לאט ולעומת זאת אחרי שאני לוץ כפתור ספורט יש שיפור. האם זה תקין בדגמים האלה או שזאת בעיה בגיר???

פורסם

באוטו הזה הגיר "לומד" את את התנהגות הנהג ומשנה את קצב החלפת ההילוכים בהתאם.

אם הוא החליט שאתה נהג רגוע הוא יחליף הילוכים מהר ולא ימשוך טורים.

אם אתה רוצה להיות בטוח שאין בעיה תבחר כביש מתאים ותאיץ ממצב עמידה עד 100 קמ"ש עם כל הגז ותראה מתי מתחלפים ההילוכים. כדאי שהכביש יהיה בעליה כדי שהגיר יקבל אינדקציה של מאמץ.

פורסם

כמו שנאמר לפניי זהו גיר לומד, עם נהגת עד כה בספורטיביות, ההילוכים יפעלו בהתאם, אתה יכול להכנס למוסך ולבדוק את עניין עדכון התכנה, אם העניין לא מסתדר בזה תנסה לנהוג רגוע במשך יום שלם לא לפתוח ברמזורים, לא לבצע הורדות הילוכים תכופות ותראה אם העניין מסתדר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

×
×
  • תוכן חדש...