Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מצפה להסבר קצת יותר מקצועי מדוע הגולף אינה מהנה לנהיגה ובמה ה308 טובה יותר.

און אמר: "לגולף יש התנהגות כביש בטוחה אך חסרת השראה, ההיגוי פושר ונהיגה בכבישים מפותלים אינה תקסום לחובבי הנהיגה.....זו לא GTI לעניים, היא מכונית חסכונית עם ביצועים מצויינים........308 זו לא 306 שהייתה פעם, אבל עדיין בהשוואה לגולף, במפתיע, זו מכונית שיותר כיפית לנהיגה. גם פה יש הגה חשמלי וגם הוא מעט חסר תחושה אבל הנכונות של המכונית להכנס לפנייה הרבה יותר טובה, זו מכונית שיותר משתפת אותך בנהיגה, יותר כיף לנהוג באוטו הזה מאשר בגולף"

נראה לי שלקהל היעד של התוכנית זה מספיק ולא צריך להפציץ במונחים ולהכנס לזוויות/קשיחות מתלים/היגוי/שלדה.

לדעתי היה הרבה יותר הגיוני לבחון את הגרסאות 120 כ"ס ,16.3 קג"מ ותג מחיר של 135K של ה308 מול ה122 כ"ס ,20.4 קג"מ עם תג מחיר של 141K של הגולף. (כמו שנבחן במגזין הגה)

גולף TSI 5 122 עולה 145K (לא 141K), לכן יותר הגיוני להשוות אותה ל-308 1.6T שעולה 149K כי לשניהם מנוע דומה ותג מחיר קרוב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
און אמר: "לגולף יש התנהגות כביש בטוחה אך חסרת השראה, ההיגוי פושר ונהיגה בכבישים מפותלים אינה תקסום לחובבי הנהיגה.....זו לא GTI לעניים, היא מכונית חסכונית עם ביצועים מצויינים........308 זו לא 306 שהייתה פעם, אבל עדיין בהשוואה לגולף, במפתיע, זו מכונית שיותר כיפית לנהיגה. גם פה יש הגה חשמלי וגם הוא מעט חסר תחושה אבל הנכונות של המכונית להכנס לפנייה הרבה יותר טובה, זו מכונית שיותר משתפת אותך בנהיגה, יותר כיף לנהוג באוטו הזה מאשר בגולף"

נראה לי שלקהל היעד של התוכנית זה מספיק ולא צריך להפציץ במונחים ולהכנס לזוויות/קשיחות מתלים/היגוי/שלדה.

גולף TSI 5 122 עולה 145K (לא 141K), לכן יותר הגיוני להשוות אותה ל-308 1.6T שעולה 149K כי לשניהם מנוע דומה ותג מחיר קרוב.

רק לחדד את דבריך גולף122 tsi ב-ס-י-ס-י-ת עולה 147000ש"ח,הדגם המאובזר עולה 163000ש"ח!!ה308 טורבו מאובזרת עולה 149000ש"ח מה שרק מוכיח כמה הגולף יקרה סתם בלי פרופורציות ולא כדאית לרכישה.

פורסם
רק לחדד את דבריך גולף122 tsi ב-ס-י-ס-י-ת עולה 147000ש"ח,הדגם המאובזר עולה 163000ש"ח!!ה308 טורבו מאובזרת עולה 149000ש"ח מה שרק מוכיח כמה הגולף יקרה סתם בלי פרופורציות ולא כדאית לרכישה.

על מותג משלמים. כמו כן, לפי דעתי המראה של הגולף מבפנים ובמחוץ עדיף. אומנם המחיר יקר, אבל מי שרוצה משלם - ובסופו של דבר ניתן לראות כמה גולפים כבר נמכרו בארץ...

פורסם
על מותג משלמים. כמו כן, לפי דעתי המראה של הגולף מבפנים ובמחוץ עדיף. אומנם המחיר יקר, אבל מי שרוצה משלם - ובסופו של דבר ניתן לראות כמה גולפים כבר נמכרו בארץ...

על איזה מותג אתה מדבר?על פולקסווגן לא על ב.מ.וו מרצדס או אפילו אודי טוב שאתה לא חי באירופה כי היו צוחקים עליך בפרצוף.

פורסם

בלי קשר לגולף,אני הייתי פוסל מיידית את ה308 בגלל הגיר הנחות שפשוט לא מתאים כיום והעובדה שהיא פשוט לא נראית טוב. (מוגזמת, מוחצנת, אפילו קצת מעוותת לטעמי)

אתה רציני?? בגלל שהיא מכוערת? לפסול אותה מהשתתפות במבחן?

חשבת על האופציה שיופי זה עניין סובייקטיווי? ויש מי שיושב שה-308 מדהימה לעומת הגולף המוכרת והמשעעמת משהו?

ואם שמת לב ,למרות "הגיר הנחות" (מה לעשות גיר אוטומטי ולא רובוטי) עדיין און התלהב שהשידוך המוצלח בין המנוע לגיר.

פורסם

לפי דעתי חסרים מונחים מקצועיים יותר, אני מצפה מתכנית כזאת שתנתח את הרכב ביותר מקצועיות ממה שנעשה בפועל, לא מעניין אותי לראות את און עושה דריפטים על מגרשים, מעניין אותו לשמוע על המנוע סוג המנוע, כמה קג"מ, אם הוא טורבו איזה סוג של טורבו, הבמבחן של ה 308 והגולף היה הזדמנות מצויינת להסביר את הייחודיות של המנוע הקטן משולב הטורו.

בקיצור לא לפחד ממונחים מקצועיים ישנם מספיק חובבי רכב במדינה שיבינו על מה מדובר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

התוכנית משתפרת מפרק לפרק ובאמת שכיף לצפות בה.

שוב הצילום, אין מה להרחיב.

חסרים לי הנתונים של המכוניות הנבחנות על גבי המסך, קצת מעצבן.

נהנתי מכל רגע,מחכה לפרק הבא:)

פורסם

אני חושב שהתכנית ממש נחמדה ושיש לה עתיד.

יש בעיה קלה בצילום - נראה שציוד הצילום, בלשון המעטה, לא ה-HIGH END. הפריים הארוך והמביך של הצילום מהמטוס לא היה במקום.

ספציפית בפרק האחרון, עומק הכתבות היה דליל למדי ולא מעניין מספיק.

גם הפינה האחרונה (הפרסומת השבועית לסונול) ממש גורמת לי לרוץ קדימה..

לטובה ייאמר שהכימיה בין המנחים מצויינת, ויש עתיד. הפורמט של התכנית לא רע בכלל!

172

פורסם
הפינה של השטח הייתה הזויה. מצד אחד, הייתה בעיה, יש חריץ באדמה, איך עוברים?! זה שיש להאמר מערכת סיוע לא עוזר לי. לי אין האמר. מה אני עושה?! יש כמה טריקים שהוא לא הזכיר בכלל. נעילת דיפ' בכלל לא הוזכרה!ובנוסף, לצופה ההדיוט היה קשה להבין איפה הבעיה.

לי זה סתם נראה כמו פרסומת להאמר, יותר מאשר קטע "לימודי". חבל.

בשיעור השטח, לדעתי, היה צריך להראות איפה נכשלים, ואיך אפשר כן להצליח. אני לא ממש הבנתי מה הייתה הבעיה במכשול (הוא הסביר, אבל זה לא קרה), והוא פשט נסע בג'יפ "וואו חוויה".

בקשר לחלק השטח : מסכים שחלק מההדרכה שם יכולה להיות מיושמת רק על האמר.

בכלל, כל הפינה הזאת של ה"אעלק שטח" נראית כמו פרסומת אחת גדולה להאמר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם הפינה האחרונה (הפרסומת השבועית לסונול) ממש גורמת לי לרוץ קדימה..

אני לא חושב שיש בעיה עם הפינה הזאת, מה גם שאם אני זוכר נכון בשבועות הקודמים היו שם פרסומת של חברות אחרות מלבד סונול.

הסוגיה שהם העלו השבוע היא סוגיה חשובה שלא מעט בעלי רכבים ישנים מתלבטים לגביה. טוב שהעלו אותה לדיון בתוכנית, גם במחיר של הצגת בקבוק התוסף של סונול על המסך.

אבל, לדעתי היו צריכים להגיש את החלק הזה בצורה קצת שונה. ראשית, אני לא חולק על המקצועיות של מהנדס הדלקים החביב, אבל מגיש טלוויזיה הוא לא, והדיבור שלו לא היה מספיק שוטף וקולח. אם אין זמן לצלם כמה טייקים של אותה הכתבה בהחלט היה ראוי להציג בתוכנית אדם קצת פחות מקצועי אבל רהוט יותר.

שנית, לא היה מזיק אם היה מסביר מעט יותר אילו רכבים זקוקים לתוסף ואילו לא. בקושי זרק הפנייה לאתר של משרד התשתיות (למה לא להדפיס את הכתובת על המסך?) ולא נתן אפילו כללי אצבע לחלוקת הרכבים.

בסך הכל התוכנית לא רעה בכלל ואחרי הכל לא באמת סבלתי במהלך הצפייה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה פרק טוב.

תמשיכו כך.

זה רק נדמה לי או שבכתבה על 308 לא נאמר המחיר שלה?

שמוליק, פנית המלצה על רכב משושמ? אתה זוכר מה קרה בפינה כזו בתוכנית רכב אחרונה שהייתה כאן?.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא מבין משהו, כל שבוע אתם מזכירים שיש בסוף פינה פרסומית של סונול אבל אני לא ראיתי כזאת. אני רואה בטלוויזיה, אולי זה מגיע אחרי הכתוביות או שזה רק באינטרנט או משהו כזה ?

פורסם

הם פשוט מנהלים את הישיבה שלהם בתוך חנות שבתחנה של סונול.

כנראה הפרסום יצא כל כך סמוי שאפילו לא לגמרי ברור שזה סונול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

את זה הבנתי וחשבתי שאולי אתם מדברים על זה (למרות שזאת לא פינה אלא כל קטעי הקישור נעשים שם) אבל נשמע שמדברים פה על פינה נפרדת, הפעם על תוסף דלק או משהו כזה.

• תוכן חדש...