Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לebay?

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו, פיירפוקס בגרסה הכי מעודכנת + תוסף IETAB + תוסף Adblock plus / Flashblock

זה לדעתי הסט-אפ הבסיסי לפיירפוקס - ניתן לעבור לIE בקלות בתור טאב בFF, חוסם פרסומות ופלאשים למיניהם, גלישה זריזה מאוד.

תוספים מומלצים בנוסף: Flashgot - לסנכרון עם תוכנת הורדות, כמו פלאשגט או מה שבא לכם.

Cooliris - סלייד-שואו מרהיב של תמונות מאתרים שאתם בוחרים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
כך שהוא לא תחליף מושלם ל IE ולא ניתן למחוק את IE מהמערכת.

דוגמאות לאתרים שאינם תומכים FF: בנק לאומי, לאומי קארד, ORDERNET (לסוחרים בבורסה דרך ברוקר).

1- בכל מקרה אי אפשר למחוק את IE מהמערכת, הוא בנוי בתוך הווינדוס.

2- האתר של בנק לאומי (מאז עבר שדרוג לפני חודש-חודשיים) עובד סבבה לחלוטין עם FF.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא גיליתי שום בעיה עם בנק לאומי ב-FF.

זה לא טרנד ולא עדריות ולא שום קשקוש אחר,

אני פשוט לא רוצה פרסומות קופצות, מרקדות, מזמרות ורועשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לממליצים. התקנתי את IETAB בתוך ה FF שלי. ונראה לי שלא אצטרך לפתוח את ה- IE לעולם. אפשר להגדיר לתוסף הנ"ל לפתוח אוטומטית ב IE אתרים שבעייתים ב FF

מומלץ בחום!

פורסם
יש עוד ה-מון דברים נחמדים בשועל, גם למקצוענים וגם לפחות. יש לי, למשל, פיצ'ר שמחליף את מה שהקלדת בטעות בעברית לאנגלית וההיפך (צריך להתקין GreaseMOnkey)

אפשר לינק בבקשה ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

הדבר שבשבילי "עושה" את פיירפוקס זו שורת הכתובת. היא ישר מחפשת בגוגל, כמו הכרום, אבל בנוסף, אם יש תאימות מסוימת לפי שיטת הדירוג של גוגל בין החיפוש לתוצאה הראשונה אז העמוד יעבור מיד לאתר. זה לא נשמע כמו הרבה, אבל זה הופך את הגלישה לקלה יותר. לדוגמא, אם אני אקיש "בנק הפועלים" בשורת הכתובת, אתר הבנק ייפתח לי. אולי עכשיו יש את זה גם בכרום או בדפדפן אחר אבל לפני שנה פיירפוקס היה היחיד שעשה את זה, ואני משתמש מאז :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האתרים הישראליים פשוט מכריחים אותך לעבור לפיירפוקס.

(קארזפורום יוצא מהכלל, כמובן, מסודר למופת ועולה בזריזות)

נ.ב.:

נכון, אפשר לטפל בקובץ ה-HOSTS ולפתור את בעיית הפרסומות גם באקספלורר,

אבל בפיירפוקס זה קל יותר - חוץ מזה שבאופן אישי הוספתי גם חוסם FLASH.

למי שרוצה, IE7PRO.COM ולא צריך לעבור לפיירפוקס.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
פיירפוקס לא עובד מושלם, יש אתרים רבים שלא תומכים בו או שעולים מעוות איתו.

זה אולי טרנדי לומר שהוא טוב פי כמה וכמה מאקספלורר אבל בפועל רוב האתרים כנראה מותאמים לאקספלורר.

אם כבר, גוגל כרום עובד יותר יפה מפיירפוקס.

שניר,תמיד אפשר להסיר ולחזור לאקספלורר 7.

כך עשיתי.

התקנתי כי הייתי בטוח שהוא יהייה טוב יותר מIE7. למרות שלכרום יש אפרשויות מגווונות יותר מIE7.

מה שלא אהבתי זה מנהל ההורדות. למה הודרה לא נפתחת בחלון קטן נוסף כמו בIE7?

מה אם אני צריך להוריד קובץ גדול? בשביל זה צריך להשאיר את הדפדפן פתוח?

בכל מקרה לא אהבתי את הדפדפן הסרתי וחזרתי לIE7 הקטע המעצבן שהכרום דפק לי את כל המועדפים שלי.

פתיחה של מועדפים מהתחל מועדפים בVISTA היו נפתחים עם WORD בכלל. לקח הרבה זמן לסדר את התקלה.

צריך לכתוב מכתב תלונה לGOOGLE.

שאני בונה אתרים אני עובד עם IE7 וFF.

עם FF בעיקר לBROWSING כל מה שקשור לגראפיקה, תמונות בעיקר.

IE7 כדי לראות שישנה תאימות מלאה לדפדפן ואין כל מיני שגיאות שדווקא בו הן מופיעות.

פורסם

אצלי כל ה3 מותקנים... אין סיבה להסיר.

דווקא לדעתי מנהל ההורדות של הכרום הכי טוב ונוח והוא מוריד קבצים בצורה היעילה ביותר.

באתרים רציניים ומאובטחים נתקלתי בלא מעט בעיות תאימות עם הפיירפוקס.

כרגע מאוד מרוצה מאקספלורר 8 , עובד הרבה יותר מהר. למעשה מאז שהתקנתי אותו לא הרצתי את הפיירפוקס והכרום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אה, ואם במקרה עוד לא "שידרגת" לאופיס 2007, אל תעשה זה.

אל תשאל, פשוט אל תעשה את זה.

אני לא משדרג יותר כלום עד שלא קושרים אותי לכסא, שופכים עליי דלי מים ומחשמלים את הביצים. הספיק לי עם המעבר לויסטה (והסיוט של החזרה, עליו אני כותב ספר אוטוביוגרפי שייקרא "החזרה ל-XP, סיפור מסע בעקבות הדרייברים"), המעבר מקליאו ספורט ל-WRX (עליו אני כותב ספר אוטוביוגרפי שייקרא "למה גברים עם גדול מעדיפים אוטו קטן") והמעבר שלא ייקרה מרמקולים בני 12 לרמקולים חדשים (עליו לא ייכתב ספר...).

מה שעובד לי טוב, אני לא מחליף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אפשר לינק בבקשה ?

אני צריך לזוז עכשיו, אני אחפש מאוחר יותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...