Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לרכוש רכב מדגם סיאט הישר מהסוכנות.

יש לי התלבטות ארוכה ומתקשה להחליט באיזה דגם סיאט לבחור- איביזה ולאון.

המחיר של לאון בתצוגה עולה 145 אלף כולל כל התוספות.

המחיר של איביזה בתצוגה עולה 114 אלף כולל כל התוספות.

הועברה לי אינפורמציה בכמה דברים - נפח המנוע של לאון הוא 2000 ואצל איביזה נפח המנוע הוא 1600. אז אני מבינה כאן שלאון חוסך יותר בדלק ואני בקטע של חסכון.

גם כן, אני נמשכת ללאון יותר מבחינת היופי. איביזה יפה גם בעיני אבל פחות.

העניין הוא שיש לי 80 אלף שקל כרגע והנציג של אולם התצוגה הציע לי אפשרות מאד נוחה שאוכל לעשות עד 36 תשלומים ללא ריבית בכדי שאוכל לרכוש את לאון.

אבל אני קצת נלחצת מהעניין שאצטרך להתחייב לאורך שלוש שנים בתשלומים.

האם כדאי לי להתפשר על עניין כוח הטורבו וללכת על איביזה עם הרבה פחות תשלומים?

שאלה נוספת- במחיר הכלול של איביזה/לאון יש את הג'נטים המיוחדים אבל הבנתי שעלותו הוא 4800 ש"ח, אז האם כדאי לי לוותר על התוספת הזו ולהזמין במקום אחר במחיר זול יותר?

מודה מראש לכל העונה,

מחכה לתשובות בקוצר רוח שיתכן שיביאו לי נקודות למחשבה ולהגיע להחלטה סופית בבחירת דגם.

חן

פורסם

שלום חן,

ראשית, בואי נתעסק בעניין הכלכלי. יש לך 80 אלף שקלים ואת מן הסתם רוצה לחסוך בכסף (דיברת על צריכת דלק וחסכון). התעניינת בשתי מכוניות מקטגוריות שונות ובמחירים מאוד שונים והשאלה היא - למה? אם האיביזה תספק אותך מבחינת הגודל, אין שום סיבה להוסיף 30 אלף שקלים ולקנות את הלאון.

בנוגע לנפח המנוע - הלאון לא תחסוך לך בדלק, בטח שלא עם מנוע 2000 סמ"ק ומשקל כבד יחסית לאיביזה. בעצם, היא תהיה יקרה יותר לתחזוקה בכמעט כל היבט.

באשר לאיביזה - אם את מדברת על הגרסה המאובזרת אז היא כבר מגיעה עם ג'נטים קלים, כך שאין צורך להוסיף עוד כסף. הייתי ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן באיביזה לפני ההחלטה, וכן לבדוק מתחרות אחרות שלה - סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט, מאזדה 2 וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חן, המחיר של האיביזה סטילנס + (DSG)? הוא כמעט 115 אלף

אם חשוב לך בטיחות אז זה עוד 2000 ש"ח ל2 כריות אוויר(במקור מגיע עם 4) ואם את לא לוקחת לבן אז זה עוד 1500 ש"ח לכל צבע אחר, ותוסיפי אגרת רישוי של 2500 ש"ח

ככה שאת בקלות מגיע ל120,000 ש"ח.

וזה לפני הנחה...

את כל המידע הזה אני אומר בתור אחד שהזמין לפני יומיים איביזה חדשה :)

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

קודם כל, ברוכה הבאה. אני כבר רואה שאת מיוחדת, כי את חושבת שהלאון יפה ;-)

האמת שאני שקלתי גרסה קצת יותר ספורטיבית של הלאון, אבל צריכה להגיע בעוד כמה חודשים מתיחת פנים ללאון, עם אבזור פנים יפה וחדש יותר, עם מסך מגע אם אינני טועה ועוד כמה דברים - תשאלי בסוכנות. חוצמזה, האם ניסית גולף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סיאט לאון חזקה יותר,ספורטיבית יותר,מושכת יותר מבחינת יופי (לעומת האיביזה) ובנוסף יקרה יותר,אחרי הכל על איכות צריך לשלם.

לעומת זאת האיביזה לא רעה כלל וכלל רכב מושלם לצעירים (כן גם הלאון),התנהגות כביש מצוינת נפח מנוע קטן יותר אבל בהחלט עושה את העבודה,זולה יותר לאחזקה ובכלל גם בהוצאות השוטפות(לעומת הלאון),קטנה יותר מרגישה קצת פחות מגושמת ובנוסף תקבלי יותר תוספות בפחות מחיר.

זהו חן נשאר לך רק להחליט אם עדיין לא,יש פה עוד אנשים שיעזרו,בהצלחה.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...