Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 חודשים קניתי את הרכב והחלפתי מנוע בניתאי מוטורס בת"א

-לפני יומיים בזמן נסיעה בכביש מהיר האוטו השמיע צלצולים ולאט לאט איבד מהירות עד שכבה

-במשך תקופה אני מרגיש לפעמים שכשנתתי גז לא הייתה תגובה מלאה מהאוטו

- החימום באוטו לא עבד גם אחרי נסיעה של יותר מחצי שעה- רק בטורים ממש גבוהים.

- המזגן עובד 3 דקות בתחילת הנסיעה ואז לא נדלק יותר

מישהו יכול לנחש מה גרם לבעיה כזאת?

פירקו את הראש והבוכנה נמסה והצילינדר משופשף לגמריי...

- שמן לא היה חסר ומים הייתי בודק כל שבוע.

בזמן העצירה לא היו אדים של מים וגם לא היה שביל או סימנים של נזילה גם בבדיקה במוסך

פורסם

הבעיה המרכזית היא שקנית ב"ניתאי מוטורס" , תריץ את השם בגוגל , תמצא אוצרות (ובעיקר פסקי דין).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

התופעות שאתה מתאר מעידות על התחממות מנוע ואם לא היו נזילות אז כנראה שהתרמוסטט תפוס, הרדיאטור נסתם או המאווררים לא עבדו.

נהוג בהחלפות מנוע להרכיב, יחד עם עוד כמה חלקים חשובים, גם תרמוסטט חדש, האם זה בוצע?

פורסם

וואו... אחרי חיפוש קטן בגוגל, ממש התקשתי להאמין שקיימים מוסכים כמו ניתאי מוטורס.

שבכלל לא מורשה להיות מוסך ואסור לו להתקין מנועים אלא רק לשווק אותם.

וגם כמות התביעות כנגדם מרשימה.

בכולםפ מנועים נשרפים על ימין ועל שמאל אחרי הוצאה מהמוסך.

בנוסף, כדאי שתבדוק מאיפה המנוע ה"מיובא" שלך הגיע:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/638/107.html

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

החלפת מנוע מתכון לפתרון זמני.

דעתי בנושא לאחר החלפת מנוע שאני ביצעתי בפיאט פונטו.

לאחר החלפה המנוע שופץ ראש מנוע.הוחלפו מיסבים ועדיין הקרנק הרעיש רק לאחר 3- חודשים קיבלתי מנוע אחר להחלפת הקרנק.

הצעתי היא שיפוץ מנוע בלבד בכל מחיר ואתן דוגמה אצלי נסדק הבלוק והוא פתרון קלסי להחלפת מנוע וגם הצעות של מוסכניקים כזאת ושנבין עלות כזאת הסתכמה ב6000 ש"ח.

אצל סודאי חלקים לפיאט אפשר היה להשיג בלוק חדש ב-1000 ש"ח.

שיפוץ ראש כ-500 עד 700 ש"ח רינגים ומיסבים עוד 550ש"ח.

נגיד שהגעתי בס"כ ל6000 ש"ח אבל יש לי מנוע חדש ללא בעיות ועם אחריות של המוסך.

אראה לכם גם תמונות של ראש מנוע ומכסה שסתומים שעמדו תקופה מה קורה בפנים המוסכניקים לא פותחים את המנוע הם מרכיבים בלי לראות מה קורה בקרטר או בראש מנוע מה קורה לקרנק מידות ושסתומים .

אבקש את עזרת דניאל האחראי או אורן esi טורבו אני מחליף את הקרנק ויש 4 מחזירי שמן לקרנק(4 מזרקים קטנים בנוסף למחזירים הרגילים)ולדעתי הם סתומים

מה קורה אם הם סתומים ואיך לטפל בהם כי נראה לי שבמצב כזה קרנק יכול להדפק עוד פעם.

תודה לכולם

תמונה 070.jpg

תמונה 071.jpg

• תוכן חדש...