Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault megane 16v 2000 + turbo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול האם ניתן להרכיב טורבו לרכב שלי, אם כן אז כמה שאלות:

1. כמה זה יעלה

2. אם עובר טסט

3. איפה ומי יכול לעשות

4. כמה זמן הרכב שלי יחזיק :)

פורסם

1. זה כמו לשאול: "כמה עולה מכונית?" התשובה היא : "כמה שיש לך להוציא, ועוד קצת בד"כ..."

2. כן, אבל רק בגלל שמי שבודק במכון לא מבין מהחיים שלו

3. יש כמה שמות

4. תלוי בתקציב וביכולות הנהיגה שלך..

יש לפחות אחת כזו נוסעת, מציע שתאתר את הבעלים ותתייעץ איתו לפני הכל.

HFturbo

פורסם

התקציב שלי הוא: 15000-20000+-

אני יסמך אם תיתן לי כמה פרטים על מקומות שיכולים לעשות לי את זה

איך ניתן לאתר את בעלים של רנו שאתה מדבר עליה שאלתי את רוב המוסכים בבאר שבע כולם לא רציניים סתם זורקים מחירים + מדברים באוויר!

אין שום קיט מיוחד או עוד משהו שאני יכול לשפר את מנוע שלי, וכמה בערך צריך השקעה לטורבו נורמלי !

מישהו יכול להביא מספרים או כתובות של מוסכים שיכולים לעשות עבודה טובה בהרכבת טורבו לרכב שלי

פורסם

בתקציב כזה אתה תוכל לבנות רק על מנוע סגור מה שלא היתי ממליץ לעשות בכל מקרה אם תרצה משיהו שיתןלך הצעת מחיר דבר איתי בפרטי

פורסם

בסכום הזה תוכל להרים לאוויר יופי של פרוייקט, אולי אפילו יישארו בצד כמה לירות לחיזוקי בלמים.

דבר איתי בפרטי ואשמח להמליץ לך עם מקומות באיזור המרכז.

• תוכן חדש...