Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איך המגבר של קיקר מהדגם KX650.4 ?

הוא יותר טוב מהJBL75.4?

ועוד שאלה אי יכול להביא אותו במחיר של 1000-1100 שווה?(יד שניה)או שיש משהו יותר טוב במחיר הנל?

פורסם

לא שמעתי את הjbl הזה במיוחד אף ששמעתי כמה jbl ובכלל לא התלהבתי.

אבל מנסיון עם קיקר

המגבר הזה כמה רמות מעל הjbl הזה .

בהצלחה בקנייה

פורסם

הקיקר הנ"ל שציינת מופיע בחתימה שלי.

הוא לא סופר את הJBL הספציפי שציינת, הוא לא רואה אותו ממטר.

אין בכלל מה להשוות בין שני המגברים הללו.

הJBL הוא אנדרייטד במובן מסויים היות ואת ה104 וואט שהוא מספק לערוץ או שזה 114 וואט אתה תקבל אותם עם אחוז עיוות שמיע וזה הודות לשיטת המדידה שבוצעה על המגבר הזה - תקרא קצת הודעות על המגבר הזה - לא חסר...

הJBL סה"כ לא מגבר רע כפי שעשו ממנו כאן בפורום, אבל הוא לא חזק כפי שהיצרן מצהיר עליו וכמו כל מגברי JBL מהסדרות הפשוטות והבינוניות שלהם הוא סובל מתחום תדר עליון בהיר וצעקני.

הקיקר לעומת זאת - הוא מגבר נקי מאוד, חזק מאוד - הרבה יותר ממה שהוא מוצהר באמת ומספק צליל נקי וחלק לאורך כל הדרך שלו, הוא לא מגבר בהיר (שזה בדיוק מה שאני אוהב) אבל הוא נקי וחזק.

לתאר את הקיקר הזה במשפט - ראש לשועלים שאכן נוגס בזנב של האריות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן תודה רבה!

אבל מה שאני רואה אצלך בחתימה זה ZX לאומת מה שאני ציינתי שזה ה-KX.

מה ההבדלים?.

והאם הוא שווה 1100 שקל יד שניה.?

תודה.

פורסם

אני יודע שהKX ישנים יותר, מה ממש ההבדל אני לא בטוח כי יש לי גם את הKX600.4 שהוא אכן חלש יותר מהZX650.4 אבל זה בגלל שהוא אמור להיות.

גם מגבר נהדר. וכן - עדיין שווה את המחיר.

אם אני לא טועה לסדרות הKX אין מנגנון כיבוי שקט (כיבוי שקט לא הפעלה שקטה) - בKX שלי הוספתי את זה בעזרת טכנאי מומחה. - לא משהו קריטי אבל זה נבע מאבחון לא נכון שלי לתקלה במערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...