Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מדובר בורה TDI 110 כ"ס 2005

איזה סיבות יכולות להיות שרכב מרגיש טיפה פחות חזק בפתיחות.

והמהירות הסופית ירדה מכ 200 קמ"ש ל170 קמ"ש.

ומרגיש כאילו יש חסימה על המהירות הסופית.

הרכב מגיע ל170 והטורים לא ממשיכים לעלות.

הרכב תקין ומטופל.

איזה אופציות יש?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מתעלם מסיפורי הגבורה ומתייחס לבעיה.

ברכבך קיים מגדש טורבו ויכול שאחד הצינורות קרועים או עייפים ויש בריחה של לחץ מהמערכת.

האם חיברת את הרכב לסורק תקלות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני באותה דעה של בעייה בגדישה,צריך לבדוק כמה הרכב גודש ולהשאוות לנתוני יצרן שצריכים להיות.

עוד אפשרות זה להתחבר לרכב עם סורק תקלות ולבדוק את הנתונים של החיישנים וכו'.

פורסם

המהירות ממש לא העיניין. אני מתיחס אליה כנתון הבעיה.

הצינורות תקינים. חלק גדול הוחלפו לפני כשבוע לחליפיים. והאלו שנשארו יוחלפו בשבוע הבא כנראה. אבל כולם יוחלפו!

כל הצינורות גומי.

לפי מה שאמר לי. בפעם הקומות שהרכב נסרק לא היו תקלות.

אגב מה לגבי בעיות של אגזוז? ממיר קטליטי סתום.

או קולר טורבו? כי הטורבו נשמע תקין.

או משאבת דלק לא עומדת בלחץ.?

יש לכם רעיונות נוספים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הרכב הוא דיזל. הסלד האדום מתחיל ב4,600-4,700 ומסתיים ב5,500.

ב170 הסלד עומד על 4,200-4,300 בערך. ולא מצליח לעלות יותר.

פורסם

אם כל הצינורות גדישה תקינים יכול להיות בעיה מהטורבו עצמו, יש מצב שהתחילו להיצוור בו חופשים ולכן הוא גודש חלש.

כמה קילומטר הרכב עבר עד כה? טורבו מקורי עדיין? אתה מקפיד לחכות בזמן הכיבוי וההנעה של הרכב דקה בסרק?

פורסם

המצב היה תקין עם הטורבו הקודם.

כאשר החליפו טורבו עשו ניקוי פנימי של הצינורות מתכת שהולכים לקולר טורבו. הניקוי היה עם מסיר שומנים.

ומאז היתה ירידה בביצועים של הרכב. בעיקר בפתיחות. והאצת ביניים.

הטורבו הוחלף בתחילת השנה.. הקודם התחיל לשרוק. ויום אחד הוא פשוט נעצר.

הרכב ללא צי'פ. ועם צנרת מקורית.

והוא עם כ190,000

למי שפנה בפרטי, הרכב של חבר. ושאלתי אותו. והוא לא רוצה למכור אותו.

והוא לא ממתין לפני כיבוי הרכב.

פורסם

א) זה מאוד חשוב לתת לטורבו להתקרר דקה-שתיים לפני דימום המנוע, כנראה שזה סייע לטורבו המקורי לנפוח נשמתו.

ב) אם הירידה בביצועים היא אחידה מאז התקנת הטורבו החדש כנראה שהוא גודש פחות מהטורבו המקורי או שיש בריחת לחץ. אם הירידה היא הדרגתית כנראה שיש בריחת לחץ שמחמירה.

פורסם

תנסה בנסיעה עלייה קצת טובה ותראה אם אתה מרגיש את הטורבו.

קרה לי פעם מקרה כזה והחליפו חלק שאני לא זוכר איך קוראים לו הוא יושב במנוע למעלה מצד ימין ומחובר אוליי לפילטר אויר.

צריך להחליף אותן עולה בסביבות 1000 ש"ח אם אני לא טועה מד לחץ טורבו קוראים לזה

• תוכן חדש...