Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל זה לא יעזור, הבעיה באנשים כמוהו, שזה בא בקטע רגשי, הוא תמיד יאמין כי סבו לא מגיע לו הקנס, כמו כן כי מותר היה לו להחנות, רק בגלל תו נכה. רק להזכיר, כי תו נכה ניתן להפיק לאנשים שמתפקדים מעולה וכלל אינם נכים (לפחות לא נראה לעין) וכולם יודעים על מה מדובר.

לא מזלזל חסו חלילה ולא מוריד מהערך ולא טוען שום כלום, רק אומר כי, ניתן היה לשאול אנשים לגביי חנייה או לעשות עוד סיבוב אחד קטן. זה הכל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Discover ו Automatic1 , קצת הגזמתם :evil:

מדובר על ב"ח איכילוב בכיכר הפנימית , אחרי המעבר בשער הכניסה הראשי באישור והצגת תו נכה .

וכן , לרוב אין חניה פנויה לנכים , אני קובע ביקורים וצילומים בערב או בלילה בגלל בעיית חניה .

ובמיוחד - אל תשפטו אנשים , לפני שתגיעו למקומם , שמחו בחלקכם שאתם לא בנעליים ובמגבלות האלה .

פעם - הייתי חזק ( אפילו קצת יותר מכם ) ודברים כאלה לא הטרידו אותי , מקל רופאים הגבלה , חנייה

תכנון תנועה , גובה הכסא ברכב ( גם קרש היה טוב בשבילי )

היום אני נכה צה"ל , נפצעתי בשירות הצבאי שלי כלוחם יש לי תו נכה ורכב משגע , אני נראה די טוב , ולפעמים המבטים הורגים

עד שאני יוצא מהרכב , ונגרר או מבקש עזרה להתרומם מהכסא ( כן יש ימים שאת זה קשה לי לבצע ) אז המבט הופך לכאב

אז מפלס 3-4 , ממש לא חשוב לי , אני פשוט מוותר , מרים טלפון מהרכב ומודיע , אני לא מגיע לבדיקה ,

וזה המצב בקניונים , מוסדות מדינה ובתי משפט , דברים שלכם נראים פשוטים עד כדי גיחוך , אצלי מתוכננים מראש .

חופשה , בית מלון , טיסה לחו"ל - לכן לא נכנסתי לדיון רוחב הכסאות ( לאחרונה טסתי לפני כ 20 שנה )

והביצוע הטוב ביותר - האזרח הקטן , החונה עם רכבו בחניית נכה , כאשר הוא ברכב , אני עובר החנייה תפוסה ,

אני חונה בצד על מדרכה או אפשרות אחרת , וניגש לבנק - הרכב בחניית הנכים ללא תו נכה , אני שואל את הנהג מדוע הוא תופס חניית נכה , התשובה זה לרגע , אני ברכב - אני יודע שאתה ברכב וזה לרגע , אבל אלה הרגעים שאני מרגיש מטומטם שבשבילכם אני היום נכה .

אני מתנצל אם זה קצת חד - אבל זו האמת , כמוני יש נכים ומוגבלים בתנועה , ובזכות חלקם אתם כאן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

זה לא אישית אליך.

אין חולק על כך שלא הכל מותאם ומתוכנן לנגישות נכים.

אין חולק על כך שעם כל ההטבות, שום דבר לא יתאזן לאדם הרגיל.

השאלה הפשוטה היא האם לנכה יש את הזכות לחסום מדרכה ולגרום לקשיש לרדת לכביש כדי לעקוף את המכשול?

השאלה היא האם אמא עם עגלת תאומים צריכה לרדת לכביש כי המדרכה חסומה?

השאלה היא האם אוטובוס צריך לעצור באמצע הכביש ולעכב תנועה מאחוריו (כי תחנת האוטובוס הפכה לרגע לחניית נכה)?

השאלה היא האם מותר לנכה לחנות בתוך צומת ולהפריע לתנועה? מי קובע מהי הפרעה לתנועה? הנכה או השוטר ?

הרשימה ארוכה...

יש מקומות שבהם אם לא יכבידו, האנדרולומוסיה תשתלט מהר מאוד. מתחם בית החולים מטבע הדברים מקבץ אליו אנשים שלרוב אינם במיטבם. אם יוותרו לנכה אחד שחונה בכיכר, מחר יהיו שם 15 נכים. לפעמים אין ברירה אלא לראות את שתי כפות המאזניים ולנסות להבין עד כמה האין-ברירה של הנכה הופך להפרעה לאחרים.

אני מבין את הקושי ואי הנוחות, בגלל זה יש לפקחים ולשוטרים את ההנחיה לא להתעלק על רכבים שכאלה, אבל גם זה עד גבול מסויים. בסופו של דבר הסדר הציבורי הכללי הוא המוטיב המנחה, וכולם צריכים להתיישר לכיוונו עד כמה שאפשר מבלי לקפח את זכותו של האחר.

ולעניין זה שאני רואה חניות נכים תפוסות ע"י רכבים רגילים - כאן המדינה היתה צריכה להחמיר 1000 מונים: לא קנס, לא נקודות, דעתי האישית היא שרכב שתפס חניית נכה צריך להיות מוחרם ל-30 יום מתוך ידיעה שבעליו לפחות הולך ללא בעיה. את הנגע הזה צריך לעקור הרבה לפני המהירות המופרזת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין דבר ניתן על חשבון אחר - ואין לי זכות להגביל אחר .

בשכל וראיית דברים קדימה , ולא את הרגע , הוא חנה כאן , הוא כך וכך - תנו את הספק הקטן :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

כפי ששמת לב, גם תגובתי הראשונה וגם השניה, לא התייחסו למקרה ספציפי, אלא באופן הכללי.

לא אני זה שראיתי את המקרה אלא פקח עירוני ושיקול הדעת היה שלו.

יכול להיות שפקח אחר היה מקפיד פחות, ויכול להיות שלא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התשובה שלי היא גם כללית - העמדתי את עצמי , סתם כדוגמה , שיובן שיש איזה ליצן מאחורי המסיכה :lol:

בד"כ התשובות ובמיוחד שלך ו DISCO - טובות - אני נהנה לקרוא , ללמוד ומסכים עם התשובות .

אבל - דברים שרואים מכאן , כנראה קצת קשה לראות משם .( כולל פקחים לא פיקחים )

בת"א - בוגרשוב פינת טשרניחובסקי , אין חניה , מדרכה רחבה מאוד - החנתי את הרכב שני גלגלים על המדרכה .

( בהמשך הרחוב על מדרכה יותר צרה , יש תמרור ואישור חניה עם שני גלגלים על המדרכה לכולם )

נשאר כ 2 מטר רוחב מעבר במדרכה , ובכביש יש מעבר גם למשאית זבל גדולה :lol:

קיבלתי דו"ח מפקח של העיריה - מדוע - שם לב לתשובה , נכון המדרכה שם רחבה , אבל כאשר אנו מאפשרים לרכב נכה לחנות שם - גם רכבים אחרים ללא תו נכה חונים שם - אתה מבין , אני יוצר הבעיה ,גם כשאני בסדר - לא העיריה אשר לא אוכפת את החוק .

ופה בא משפט המפתח - ויש את חניון דיזנגוף סנטר 100 מטר מכאן - חשוב מאוד , לא ידעתי :idea:

וזה מעליב ופוגע אתה מרגיש חסר אונים - עם תשובת תת חוכמה כזו - אני מבחינתי, מסכים גם בריצה לעבור את המרחק .

אז נכון הדו"ח בוטל - ( מזלי שיש את ארגון נכי צה"ל המטפל בביטולים )- אבל זה שוחק ,ומתחילים לוותר .

לא לכל הנכים יש כוח או ידע , או ארגון מאחור - לכן אני שוב אומר - השאירו את הספק הקטן .

ומנגד יש אזרחים שוטרים ופקחים מעולים , העוזרים מפנים דרך , ובגישה יפה ומכובדת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
וקבע שעצם עמידתו שם, הינה הפרעה לתנועה ובמיוחד לרכבי החרום.

זאת השאלה, האם ההפרעה היא מהותית או לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסוגיה הזו מאוד רגישה. ורואים כי יש כאן שני צדדים וראוי להקישב לכל צד ולגלות רגישות. אחת הבעיות כפי שכבר ציינו שלעיתים ישנם כאלו המשתמשים בתו הנכה בצורה הגובלת בפשע. לדוגמא אני יכול להעיד שכשהייתי סטודנט הכרתי סטודנט שמעולם לא היו לו בעיות חניה גם כשהיה מגיע מאוחר- מדובר באוניברסיטת תל אביב ומי שמכיר ויודע שאין חיה כזו למצוא חניה כשאתה מגיע מאוחר. אם כן כיצד זה ייתכן ? הרכב בו הוא נסע היה רשום על שמו של אביו שהיה נכה צה"ל עם תו, והוא הרשה לעצמו לחנות בכל מקום אפשרי- לחסום מדרכות, אדום לבן היה עבורו אפור , בקיצור צפצף על כל חוק אפשרי- לא פחות גרוע לדעתי מאלו שחונים בחניית נכה "רק לרגע".יש עוד דוגמאות וגם קראתי על כאלו שמזייפים את התו, הכל מתחיל ונגמר בחינוך ומוסר, כשאין את זה ככה אנחנו נראים. איפה נשמע דבר כזה לחסום חנייה של נכים ? אייל כתבת פה דברים מרגשים מהלב, ובאמת עד שלא נמצאים במצב הזה לא מבינים. וחוץ מזה אני לא מבין את הצורך הזה של אנשים לחנות במרחק יריקה ממחוז חפצם. נכון שיש מקומות בעייתיים אבל צריך להיות מודעים לכך ולהערך בהתאם. בתי חולים יכולים להיות סיוט בהקשר הזה, אבל תחשבו על מישהו עם כסא גלגלים ופתאום המדרכה חסומה והוא נאלץ לרדת לכביש או משהו בסגנון , עדיף להמשיך ולחפש עוד כמה זמן ולא להפריע לציבור.

פורסם

היום במקרה הייתי באיכילוב ובכיכרות שם ובפרט הכיכר המדוברת הייתה שורצת ברכבים שחנו חצי בכביש וחצי על המדרכה, כשברובם אנשים שישבו בפנים, לחלקם היה תו נכה.

ללא ספק זה מפריע לתנועה אבל לדעתי אשמים בכך חניון איכילוב שהמחירים שם פשוט מטריפים, כשיש ברירה, אני אישית מעדיף ללכת קצת ולא לשלם את המחירים הביזיוניים (היקרים ביותר בארץ) שהם דורשים!

פורסם
Discover ו Automatic1 , קצת הגזמתם :evil:

מדובר על ב"ח איכילוב בכיכר הפנימית , אחרי המעבר בשער הכניסה הראשי באישור והצגת תו נכה .

וכן , לרוב אין חניה פנויה לנכים , אני קובע ביקורים וצילומים בערב או בלילה בגלל בעיית חניה .

אייל .

לפי מה שאני הבנתי מהודעתו של פותח השרשור, מדובר על חנייה מחוץ למתחם של בית החולים.

אם מדובר על השטח הפנימי של בית החולים, אז מה שאמרתי לא רלוונטי, ויותר מכך - אני בכלל לא בטוח שהעירייה מוסמכת לתת שם דו"חות (שטח פרטי? :roll:).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב/סוראסקי/דנה/ליס/וכו') נמצא בניהול של עיריית ת"א.

השטח הוא שטח עירוני.

גם מתחם החניה בבית חולים שיבא בתה"ש זוכה לביקורים רבים של הפיקוח העירוני.

להבדיל, בית חולים מאיר בכפר-סבא או בית חולים העמק, שייכים לשירותי בריאות כללית ונמצאים במתחם פרטי.

.

פורסם
היום במקרה הייתי באיכילוב ובכיכרות שם ובפרט הכיכר המדוברת הייתה שורצת ברכבים שחנו חצי בכביש וחצי על המדרכה, כשברובם אנשים שישבו בפנים, לחלקם היה תו נכה.

ללא ספק זה מפריע לתנועה אבל לדעתי אשמים בכך חניון איכילוב שהמחירים שם פשוט מטריפים, כשיש ברירה, אני אישית מעדיף ללכת קצת ולא לשלם את המחירים הביזיוניים (היקרים ביותר בארץ) שהם דורשים!

במקרה הייתי שם היום וכל הצד של הכיכר שיש בו מדרכה היה מלא רכבים, שחנו במקביל (בלי לעלות על המדרכה) ועדיין נשאר מקום למשאית לעבור בכיכר בקלות. (אפילו שמשאיות לא מגיעות לשם, אלא נכנסות מהכניסה השניה ישר לחניון ספקים).

לדעתי כל מי שהאשימו את הנכה בהפרעה לתנועה, או שלא מכירים את המקום או שסתם צרי עין.

תמונה077.jpg

פורסם

לא צרי עין וגם אם לא מכירים את המקום(במקרה שלי - כן מכיר), ראייתם רחבה יותר ואין הם מודדים את הרגע.

אתם שוכחים(או שנוטים לשכוח) ש"איכילוב" הינו בית-חולים מרכזי בלב הכרך הגדול, ובשל כך הינו מוקד פינוי ראשוני במקרה של אירוע רב נפגעים(פח"ע, ת.ד וכד' -לא עלינו). עקב זאת ככל הנראה קבלו השוטרים הוראה להחמיר עם החונים שאינם כחוק במתחם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יצא לי להחנות הרבה בכיכר הנ"ל .

לא מקבלים שם דוחות, תמיד גם הסתכלתי על המכוניות שליד.

לאחרונה יצא לי לראות שם מכוניות שחונות כמעט כמו ב"דאבל פארקינג" על הכיכר, מה שבאמת הפריע לתנועה, יכול להיות שבגלל זה סבא שלך קיבל דו"ח.

בכל אופן, מכתב קצר וענייני לעירייה והם מבטלים בלי בעיה את הדו"ח.

בהצלחה.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...