Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צרי עין וגם אם לא מכירים את המקום(במקרה שלי - כן מכיר), ראייתם רחבה יותר ואין הם מודדים את הרגע.

אתם שוכחים(או שנוטים לשכוח) ש"איכילוב" הינו בית-חולים מרכזי בלב הכרך הגדול, ובשל כך הינו מוקד פינוי ראשוני במקרה של אירוע רב נפגעים(פח"ע, ת.ד וכד' -לא עלינו). עקב זאת ככל הנראה קבלו השוטרים הוראה להחמיר עם החונים שאינם כחוק במתחם.

לא שוכחים ויודעים אפילו קצת יותר :wink:

כאשר צריך , יודעים לפרוץ לרכבים ולהזיז אותם , יודעים להרים , וגם לדחוף אותם הצידה .

כמובן שאני בעד הקדמת תרופה למכה - והייתי מעדיף דרך פנויה לחלוטין בכל מצב :idea:

התשובות שלכם מאוד נכונות , בעולם מושלם , ופשוט לא מתאימות למצב הקיים .

נחזור לתשובתך - ב"ח מרכזי ואיכותי , שמטפל בפצועים וחולים קצת קשים , ונכים נמצאים בקטגוריה הזאת .

יותר מזה - יש דברים מסויימים אשר מחייבים הגעה רק לאיכילוב .

אז יש בעיה - מזמנים רק לאיכילוב , מאשרים כניסה לב"ח - אבל חניה נגישה אין .

יש כאן מעין שקר מוסכם - אז אולי תחליטו מה אתם רוצים - אל תזמנו רק לשם - הב"ח יפסיד כסף , וגם לנכים מת"א תהיה בעיה .

או מנגד אל תאשרו כניסה - ואז תהיה צעקה , איך נכים יכנסו והב"ח יפסיד כסף - ופתאום יסדרו חניה נגישה לנכים :roll:

המתכנן החכם אשר בנה/שיפץ את ב"ח איכילוב ב 10 שנים האחרונות - לא חשב קדימה , ולא נתן מענה לנגישות נכים .

חבל שלא למדו מב"ח וולפסון או תל השומר - שם הגישה חכמה , ויש חניה נגישה לנכים .

לכן אמורים למצוא פיתרון או פשרה חכמה - ( גם לא מאוחר לתקן ולהסדיר חניה נגישה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שאני הבנתי מהודעתו של פותח השרשור, מדובר על חנייה מחוץ למתחם של בית החולים.

אם מדובר על השטח הפנימי של בית החולים, אז מה שאמרתי לא רלוונטי, ויותר מכך - אני בכלל לא בטוח שהעירייה מוסמכת לתת שם דו"חות (שטח פרטי? :roll:).

מדובר בכיכר הפנימית, וסמכויות הערייה במקום הובהרו ע"י הכותבים לעיל.

יצא לי להחנות הרבה בכיכר הנ"ל .

לא מקבלים שם דוחות, תמיד גם הסתכלתי על המכוניות שליד.

לאחרונה יצא לי לראות שם מכוניות שחונות כמעט כמו ב"דאבל פארקינג" על הכיכר, מה שבאמת הפריע לתנועה, יכול להיות שבגלל זה סבא שלך קיבל דו"ח.

בכל אופן, מכתב קצר וענייני לעירייה והם מבטלים בלי בעיה את הדו"ח.

בהצלחה.

תודה, כבר הגשתי בקשת ביטול קנס עבור סבי דרך האינטרנט (לאגף החנייה), בליווי מסמכים סרוקים רלוונטיים. מחזיק אצבעות ומקווה לטוב.

פורסם
מדובר בכיכר הפנימית, וסמכויות הערייה במקום הובהרו ע"י הכותבים לעיל.

אז אני לוקח חזרה את מה שאמרתי בהודעתי הראשונה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...