Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate P162S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איך הסט קומפננט הזה רכשתי אותו מבלי לשמוע כרגע מותקן לי באוטו מורל פולס + סאב

רציתי להשתמש בסט הזה דלתות האחוריות מה אתם אומרים?

ועוד שאלה הטויטרים של הסט יכולים להתפרק מהרמקול ואז יהיה לי 4 טויטרים השאלה שלי האם שזה לא יהיה יותר מידי טוייטרים באוטו כי כבר ככה יש את ה 2 של המורל מקדימה או שזה פשוט נותן איזון לאותו סוג רמקול וכן צריך לחבר את כולם?

ומה זאת ה 3 אפשריות שיש לי 3 אפשרויות חיבור: רגיל, קואקסיאלי או קואקסיאלי כפול?

תודה.

פורסם

חבל שקנית בלי לשמוע או לפחות לשאול פה בפורום.

הסט נשמע גרוע בלשון המעטה ואם האריזה סגורה אני ממליץ להחזיר אותו למקום ממנו רכשת.

פורסם

למה להחזיר אחיי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** יש לי אותם מותקנים מקדימה

כקומפוננט והשתמשי רק ב שתי טויטרים ולא ב4 כמו שזה מגיע ***מספיקה ע' אחת בסוף מילה***

ולפי דעתי הם חזקיים

פורסם

כי זה מה שהיה בהשג יד בדקה ה 90 חבר שלי בא מחול וקנה לי אותם שם אז לא היה לי זמן להתפנק ולבחור.

בקשר לשאר השאלות מישהו יודע?

ואתה אומר שמספיק רק זוג ולא ארבעתם?

• תוכן חדש...