Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסעה מניו-ארק למנהטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים הסעה (כלומר נהג+לימו כלשהי) מניו-ארק למנהטן, עם רכב שיוכל כמובן להכיל כמה מזוודות, והכי חשוב, שיוכל להגיע עם כסא תינוק, כדי להסיע אותי+אשה+ילד, בבטחה, לסבא וסבתא שמחכים לו באונ' קולומביה :-)

יש המון פרסומים באינטרנט, אבל האם יש למישהו מכם ניסיון עם חברה שהיתה אמינה/זהירה/מנומסת וכו'?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לימו זה מגניב והכל אבל מונית תעשה לך את אותו הדבר רק עם קצת פחות מקום לרגליים.

למוניות יש מחיר פיקס מהנמל,בדר"כ 49$

לימו אתה יכול גם לקחת ישירות מהטרמינל,יש שם כאלו שמחכות.סדר גודל עוד 30/40$.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אפשר להזמין ברגע שנוחתים מונית מהמספר 6666666 או 7777777 ולבקש אותה עם כסא תינוק, אני מאמין שיש להם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רצוי להזמין מראש באתר האינטרנט שלהם, ולהתקשר כשמגיעים:

לאלו שציין סקורניס:

7777777777 - www.dial7.com

6666666666 - www.carmellimo.com

שתיהן בבעלות ישראלים, אבל הנהגים (שהם בדרך כלל בעלי הרכב ומשלמים עמלה על ההפניה) הם פקיסטנים/הודים/סיקים/ערבים. תוסיף למחיר עוד 10$ על כבישי אגרה, ועוד כ15% טיפ לנהג.

אם אתה רוצה לוודא שתקבל רכב חדש, ולא אחד בן 5-6-7 שקצת חרוש, שלם עוד כמה דולרים וקח את הLuxury. אני לא הייתי משלם את האקסטרה, גם ככה בדרך כלל מקבלים רכבים טובים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Carmel does not provide car seats.

However, Dial 7 does recommend that parents bring a child safety/booster seat for the child’s safety

נו, אז מהן לא תצמח הישועה...

מוניות רגילות לא עוזרות לי, אני צריך מושב לילד...

פורסם

אתה בבעיה פה, כי הם עובדים עם מאגר של רכבים. לדאוג לך במיוחד למושב זה סרט.

אין אופציה לטוס עם המושב? ראיתי המון אנשים עושים את זה.

http://blacklimo.info

http://www.merchantcircle.com/business/Phoenix.Taxi.201-866-7780

אם לא עובד תנסה להתקשר לאלה: 2127487777

הם נקראים NEW FAMILY.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אנחנו מחפשים הסעה (כלומר נהג+לימו כלשהי) מניו-ארק למנהטן, עם רכב שיוכל כמובן להכיל כמה מזוודות, והכי חשוב, שיוכל להגיע עם כסא תינוק, כדי להסיע אותי+אשה+ילד, בבטחה, לסבא וסבתא שמחכים לו באונ' קולומביה :-)

יש המון פרסומים באינטרנט, אבל האם יש למישהו מכם ניסיון עם חברה שהיתה אמינה/זהירה/מנומסת וכו'?

לא יודע אם ההיגיון שלי נכון... אבל לא יהיה יותר קל לסבא ולסבתא שמחכים לו באונ' קולומביה לברר?? הרי אם הם חיים שם כנראה שכמות הידע וזמינות המידע שלהם טובה משלך.

פורסם

פרופ' להנדסת חומרים, שנמצא רוב הזמן באוניברסיטה במחקר, הוא לא האיש הכי מתאים בעולם לבירורים שכאלה... הידע שלהם די מצומצם למסעדות שוות, מכוני כושר וכו'. זה שבתון :-)

אני אנסה את ההמלצות שלכם, תודה.

לשלוח במטוס אני לא רוצה, גם ככה שולחים עגלה ודי והותר מזוודות. חלאס.

• תוכן חדש...