Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחחח - אני יודע שאסור אבל שמר הרגת אותי, צודק באמת שאין ביטוח "רק" חודש וחצי, לא יודע למה חשבתי 3 חודש.

**בכל מקרה כפי שטען - קריזמה כפיר, כל חברת ביטוח מחזיקה קו 24 שעות ביממה, מכיוון שמגדל זה לא חברה שנולדה אתמול, שיערתי שהם גם מחזיקים קו, מכיוון שהם לא - אני מכנה אותם מפגרים, חבל שבזמן כזה עם מי לדבר.

שלא נדבר על הסוכן ביטוח שהוא עוד יותר מפגר שידע לקחת כסף אבל השאיר אותי עם טופס ביטוח שאני יכול רק לנגב איתו ... !

זו לא הפואנטה, בכל מקרה, פעם שלישית שאני שואל, מה שוטר יכול לעשות לי במידה והוא מחליט לבדוק אותי?

האם שוטרים בכלל בודקים דברים כאלה? אותי באופן אישי (כמעט 4 שנים רשיון) אף פעם לא התבקשתי למסור לשוטר ביטוח חובה, ובאופן אישי אותי עוצרים שוטרים לבדיקת רשיונות כמעט כל כמה ימים ובערך אחת לשבועיים בדיקת בילושניקים + בדיקת רכב.

תודה למי שיענה מה יקרה אם שוטר יעצור אותי ואם שוטרים בכלל בודקים נושא זה.

אוהד.

אוהד ערב טוב

תודה שאתה לא נוסע עם המכונית היום. אני מרגיש שעשיתי היום מעשה טוב.

אני נוסע כבר 40 שנה ועצרו אותי אולי 10 פעמים לבדיקת רשיונות.

תבדוק עם עצמך למה אותך עוצרים כל יום שני וחמישי??

וכפי שאמרתי לך בהודעה קודמת קח אחריות על מעשיך ואל תאשים את אלה מסביבך, ותראה שחייך יהיו יפים יותר :-)

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...