Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב: מיצובישי קולט 94', הביטוח חובה נגמר לי לרכב ב31.1.09, יצאתי קשר עם הסוכן ביטוח (סוכנות פרטית שעובדת עם כל החברות בשוק) וסגרתי עם המזכירה של הסוכן (היא גם סוכנת אבל לא בעלת החברה - אותו דבר בסופו של דבר) שהיא תחייב אותי בסכום של 2200 שקל לשנה (אני נהג צעיר, אהיה בן 21 ביוני) דרך האשראי, והיא תשלח לי את הטופס ביטוח חובה חתום הביתה והכל מאושר.

פרסתי את הסכום של ה2200 שקל ל12 תשלומים ונשלח לי אחריי יומיים מכתב ובו הטופס ביטוח, בכלל לא הסתכלתי מה רשום רק ראיתי שהוא בתוקף עד 31.01.10 וקיפלתי אותו חזרה ושמתי אותו באוטו בתא כפפות\מסמכים שיש שם.

היום במקרה ניקיתי את האוטו מבפנים ועברתי על כל הניירת שם והסתכלתי בטופס ביטוח חובה שנשלח אלי לפני 3 חודש, מסתבר שהוא לא חתום על ידי הבנק\דואר מה שלא צריך להיות שם.

הטופס עצמו מלא בכל הנתונים חוץ מהחתימה הסופית של הדואר שצריכה להיום שם, בנתיים כל חודש יורד לי באשראי הסכום של הביטוח ואני מנסה ברגעים אלה לתפוס את הסוכן ביטוח על הטלפון והוא לא עונה.

אם אני כן נוסע היום (כבר נסעתי ככה 3 חודש) ויתפסו אותי, מה הנזק?

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

תחשוב שאתה מסתכן לנסוע בלי ביטוח, אז לא קשור ל3 החודשים שנסעת בלי ביטוח (תיהיה יותר ערני) על תנסע בלי ביטוח כי אתה לא יודע מה מצפה לך. עזוב את הענישות וכו'.

פורסם

בסדר עזוב מה יהיה תאונה או לא תאונה (חס וחלילה רק זה חסר לי), התכנון עצמו הוא לנסוע מרחק של 6-7 קילומטר מהבית, אני מתכוון רק מהצד החוקי, הבנתי שבמידה ותופס אותי שוטר זה לא שלילה ולא כלום אלא רק הזמנה למשפט ואז במשפט אני אסביר לשופט את הבעיה שקרתה כאן באשמת הסוכן ביטוח שממשיך לחייב אותי אבל בפועל שום דבר.

אשמח לעזרה ממי שמבין בנושא,

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

תקרא טוב טוב את הטופס

לא תמצא חותמת דואר /בנק אבל צריך להיות מודפס שהטופס שולם על ידי חיוב חשבון בנק מספר כזה וכזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקרא טוב טוב את הטופס

לא תמצא חותמת דואר /בנק אבל צריך להיות מודפס שהטופס שולם על ידי חיוב חשבון בנק מספר כזה וכזה

+1

ואם הוא באמת לא משולם עשה ביטוח חדש ובקש שיפקססו לך אותו משולם. אין לך שום סיבה לשלם רטרואקטיבית ביטוח חובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החותמת לא קובעת אם אתה מכוסה, אם יורדים לך התשלומים מחברת הביטוח אז אתה מכוסה כשילמת.

גם על תעודת ביטוח החובה שלי אין שום חותמת של בנק או משהו, רק חותמת של הסוכן "שולם בכרטיס אשראי".

הכי קל זה להרים טלפון לחברת הביטוח נגיד 9 מיליון, יש לכול חברת ביטוח מוקד 24 שעות ביממה, ולברר האם הסוכן העביר כסף ואתה מבוטח.

אם לא, להרים טלפון ישירות לסוכן ולברר לפשר העניין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עכשיו הסתכלתי בטופס ואין שום אישור\חתימה בריבוע הזה של: "חותמת בנק".

החברת ביטוח עצמה זה מגדל ומסתבר שמבירור באינטרנט המפגרים האלה לא עובדים ביום שישי או בכלל 24 שעות!

בקיצור אני לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה להפסיד את היציאה היום כי מצד אחד אין לי איך להגיע (לא מוכן מוניות וכלים דומים) ומצד שני יש סיכון כלשהו, נניח שניה בצד את הסיכון של התאונה שעלולה לקרות, מה הסיכון מהצד החוקי במידה ועוצר אותי שוטר לבדיקה כללית?

*הסוכן ביטוח העוד יותר מפגר לא עונה בכלל בנייד וגם לא לאסאמאס ששלחתי לו.

אוהד.

פורסם

החברת ביטוח עצמה זה מגדל ומסתבר שמבירור באינטרנט המפגרים האלה לא עובדים ביום שישי או בכלל 24 שעות!

בקיצור אני לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה להפסיד את היציאה היום כי מצד אחד אין לי איך להגיע (לא מוכן מוניות וכלים דומים) ומצד שני יש סיכון כלשהו, נניח שניה בצד את הסיכון של התאונה שעלולה לקרות, מה הסיכון מהצד החוקי במידה ועוצר אותי שוטר לבדיקה כללית?

אוהד.

אוהד חומד

היחידי שיצא פה לא בסדר זה עתה בלבד. וקח אחריות. בודקים שמקבלים ולא אחרי 3 חודשים. שער לעצמך שפגעת במישהו פגיעה גופנית ובאמת אן לך ביטוח זו צרה שלא יוצאים ממנה כל כך מהר.

קרא את הטופס מלמעלה ועד למטה שורה אחר שורה מילה אחר מילה בלי לחץ. 99.999% שתמצא שבטופס מופיע משפט "שולם דרך בנק פלוני סניף אלמוני" לא חייב להיות בריבוע של התשלום.

אם יש לך סורק תעלה את המסמך לפורום נקרא ביחד.

אם אכן לא משולם אל תסע עד שלא תסדר ביטוח!!!!!

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא לא מופיע בשום מקום ושום חתימה.

השאלה שלי היא כזו:

אני עכשיו נכנס לרכב ונוסע (היפוטתי לחלוטין), עוצר אותי שוטר בדרך (עם הפנס) ומבקש רשיון וגם ביטוח חובה!

אני טוען שהביטוח חובה נשאר בבית מסיבה זו או אחרת, מה העונש שאני אקבל ממנו?

נ.ב, מבירור ושיטוט באינטרנט, המשטרה כמעט ולא מתעסקת עם עניין הביטוחים, ורק במידה ואותו שוטר החליט להתלבש עלי - אז הוא באמת יכול לבקש אותה ואז בעצם השאלה החוזרת היא: מה העונש שאקבל ממנו? האם שלילה על המקום? האם יקחו את הרכב ל30+ יום? האם הוא יעצור אותי וייקח אותי למעצר? האם קנס שמן של 4 ספרות? האם הזמנה למשפט? או שכל אלה ביחד?

תודה,

אוהד.

**נ.ב2, יש לי 0 הרשאות ו0 דוחות, נתפסתי על מהירות בעיר לפני 4 חודשים וקיבלתי 8 נקודות :evil: (חוץ מזה עבר של עוד מעט 4 שנים רשיון נקי).

פורסם

אם תפגע חו"ח במישהו אתה תשכח מהרישיון להרבה שנים אבל זה לא ישנה לך כי גם אחרי שתשתחרר מהמעצר תצטרך לשלם כל כך הרבה כסף שממילא לא תוכל לקנות אוטו או אפילו כרטיסיית אוטובוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוהד.

המפגרים האלה לא עובדים ביום שישי ולא 24 שעות, להבדיל משירותי החירום. גם לבעל המכולת השכונתית אתה שולח SMS בשבת, או למנהל סניף הבנק שלך?

אגב, יש סיפור על אחד שהתקשר הבייתה לאשתו, והודיע לה שהוא בדרך, ונמצא כעת בנתיבי איילון צפון.

היא בתגובה ביקשה ממנו :

"תיזהר, הודיעו עכשיו שיש איזה פסיכי שנוסע נגד התנועה באיילון"

ענה לה:

"פסיכי אחד? מלא פסיכים !"

אז אני לא יודע באיזו כיתה מתה המורה שלך לחשבון, אבל אתה בלי ביטוח תקף במשך חודש וחצי, לא שלושה.

פורסם

חחחח - אני יודע שאסור אבל שמר הרגת אותי, צודק באמת שאין ביטוח "רק" חודש וחצי, לא יודע למה חשבתי 3 חודש.

**בכל מקרה כפי שטען - קריזמה כפיר, כל חברת ביטוח מחזיקה קו 24 שעות ביממה, מכיוון שמגדל זה לא חברה שנולדה אתמול, שיערתי שהם גם מחזיקים קו, מכיוון שהם לא - אני מכנה אותם מפגרים, חבל שבזמן כזה עם מי לדבר.

שלא נדבר על הסוכן ביטוח שהוא עוד יותר מפגר שידע לקחת כסף אבל השאיר אותי עם טופס ביטוח שאני יכול רק לנגב איתו ... !

זו לא הפואנטה, בכל מקרה, פעם שלישית שאני שואל, מה שוטר יכול לעשות לי במידה והוא מחליט לבדוק אותי?

האם שוטרים בכלל בודקים דברים כאלה? אותי באופן אישי (כמעט 4 שנים רשיון) אף פעם לא התבקשתי למסור לשוטר ביטוח חובה, ובאופן אישי אותי עוצרים שוטרים לבדיקת רשיונות כמעט כל כמה ימים ובערך אחת לשבועיים בדיקת בילושניקים + בדיקת רכב.

תודה למי שיענה מה יקרה אם שוטר יעצור אותי ואם שוטרים בכלל בודקים נושא זה.

אוהד.

פורסם
כל חברת ביטוח מחזיקה קו 24 שעות ביממה

תתקשר לקוים האלה ונראה איזו תשובה תקבל בערב שבת.

תשאיר את האוטו בבית עד יום ראשון. אין לך כיסוי ביטוח חובה כרגע.

פורסם
לא לא מופיע בשום מקום ושום חתימה.

השאלה שלי היא כזו:

אני עכשיו נכנס לרכב ונוסע (היפוטתי לחלוטין), עוצר אותי שוטר בדרך (עם הפנס) ומבקש רשיון וגם ביטוח חובה!

אני טוען שהביטוח חובה נשאר בבית מסיבה זו או אחרת, מה העונש שאני אקבל ממנו?

נ.ב, מבירור ושיטוט באינטרנט, המשטרה כמעט ולא מתעסקת עם עניין הביטוחים,השוטר בדרך כלל מבקש רשיון נהיגה רשיון רכב וביטוח חובה ורק במידה ואותו שוטר החליט להתלבש עלי - אז הוא באמת יכול לבקש אותה ואז בעצם השאלה החוזרת היא: מה העונש שאקבל ממנו? האם שלילה על המקום? האם יקחו את הרכב ל30+ יום? האם הוא יעצור אותי וייקח אותי למעצר? האם קנס שמן של 4 ספרות? האם הזמנה למשפט? או שכל אלה ביחד?

תודה,

אוהד.

**נ.ב2, יש לי 0 הרשאות ו0 דוחות, נתפסתי על מהירות בעיר לפני 4 חודשים וקיבלתי 8 נקודות :evil: (חוץ מזה עבר של עוד מעט 4 שנים רשיון נקי).

שים לב יש לך הרשעה אחת לפחות והיא על העבירה של מהירות בעיר, וכמו שהנכד שלי אומר ,"צא מהסרט"

אם תפגע חו"ח במישהו אתה תשכח מהרישיון להרבה שנים אבל זה לא ישנה לך כי גם אחרי שתשתחרר מהמעצר תצטרך לשלם כל כך הרבה כסף שממילא לא תוכל לקנות אוטו או אפילו כרטיסיית אוטובוס.

אוהד ערב טוב

קרא היטב מה כתב לך שי, זה במקרה הגרוע

במקרה הטוב שרק יתפוס אותך שוטר אתה נוסע בלי ביטוח חובה ( לא משולם אין ביטוח )המשמעות קרא לבד את החוק.

פרק ב': חובת הביטוח

חובת פליסה

(תיקון מס' 2) תשל"ה-1975

2. (א) בכפוף להוראות פקודה זו, לא ישתמש אדם - ולא יגרום ולא יניח שאדם אחר ישתמש - ברכב מנועי, אלא אם יש על שימושו שלו או של האדם האחר באותו רכב פוליסה בת-תוקף לפי דרישותיה של פקודה זו.

(ב) העובר על הוראות סעיף קטן (א), דינו - מאסר שלושה חדשים או קנס 750 לירות,( הסכום המעודכן היום יכול להיות 10000 ש"ח) ורשאי בית המשפט, בנוסף לכל עונש אחר, לפסול אותו מקבל או מהחזיק רשיון נהיגה כאמור בסעיף 36א לפקודת התעבורה, או לפסלו מקבל או מהחזיק רשיון רכב לסוג מסויים של רכב או לרכב מסויים, לתקופה שלא תפחת משנים-עשר חודש, זולת אם ראה להורות על פסילה לתקופה קצרה יותר מנסיבות מיוחדות שיפרש בפסק הדין; תחילת הפסילה וחישוב תקופתה יהיו כאמור בסעיף 42 לפקודת התעבורה.

(ג) מי שנפסל עקב הרשעה לפי סעיף זה יראוהו לענין פקודת התעבורה כאילו נפסל לפי הוראותיה.

חוזר שנית

מי שלא טורח בערב שבת אוכל אותה בשבת , מעניין מי זו הבחורה שבגללה אתה מוכן לעשות את כל התעלולים האלה :-)

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנתי - תודה רבה, היום האוטו נשאר בבית לצערי.

ישה\ישראל , זה בדיוק מה שחיפשתי בגוגל ולא מצאתי.

תודה לכל מי שענה.

לילה טוב ושישי של : "אל תתקעו בבית".

אוהד.

• תוכן חדש...