Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטווחים של 1000-1100 שקל ג-ג

האם ללכת על הפיוניר 6050 (1060 שקל כולל 3 שנים אחריות)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

או על ה clarion DXZ 585USB (זה 1100 שקל כולל שנה אחריות)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713957

או על משהו אחר לגמרי?!

על Audi A6 שנת 99

כרגע בלי מגבר ובלי שטויות, אולי בהמשך נוסיף מגבר וקומפוננטים וכאלה...

ושוב, השאלה הגדולה היא - למה דווקא מה שאתם ממליצים עדיף על הקודם?

(פחות חשוב לי אם יש לו 4 יציאות RCA או 2, כי אני לא מתכוון להפגיז במערכת גם בעוד 10 שנים)

אני רוצה יותר צליל חזק ונקי, אולי מגבר פנימי חזק, עם אפשרות לחבר נגן USB, משהו עמיד ואמין, נח לתפעול, וקליטת רדיו טובה גם חשוב

תודה רבה

פורסם

צליל חזק ונקי יתקבל ע"י הוספת מגבר.

האיכותי מביניהם הוא הקלריון, המפוצ'ר מביניהם הוא הפיוניר. אני הייתי הולך על הקלריון (בעצם, כבר הלכתי עליו).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפי הדרישות שלך, המכשירים מאוד זהים.

לך לחנות שיש בה תצוגה של שניהם, ו"תשחק" עם כול אחד, מה שיתפוס לך את העין ויהיה לך יותר נוח איתו על זה תלך.

מעבר לזאת, המפרט של שניהם זהה.

פורסם

תודה לשניכם יש לי כמה שאלות

1. מבחינת כיוון ואקולייזר - לשניהם יש אפשרות לכוון בצורה יותר מדוייקת אקולייזר? או שיש מכשיר אחר שקצת יותר מתמחה בזה?

2. מבחינת נוחות ושליטה, ראיתי שלקלאריון חצי מהפאנל זז ימינה ושמאלה, זה נח בכלל? הוא קל לתפעול ושימוש? ואיך הפיוניר בהשוואה אליו?

3. מבחינת הכנסת\הוצאת דיסקים ושימוש בכבל USB, אפשר להסביר לי קצת על כל אחד מהפאנלים איך עובדים איתו?

4. תודה :)

פורסם

מבחינת סאונד הפיוניר והקלריון ממש לא זהים אפילו אם יש להם אותו מפרט. אפשר להגיד שגם לפיוניר וגם לקלריון יש מפרט זהה ל9855 של אלפיין אך הם שונים עדיין בסאונד למרות המפרט הזהה.

פורסם
מבחינת סאונד הפיוניר והקלריון ממש לא זהים אפילו אם יש להם אותו מפרט. אפשר להגיד שגם לפיוניר וגם לקלריון יש מפרט זהה ל9855 של אלפיין אך הם שונים עדיין בסאונד למרות המפרט הזהה.

מה השוני מה ההבדלים ומה עדיף לאיזה סגנון מוזיקה?

• תוכן חדש...