Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שמעניין אותו סאונד נטו יכול להגיע לתוצאות טובות יותר בתקציב הזה.

מי שמעניין אותו אסטתיקה פרקטיקה וסאונד מעולה (לא במובנים של SQ) אז מערכות מהסוג הזה הם פיתרון משובח (כמובן בתקציב הנתון).

זה משפט שממצה בעיניי את התשובה.

ב80K ניתן להגיע לתוצאות טובות, הרבה יותר, אך קהל היעד והלקוחות הפוטנציאלים של התוספות הללו למכוניות היוקרה, פחות מתעניינים על פי רוב במושגים כמו גובה/רוחב/עומק במה, SQ, אימג'ינג וכו'.

למרות שאני משוכנע שאת הB&O הזה תכננו מהנדסי קול/אקוסטיקה למיטוב ברכב הספציפי. עדיין זה יותר קוריוז מאשר מע' שהיה ניתן לבנות בתקציב זה.

פורסם
עופר בהינתן התקציב הנ"ל מה הייתה רוכש למערכת שלך(סתם בשביל העניין אם זה לא בעייתי)?

בהינתן תקציב כזה הייתי שובר את הראש שעות במחשבות מה לשים.

אבל אם לשלוף מתוך הניסיון שלי עד היום הייתי :

HU - משדרג ל F1 .

מידבאס מחליף לאבסולוט או ל L8.

מיד - נשאר עם ה L4.

טוויטר - מחליף להורנים.

מגבר למידבאסים - מגבר ברמת הסדרה 3 שיש לי , רק עם הספק אמיתי של 150 בערך.

סאב - נשאר עם הקיים , או חוזר לזוג אודיופילים . משדך לו מונו AB איכותי שוב ברמת סדרה 3 .(המגברים לא בהכרח גנסיס , אבל זו הרמה בערך).

זה בגדול מבחינת ציוד.

השוס שהייתי עושה , זה לוקח מהתקציב משהו כמו 40K-30K ומשכיר מתקין לתקופה של חודש. יושב איתו ובונה המון קיקים , המון פודים ופשוט מבלה חודש שלם או כמה שצריך בהאזנה למערכת תוך מיקומים שונים זיווית שונות חיתוכים שונים ומתאים את אופן ההתקנה בצורה אידיאלית לרכב.

או שפשוט הייתי קונה לסקוט כרטיס טיסה , ומשכיר את יעוצו בתהליך ההתקנה (נאמר בציניות , אבל בהחלט הייתי שמח לעשות כזה דבר . בתקציב כזה בהחלט הייתי שוקל לקבל יעוץ מקצועי מאיש מקצועי ברמה בנלאומית אם אפשר).

זה מה שהייתי עושה גם אם בצורה מסויימת הייתי צריך להתפשר על רכיבים מסוימים בצורה כזאת או אחרת על מנת למקסם את ההתקנה.

ברמות ציוד האלו לדעתי זו הדרך לקבל סאונד הכי טוב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם היה לי להשקיע סכום כזה זה מה שאני הייתי עושה:

HU-אלפיין F1 עם הפרוססור שלו.

רמקולים של dynaudio סט שלושה חלקים מדגם esotec system 362.

מגבר לסט קומפוננט של mcintish מדגם mcc4062m.

סאב וופרפירלס מדגם XXLS כמו שיש לי עכשיו.

מגבר מונו-genesis monoblock.

חיווט-כבלים לרמקולים של חברת Transparent עם פילטרים.

וכמובן איטום מאסיבי ובניות.

אני מאמין שאולי אפילו ישאר לי קצת עודף בשביל הדלק הביתה מהמתקין.:lol:

פורסם

לא אמרתי ש-b&o הכי טובים פשוט ציינתי את העניין שהחברה מייצרת רמקולים יותר טובים מרוב החברות שמייצרות רמקולים לתחום האודיו לרכב (כמובן שהכל סובייקטיבי ומונע מטעם אישי).

אני אישית בחרתי בסט של dynaudio בגלל התנסות ארוכה איתם ואני מאוד אוהב את התוצאה שלהם,אני לא מדבר על המערכות המובנות שמגיעות בפאסאט למשל אלא בתחום הבייתי.

מה אתה למשל היית בוחר בהינתן התקציב הנ"ל?

פורסם

את שלי ציינתי בעמוד הקודם.:-)

עריכה: סליחה אצלי היתי מוריד מאחורה את המושבים ושם

- ארבעה L8

-שני L4

-שני L1PRO

-הרבה דואל מונו+מונובלוקים

-שני SMD 18.

-שני 0 גייג'.

-RTA מקובע ברכב

-אטמי אוזניים+אוזניות אוטמות.

מתיישב ונהנה מהוויברציות.:bugeyed:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

נכון עכשיו שמתי לב, ששכחתי לציין שני אלטרנטורים שמספקים 300 אמפר ואיזה מצבר או שניים של קינטיק.

לא לשכוח שאני מעלה את המתח עבודה ברכב 18v.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...