Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב.

ראיתי כתבה ב YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3679448,00.html

ויש שם מערכת במחיר 80 אלף שקל של חברת Bang & Oulfsen.

מה זאת החברה הזאת ומה זאת המערכת הזאת ששוה 80 אלף?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
באנג אנד אולפסון היא חברה שמתמחה במערכות סטריאו היי-אנד מעוצבות ויקרות, בעיקר לבית אבל גם לרכב. היא לא החברה היחידה שמייצרת מערכות סטריאו בעשרות ומאות אלפי שקלים, אבל היא אחת המפורסמות בזכות העיצובים המאוד מיוחדים שלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מותר לבוא עם רכב כזה לתחרות SQ?

לדעתי במחיר הזה אפשר משהו יותר נחמד .

לדוגמא :

-הרדיו דיסק של אלפיין סטאטוס F1.

-שני H900.

-טרו סופר בילט 8

-טרו בילט 4100

-הייבריד אודיו L8641

-שני ג'נסיס אודיופיל 12 אינץ'

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אבל זה שווה את הכסף, או שזה בעיקר לעשירים מפונקים?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מאוד שווה את הכסף.

B&O היא גם מובילה טכנולוגית שקנתה ופיתחה את הICEPOWER ההגברה הדיגיטלית שמשתלטת לאט לאט על עולם האודיו.

היא מחלוצות השימוש באומני טוויטרים.

המוצרים איכותיים ביותר, ומעוצבים ובנויים בצורה חריגה. לטובה. כמובן. לכן גם יקרים.

פורסם

קודם כל בתקציבים האלו זה ברור שמיועד למי שאין לו שיקולי תקציב . זה גם מיועד לרכבים של אנשים לא עמימיים בלשון המעטה.

מבחינת סאונד - אם אתה בן אדם שקריטי לו שמירה על מראה מקורי של הרכב אז זה פיתרון שנותן איכות מצויינת.

אם אתה מוכן לעשות התקנה ברכב אז יש פיתרונות טובים יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

roni_p אני במקומך לא הייתי ממהר להגיד שרמקולים של hat (אם כל הכבוד) יותר טובים מהרמקולים של B&O.

מדובר כאן בחברה שידועה לא רק בעיצובים המהפכניים שלה אלא גם באיכות הרמקולים שלה אז ככה שלא הייתי משווה אותם לHATשאומנם מאוד טובים אבל עדין הם לא יכולים להתחרות כל כך ביכולות ההנדסיות,באיכות,בתכנון וכו' של B&O.

אבל עדין צריך לזכור שבסופו של יום הכל עניין של טעם.

פורסם

אל תגררו את זה להשוואה בין HAT לבין B&O . זה בכלל לא הנקודה.

כמו שאמרתי , וכבר הנושא נטחן פה , עבור מערכת אינטגרלית אין ספק שזה פיתרון משובח ביותר.

אבל בהתקנה "סטנדרטית" במובן המקצועי אפשר להשיג יותר.

תנסה לענות לעצמך מה היה קורה אם חברות כמו B&O או ניים לדוגמא שבנו מערכות לרכבי יוקרה היו משקיעים בפיתוח ליין לרכב כמו שמשקיעות חברות כמו גנסיס , אלפיין , HAT פוקל מורל וכו. יש הבדל גדול במערכות בהיבט של SQ בין מערכת מבוססת סט שלושה חלקים ובין מערכת שמורכבת מ 14 רמקולים מפוזרים ומקרני סאונד למיניהם . זה יעוד אחר , פיתוח אחר , שיקולי בסדרי עדיפויות , הגבלות קהל יעד אחר וכו.

מי שמעניין אותו סאונד נטו יכול להגיע לתוצאות טובות יותר בתקציב הזה.

מי שמעניין אותו אסטתיקה פרקטיקה וסאונד מעולה (לא במובנים של SQ) אז מערכות מהסוג הזה הם פיתרון משובח (כמובן בתקציב הנתון).

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מצטער עם ההודעה שלי נראתה כמו השוואה בין החברות,זה לא היה אמור להיראות כך.

מה שניסיתי להגיד הוא שלחברה הנ"ל (B&O) יש ידע וניסיון מאוד גדולים ואני לא מאמין שהם סתם זרקו לתוך הרכב כמה וכמה רמקולים בשביל שהכל ישב במקום המקורי ללא בניות וישמיע מוזיקה בצורה הבסיסית ביותר,אני חושב ככה מכיוון שאם הם היו סתם שמים רמקולים ברכב מבלי לחשב הכל עד הסוף והתוצאה הסופית לא הייתה ברמה מאוד גבוהה אז זה רק היה פוגע במיצוב של החברה וזה משהו שבטוח נלקח בחשבון.

בכל מקרה עד שלא נשמע בעצמנו לא נוכל לעמוד את טיב המערכת לעומקה.

הנה כמה דברים (מאוד) מעניינים בקשר למערכת הנ"ל:

http://www.youtube.com/watch?v=esk8OFx7QFw

http://www.diymobileaudio.com/forum/diyma-build-logs/39103-2007-audi-s8-bang-olufsen.html-מישהו בת'רד הזה מישהו כתב ביקורת נורא קצרה ולא הכי ממצה לגבי שמיעה של המערכת הנ"ל באיזו תערוכה,חפשו את זה בת'רד.

פורסם

אני לרגע לא אומר שהתוצאה לא טובה. היא מעולה. אבל היא מעולה ביחס לשיקולים ולמערכת הגבלות שקיבלו המהנדסים.

על מנת להתאים מערכת לרכבי יוקרה ברמה הזו אתה נאלץ לקבל שיקולים מעבר לאידיאל הטכני . כמו נפחים , גדלים , מיקומים וכו. ביחס להגבלות התוצאה היא מרהיבה .

אבל אם ניקח את התקציב הזה ונחליט להתקין כמו שלדוגמא אני מתקין ברכב שלי , ממקם את המיד לפי איך שטוב לו , ממקם טוויטר לפי איך שטוב לו בלי לתת משמעות לאיך זה נראה ו\או כמה פרקטי זה אז בתקציב כזה אפשר לקבל תוצאות טובות יותר מבחינת SQ לדוגמא. זאת כוונתי.

לכן אני אומר , מי שרוצה לקבל רכב מהמפעל ולא להתחיל עם התקנות , בחירת רכיבים , כיוונים , מיקומים , אוקוליזציה , TC חיתוכים ושאר ירקות אז זה פיתרון מעולה.

מי שהסאונד הוא תחביב אצלו ירוויח יותר מהתקנה "רגילה" .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר אתה צודק במאה אחוזים אבל עדין כמה שזה פיתרון טוב לחסוך הרבה כאבי ראש זה עדין פיתרון יקר.

דרך אגב הם לא החברה היחידה שעושה זאת,גם dynaudio עושה זאת, b&w עם אני לא טועה עשו/עושים מערכות שמע ליגוארים וכו'.

פורסם

מהנקודת מבט שלי מדובר בפיתרון שלא הייתי בוחר בו גם אם היה לי כמה כסף שאני רוצה. בתור חובב אודיו חלק מהתחביב לטעמי זה לא רק לשמוע את המערכת אלה להיות חלק בבחירתה וחלק בעיצוב וכייוון הסאונד. אבל זה כבר עניין אישי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, אז אתה מסכים איתי שאם היה לך 80K פנוי למערכת היית מרכיב אותה מחלקים שאתה בוחר?

נ.ב.

לך זה יעלה פחות אתה כבר 3/4 מוכן.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אין ספק בכלל , ואפילו לא למיליונית שניה שבתקציב כזה הייתי בונה מערכת לפי עצמי.

ובתקציב כזה הייתי מחליף יותר מ 3/4 מהרכיבים שלי ..

:yum::yum:

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...