Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלא לשמוע

בזמן הפקק הארוך בין נתניה לתל אביב כל בוקר אני חולף עם הקטנוע הזקן שלי בנפח 250 סמק על פני מכוניות עתירות נפח המשתרכות להן באיטיות מעצבנת מתחממות ומתנשפות,כל זאת בקלילות רבה.

פעם עצרתי ליד אחד עם 8 צילינד והראתי לו שאני עם 250 והוא עם עם 4 ליטר והנה אני חולף על פניו בקלות,הוא כמובן פרץ בצחוק מעורב בבבכי.

אין חשיבות לסמק בארץ,יש חשיבות רבה לקלות תנועה וקומפקטיות,זו האמת !

מזמן הפסקנו להנות מסמקים העסק הפך לסבל מתמשך לנו ולמנועים המתבשלים בפקק.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמת, אין לכוח או מהירות שום השפעה על זמן הנסיעה וההגעה. בארץ מאז ומתמיד ואפילו בגרמניה רוב 15000 ק"מ האוטובאנים מוגבלי מהירות כבר ו/או מלאי פקקים. מי שרוצה מהר לוקח ICE/TGV /PENDOLINO

אוטו עם מנוע גדול טוב לשקט, (100 קמ"ש ב-1700 סל"ד עם בידוד רעשי מנוע וכביש ,שמשות אקוסטיות כפולות וכו ששוקלים הרבה),מיזוג/חימום חזק , ישיבה מרווחת לשמנים,בטיחות ולמי שאוהב להחזיק אוטו הרבה שנים בלי מוסכים ומוכן לשלם בדלק.

פורסם

מה הוא אופי נסיעותיך?

פקקים=נפח קטן ככל האפשר (תצרוכת דלק בסרק)

דרך מהירה =מנוע עתיר מומנט בשילוב משקל עצמי נמוך

התשובות מתייחסות לרכב משפחתי סאדן ארבע או חמש דלתות

פורסם

מכיוון שאין רכב שנוסע רק בפקקים ו/או רק בדרך מהירה התשובה צריכה להיות כמובן שילוב של שניהם. משהו כמו שברולט עם ביג בלוק כאשר בפקקים אתה מכבה את המנוע ומתקדם בעזרת מפוח המזגן.

פורסם

אני חושב,

שעדיף מנוע לא גדול, אבל אם הרבה כ"ס כמה שיותר. משהו כמו 160 כ"ס ומעלה,

שהיום ניתן לקבל במליבו 2400סמ"ק 155 כ"ס. או לדוגמה בטויוטה קמרי 2000 סמ"ק עם 195 כ"ס

מכיוון,

1. חסכוני בדלק, נסיעה ללא מאמץ בטורים נמוכים בכל תוי דרך. (עליות, ועמוס באנשים ללא שינוי בנסיעה)

2. זריזות תנועה, מוציאה אותך ממצבים מסוכנים במהירות כגון עקיפות וכ'.

3. מנוע עובד לאורך שנים.

4. נסיעה נעימה ורגוע. ללא צריכת אנרגיה של הנהג.

5. נוחות של סלון.

6. הוצאות סבירות בטיפולים, ובלאי נמוך.

7. וזה כל עוד לא משתוללים אם הרכב, וללא קיקדאון מיותרים.

8. ייציבות ובטיחות ברכבים האלו מעל לממוצע.

9. אין חשש להניע בכל עת , ולינסוע לכול מקום, בכול זמן.

בקיצור הנאה צרופה בכוח.8)

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

פורסם

במדינה שלנו לדעתי צריך את ה e class החדשה , ואני יסביר למה .

אוטו חזק ואמין בעל מנוע אם הספק גבוה אבל בגלל שאתם תישבו הרבה בפקקים לרחב הזה יש מערכת בשם stop start sys שזה בעצם מערכת שעוצרת את המנוע כאשר אתה ברמזור או עוצר הרבה זמן אבל יודעת להפעיל אותו מספיק מהר בשביל שזה לא יצור בעייות , כך אתה חוסך בעצם את כל הבעייה של נסיעה בפקקים ועדיין שומר על יתרון הכוח \ נוחות \ מהירות .

פורסם
במדינה שלנו לדעתי צריך את ה e class החדשה , ואני יסביר למה .

אוטו חזק ואמין בעל מנוע אם הספק גבוה אבל בגלל שאתם תישבו הרבה בפקקים לרחב הזה יש מערכת בשם stop start sys שזה בעצם מערכת שעוצרת את המנוע כאשר אתה ברמזור או עוצר הרבה זמן אבל יודעת להפעיל אותו מספיק מהר בשביל שזה לא יצור בעייות , כך אתה חוסך בעצם את כל הבעייה של נסיעה בפקקים ועדיין שומר על יתרון הכוח \ נוחות \ מהירות .

חבשוש יקר, כך אתה חוסך בעצם את כל הבעייה של נסיעה בפקקים ,תוכל להסביר ?

פורסם
המנוע לא מבזבז דלק בזמן שהוא בפקק.

פשוט מאוד.

תוסיפו לזה בעתיד את מערכת שמירת המרחק האוטומטית של הS CLASS, ויש לכם רכב שנוהג בעצמו בפקקים.

לא ?

בנסיעה ארוכה בשיוט קבוע על 90-100 מנוע 3500 צורך כמו 1600

זה ר ק בפקק שהוא הורס את הממוצע ל-8/9.

פורסם
פרנקוס זה סופי ? שהמנוע לא מבזבז בפקק ? אולי המילה "לא" אינה מתאימה כאן ?

כן, זה סופי.

לא ?

בנסיעה ארוכה בשיוט קבוע על 90-100 מנוע 3500 צורך כמו 1600

זה ר ק בפקק שהוא הורס את הממוצע ל-8/9.

לא!

שניכם לא קראתם את ההקשר.

דובר כאן על המערכת שמכבה את המנוע בפקקים. כשיש מערכת כזו, אין תצרוכת דלק בפקקים.

מה שאמרתי היה שאם משדכים מערכת שמונעת תצרוכת דלק בפקקים + מערכת שמווסתת את המרחק מהרכב שמקדימה באופן אוטומטי, יהיה רכב שבפקקים מתקדם בעצמו וחוסך המון דלק.

• תוכן חדש...