Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביצעתי היום בדיקה לרכב מסוג ניסן אלמרה 4 דלתות אוטומטית שנת 2006 יד ראשונה עם 50000 ק"מ.

תוצאות הבדיקה:

מנוע - רעש אבזרים וגלגלות, רצועה פגומה.

מערכת פליטה - תקין

סרן קידמי ומערכת היגוי 0 גלגל הגה אינו ממורכז, לתקן זווית היגוי.

קפיצים - תקין

שילדת רכב: תיקונים פגיעות במרכב, םגיעות פח+פח אחורי ותומך פגוש קדמי ופגמים בצבע, גריל חזית שבור, פגיעות פגוש קידמי/אחורי כולל חוסר סימטריה + למקם.

מערכת בלמים - רפידות בלם שחוקות, צלחות בלם שחוקות, לפרק גלגלים לבדיקה

צמיגים - צמיג אחורי שמאלי שחוק/ישן, צמיגים לא זהים מאחור.

מערכת תאורה - תאריך מצבר 07, פנס שמאלי חזית שבור+ערפל פגום.

העברת כח - מקישה והשהיה מעבר שלוב הילוכים.

הרכב הוא מלובינסקי טרייד והם מתחייבים לתקן את כל מה שנמצא בבדיקה אבל אני רוצה לדעת האם הרכב ראוי לקניה, או שאחת מהבעיות רצינית.

תודה מראש.

SCAN3846_000.jpg

פורסם

לרכב שנת 2006 יש פה דיי הרבה תקלות שצריך לתקן, נראה כי לא שמרו על הרכב כהלכה.

בדקת את היסטוריית הטיפולים שלו?!, זה מה שרשמו לך בבדיקה.

באופן כללי יש רכבים שנת 2006 במצב הרבה יותר טוב מהרכב המתואר, אני הייתי מציע לך לחפש אחד כזה ולא לקנות רכב שנת 2006 עם כל כך הרבה בעיות.

פורסם
שלום,

ביצעתי היום בדיקה לרכב מסוג ניסן אלמרה 4 דלתות אוטומטית שנת 2006 יד ראשונה עם 50000 ק"מ.

תוצאות הבדיקה:

מנוע - רעש אבזרים וגלגלות, רצועה פגומה. כסת"ח

מערכת פליטה - תקין

סרן קידמי ומערכת היגוי 0 גלגל הגה אינו ממורכז, לתקן זווית היגוי. כסת"ח רגיל

קפיצים - תקין

שילדת רכב: תיקונים פגיעות במרכב, םגיעות פח+פח אחורי ותומך פגוש קדמי ופגמים בצבע, גריל חזית שבור, פגיעות פגוש קידמי/אחורי כולל חוסר סימטריה + למקם. אין תאונות רציניות

מערכת בלמים - רפידות בלם שחוקות, צלחות בלם שחוקות, לפרק גלגלים לבדיקה בלאי טבעי

צמיגים - צמיג אחורי שמאלי שחוק/ישן, צמיגים לא זהים מאחור.

מערכת תאורה - תאריך מצבר 07, פנס שמאלי חזית שבור+ערפל פגום.

העברת כח - מקישה והשהיה מעבר שלוב הילוכים. כסת"ח רגיל

הרכב הוא מלובינסקי טרייד והם מתחייבים לתקן את כל מה שנמצא בבדיקה אבל אני רוצה לדעת האם הרכב ראוי לקניה, או שאחת מהבעיות רצינית.

תודה מראש.

אני לא רואה שום בעיה רצינית שבגללה כדאי לוותר על הרכב.

לובינסקי טרייד זה מקום רציני, יתקנו לך את הליקויים (פנסים, גריל, צמיג אחורי, רצועה, זוית היגוי ועוד).

הם בדרך כלל גם נותנים אחריות לתקופה לא קטנה (נדמה לי שנה).

רק תוודא שבאמת יתקנו את מה שצריך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין משהו רציני ואם בלובינסקי טרייד מוכנים לתקן את מה שכן מופיע בדו"ח אין מניעה לרכוש.

אגב, מה כתוב בהערה בכתב יד בתחתית הטופס? זה משהו על לוח השעונים או המקשים?

תתעקש שיתקנו את הפנס השבור מלפנים. לא מכיר את המחירים באלמרה, אבל לפעמים זה לא עסק זול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההערה בכתב יד היא משהו שאני הוספתי, אחד הלחצנים במערכת הרדיו ובקרת אקלים אינו מתפקד כראוי שאני לא אשכח לבקש שיתקנו:idea:

הם מתחייבים לתקן את כל הליקויים שמצאו בבדיקה, איך באמת בודקים שהם תיקנו את כל הדברים? יש בדיקה חוזרת או משהו כזה?

ראיתי את ההסטוריית טיפולים שלו והוא טופל בהילוך שישי בתל אביב מוסך מורשה, לא היה שם שום דבר מיוחד נראה רכב נקי ומטופל.

המחיר שהם מציעים על הרכב לאחר התיקון ועם אחריות לשנה על גיר ומנוע 55000.

תודה על התגובות.

פורסם

פנס קידמי וצמיגים קל לבדוק, לא צריך להיות מומחה.

לגבי רפידות הבלם - זאת בעיה קצת יותר גדולה. כל איש מקצוע שיפרק את הגלגלים יוכל להגיד לך תוך שלושים שניות האם הרפידות והצלחות חדשות יחסית. אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה חוזרת אצל איש מקצוע אבל בתכלס, הייתי מסתפק בקבלה/חשבונית/כרטיס עבודה מהמוסך המטפל שהוחלפו דיסקים ורפידות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...