Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב RSI יש בעיה של אופ-סט ולא כל גא'נט מתאים.

אז לפני שאתה ניסגר על דגם תבדוק אם הוא מתאים לך בכלל.

המשפט צריך להיות ככה: בRSI יש בעיה.

לדעתי, חבל להשקיע זרוק את האוטו לים.

דניאל

פורסם

דניאל

אני באמת מאמין כרגע, שככה אתה חושב?

האם יכול להיות והתחלת לתעב את הרכב? או שהגישה היא צינית מפתיעה?

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

זה יראה רע על 14"

צריך לזכור שג'אנט קטן זה דבר בעייתי.

יותר מדי "אלמנטים" בג'אנט יגרמו לLOOK קטן.

במידה ואתה רוצה ג'אנט 14" אז תלך על ג'אנט שיש לו מעט פסים ושלא "מתכנס" פנימה כדי לא ליצור מראה קטן עוד יותר (לשם הדוגמה, הג'אנט המקורי של הRSI 97 כמו שהיה לי נראה יותר קטן ממה שהוא באמת בגלל המבנה שלו...)

:-)

פורסם

לפי מה שאני רואה , אני כמעט בטוח שזה דגם של החברה BBS , הג'אנטים האלה מותקנים על הגולף השחורה (RS נדמה לי) היפיפה שמגיעה למפגשים במרכז...

אני בספק אם תמצא כאלה במידה 14 אינץ מפני שלבחור עם הגולף יש מידה של 18 אינץ , שדיי תואם את הגודל בתמונה של ההונדה NSX שגם החישוקים המקורים שלה הם 18 אינ'ץ

הגאנט היחידי שעולה לראש שדומה לג'אנטים האלה זה שוב BBS 15 אינץ של גולף וי אר 6

אבל שוב תלוי מרווח הברגים , והגדלה מ14 אינץ ל15 אינץ כולל הגדלה של 2 סנטימטרים לרוחב הצמיג מ175 ל195

1.6 206

פורסם
דניאל

אני באמת מאמין כרגע, שככה אתה חושב?

האם יכול להיות והתחלת לתעב את הרכב? או שהגישה היא צינית מפתיעה?

אכן מאסתי קצת (אבל רק קצת) ברכב...

יש בנינו רגשי אהבה/שנאה כאלה.

אבל אני מקווה שזה יעבור בקרוב. :)

דניאל

• תוכן חדש...