Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-2000

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

חדי העין שבינכם הבחינו בוודאי במהלך השידור של ראלי אירלנד, ב"ראלי עולמי" , בניל מקשי האירי כשהוא נוהג בתחילת הראלי במכונית פרוטון S2000 ולמרות שפרש לאחר מספר קטעים עם תקלות טכניות המכונית היתה חזקה מאד ומהירה ביותר על האספלט האירי .

זו אגב המכונית שעליה דובר לגבי פטר סולברג ותוכניותיו לעונת הראלי הבאה.

מכונית כמו הפרוטון הזו - כפולת הנעה ומנוע 2 ליטר צורח - הן הבסיס למכונית ה-WRC הבאה וכמו שמסתמן כרגע לפחות ה-FIA החליטו לא להכניס מגדשי טורבו למכוניות הללו ולהשאירן כך , בתוספת חבילה אוירודינמית.

אז פרוטון לא לבד בניסויים . גם אופל נכנסים לעניינים והקורסה S2000 מוכנה כבר לקחת חלק פעיל ביותר ושוב, הניסוי הרציני הראשון יערך באירלנד במסגרת ראלי מקומי שנחשב לאליפות אירלנד.

מי שיבחן את המכונית הוא גרט מקהייל שהספיק להתחרות עם ב-WRC עם פורד פוקוס במספר מקרים .

אני מניח שבמהלך השנה אנחנו נזכה לטבילת אש גם למכונית הכל-כך מדוברת של פולקסווגן , כנראה השירוקו...

דובי

מימין האופל ומשמאל הפרוטון

3572015009.jpg

proton.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אם זה מה שיגרום ליותר עניין וליותר משתתפים ובעיקר ליותר מגוון ברכבים (עם כמה שאני אוהב את הC4 נמאס לראות רק אותה ואת הפורד כל הזמן)

אני בעד

:wink:
פורסם

מבחינת עניין מאד קשה לנחש .

מבחינת מגוון המכוניות, כבר כעת ב-IRC , הסדרה המרכזית שבה מכוניות אלו מתחרות כיום, יש את פיז'ו עם ה-207 , פיאט או בעצם אבארט עם הגרנדה-פונטו וסקודה עם הפאביה - 3 קבוצות רשמיות שכל אחת מהן משתתפת באליפות עם 2-3 מכוניות יצרן ועוד קבוצות לווין .

וזה כבר יותר מאשר יש כיום ב-WRC .

נכון שבעבר ראינו את סיטרואן מתחרים נגד פיז'ו באליפות העולם בראלי אבל קשה מאד לקבוע כבר עכשיו מה יקרה הלאה. נכון להיום סיטרואן לא הודיעו כלום וגם אין להם מכונית מתאימה, לעומת זאת פיז'ו כבר בתמונה חזק .

נקודה נוספת מעניינת ולא פחות חשובה - החוזה של סבסטיאן לואב בקבוצת סיטרואן מסתיים בסוף העונה...ולא, הוא לא מתכוון לעבור לפורד . מאד קורץ לו רעיון נהיגת המסלול. לא סתם סיטרואן "מחממים" את סבסטיאן אוג'ייר כבר במשך תקופה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...