Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה עשיתי תאונה .

עכשיו אני צריך חלקים לפיג'ו שלי.

כל מי שיכול בבקשה בבקשה לעזור באיזור הדרום עם חלקים אני אשמח.

אני מאוהב באוטו הזה ואין מצב אני משבית אותו אני מאמין שאתם מבינים לליבי

תודה מראש

תאונה 1.jpg

תאונה 2.jpg

תאונה 3.jpg

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

חלקים משומשים אולי ניתן להשיג בפרוקיות רכב.

אזור הדרום הוא גדול ואם תכתוב מהיכן אתה בדיוק, אז אולי ניתן יהיה לכוונך לפרוקיות רכב באזורך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מבאר שבע. אבל אני מכיר את כל הפרוקיות באיזור ואין שם שום דבר מעניין.

שאלתי היא אליך כמומחה, האם אתה או מישהו מהפורום מכיר איזושהיא דרך מעניינת להשיג חלקים ממישהו שמזמין או משהו כזה...

פורסם

אם שום דבר מלמטה ובפנים לא נפגע, הנזק הוא לא גדול.

פנס איתות אתה קונה חדש בסביבות ה-40 ש"ח,

בצומת מסמיה אני קניתי ל-205 שפעם הייתה לי כנף וסויץ' ביחד ב-250 ש"ח. יש שם כמה 205 - בטוח תמצא כנף יפה.

פנס ראשי גם כן שם. לגבי הטמבון למטה אין לי מה להגיד. או להוריד או לחפש כזה.

פורסם

זה לא אמור להיות כזה רציני, בסך הכל להחליף כנף , יש סיכוי שאפשר להציל גם את הטמבון, ובקשר למכסה מנוע זה ליישר אותו,

אבל הענין הוא שצריך לעשות צביעה גם לחלקים שזה עוד כסף, בגדול אם אתה מנסה להשיג חלקים לבד והולך יתם לפחח שיצבע וירכיב זה יכול לצאת זול יותר

בכל מקרה היה לי מקרה דומה , אפשר להציל את הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

פנסים לרכב זה לא בעיה להשיג ואפשר או חדשים או מפירוק.

מכסה מנוע צריך פחחות וצביעה אצל פחח.

כנף וטמבון אין מה לעשות, חייבים להחליף לפי מה שאני מבין מהתמונה.

צריך לבדוק אם יש נזק לאיזה מן החלקים הפנימיים כמו הרדיאטור, ואולי גם לשילדה למרות שמהתמונות נראה כאילו הפגיעה שטחית למדי.

בקשר לפירוקיות חפש בפורום פירוקיות באזורך אולי פספסת כמה ודווקא בהן תמצא את המכונית.

בהצלחה בחיפוש ואל תשכח לעדכן.

פורסם
פנסים לרכב זה לא בעיה להשיג ואפשר או חדשים או מפירוק.

מכסה מנוע צריך פחחות וצביעה אצל פחח.

כנף וטמבון אין מה לעשות, חייבים להחליף לפי מה שאני מבין מהתמונה.

צריך לבדוק אם יש נזק לאיזה מן החלקים הפנימיים כמו הרדיאטור, ואולי גם לשילדה למרות שמהתמונות נראה כאילו הפגיעה שטחית למדי.

בקשר לפירוקיות חפש בפורום פירוקיות באזורך אולי פספסת כמה ודווקא בהן תמצא את המכונית.

בהצלחה בחיפוש ואל תשכח לעדכן.

:mm_yeah:

נסה להתאמץ יותר בחיפוש כיוון שאתה מאוהב ברכב הזה לחפש בכל הפירוקיות שיש לא רק באזור הדרום אלא גם במרכז

בהצלחה בתיקון הרכב.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיב.

בינתיים השקעתי 250 שקל על פנסים חדשים. (איתות וראשי שמאל)

במהלך הזמן אני אתקן את כנף שמאל ולאחר מכן הצלחתי למצוא טמבון חדש ומגן קדמי ב700 שקל כולל צביעה.

(כל החלקים חדשים דרך אגב)

מה אתם אומרים על המחיר?

פורסם

אני עברתי תאונה עם צורך בהחלפת חלקים כמו אצלך אבל בצד ימין לפי 4 שנים ב-205 שהייתה לי.

כנף חדשה עלתה לי 150 בערך, חלק שחור בטמבון 100 ש"ח, חצאית תחתונה 500 ש"ח, מכסה מנוע חדש (במקום פחחות) 300 ש"ח, פנסים (ראשי + איתות) 120 ש"ח (חדשים).

אל תשכח שתצטרך (כנראה) להחליף תושבות לפנסים (קשה למצוא בפירוק). אולי גם גשר עליון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

וואלה אחי המחירים עלו מאז, אבל תודה על הדיוק.

בכל מקרה אתה צודק, גם התושבת של הפנס הלכה מן הסתם, לכן קניתי היום גם את זה והרכבתי פנס איתות חדש וגם פנס ראשי, אז כרגע לפחות האוטו יכול ליסוע חוקית על הכביש גם בלילה.

• תוכן חדש...