Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אצלי ברכב היה חסר טיפה נוזל קירור, אז ניגשתי ורכשתי נוזל קירור ייעודי מסוג G12 PLUS, המיועד לכל רכבי VAG.

הבקבוק הוא 1.5 ליטר שעלה 56 ש"ח (במחיר הזה רכשתי גלון 5 ליטר של מים ירוקים לאונו), וצבע המים הם ורודים. גם רציתי שיהיה לי נוזל קירור בתא המטען, ליתר ביטחון.

עכשיו מגיעה השאלה המענינת שלי:

המחסנאי שהיה במחסן של המוסך המרכזי בצפון שממנו רכשתי את המוצר, אמר שבגלל שחסר לי ממש מעט נוזל קירור אני יכול למלא ישירות למערכת, אבל במידה וכל המערכת היתה ריקה הייתי צריך לערבב את הנוזל במים לפני המילוי לרדיאטור, אחרת היה נגרם נזק למנוע.

עוד הוא אמר שהנוזל הזה (בניגוד למים הירוקים שמסתובבים בתחנות דלק/ חנויות חלפים) גם אמור לשמן את כל החלקים כמו המשאבת מים, ולכן זה נורא חשוב למלא את הנוזל קירור הזה.

א. האם המחסנאי צודק?

במידה ויהיה חסר לי ליטר אחד (נניח, לא חסר שם ליטר), אני צריך למהול אותו במים באיזה יחס?

ב. באיזה מים להשתמש? מים מהברז הריי מכילים אבנית, אז להשתמש במים מזוקקים או במים מינרליים?

ג. האם 56 ש"ח ל- 1.5 ליטר זה מוצדק? האם לא עדיף לרכוש בפעם הבאה "פרסטון" 5 ליטר באותו המחיר?

תודה מראש.

פורסם

נו באמת, חבר ותיק כמוך שואל שאלה כזו?

אתה כאן לא מהיום, מרק עשה מחקר שלם על הנוזל ויחסי המהילה, אתה בטח זוכר את השרשור הזה, ואם לא, לעשות חיפוש אתה בטוח יודע :lol:

(ונניח ואתה חדש כאן, יש הוראות שימוש על הבקבוק באיזה 10 שפות שונות)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני לא מהיום כאן, אבל הרכב אצלי ממש מעט ואף פעם לא מילאתי לו נוזל קירור :-)

אני לא זכרתי שרשור של מרק עם מחקר שלם. עשיתי חיפוש, אבל מצא לי שאלות של אנשים ששאלו איזה נוזל קירור למלא, והומלץ להם על G12 בגלל שG11 כבר לא מוכרים, לא ממש הבנתי, בכל מקרה לא מצאתי את הקישור שנתנו לי בחיפוש.

פורסם

ראשית אתה צריך להפנים שאתה לא נוסע יותר בפיאט אונו, והעלויות לא יהיו כמו של פיאט אונו.

אל תעיז לשים נוזל קירור שהוא לא המקורי.

זה פחות או יותר המחיר, אם צריך להוסיף כמות קטנה - אין צורך למהול אותה- זה זניח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...