Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

רכשתי לאחרונה רנו קליאו RSI שנת 94

יש לי במגש האחורי זוג רמקולים 6X9 פשוטים ושני טוויטרים פשוטים מקדימה. (מה שנשאר ברכב כשקניתי אותו)

אני רוצה להחליף את הרמקולים האחוריים בזוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוGTO937 או בזוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196 ומקדימה חשבתי לשים את הקומפוננטו6.5ואינטשוJBLוGTO6507 ואת כל זה לחבר למערכת של Pioneer DEH-4600MP וחשוב להדגיש כי אני לא רוצה לחבר סאב בשום שלב וכרגע לא רוצה לשים מגבר אלה בשלב מאוחר יותר כשיהיה לי את התקציב למגברר טוב.

השאלות שלי הם:

1. מה עדיף לשים מאחורה? איזה דגם של ה 6X9? או אולי דגם אחר שאתם ממליצים לי?

2. מקדימה יש לי מקום בדש בוארד ל 4 אינטש אז אני רוצה לעשות בנייה על הדלתות ורציתי לשאול האם זה אפשרי לרמקולים הנ"ל? או שהם גדולים מדיי? אם גדולים מדיי אז מה מומלץ לשים במקומם?

3. האם אתם מכירים מקום או מישהו שיעשה לי בנייה כמו שצריך לרמקולים הקדמיים בדלתות וכמה זה יכול לעלות לי?

4. מה אתם חושבים על הסט? האם יש טעם לעשות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר למכונית הנ"ל בערך באותו התקציב?

(התקציב הוא בערך 1000 שקל כאשר את המערכת כבר יש לי אז המחירים הם בעיקר לרמקולים שנעים בין 800 ל 950 שקל ולבנייה שאני לא יודע כמה יכולה לעלות לי אז אני אוסיף בהתאם)

תודה מראש לכל העוזרים

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אהלן שמעון

אני דווקא הייתי הולך על הדגם השני של ה- 6X9, ה- CS3196

הקומפוננט שהצעת טוב, אבל תבחן עוד אפשרות בתקציב הזה- המורל פולס:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401 :arrow:

תגיע לאיזו סדנת אודיו או מפגש ותשמע את שניהם, ותבחר את מה שתאהב יותר- הכל תלוי באוזן שלך

תמיד אפשר לעשות בנייה- הגבהות מעץ או בנייה מפיבר

כדי שנוכל להמליץ לך על מקומות שעושים את העבודה- תציין את האיזור שאתה גר בו

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אהלן

תודה על התגובות

אני גר בלוד, לי המליצו על "תוםקאר", הם טובים? הם עושים התקנות טובות או שסתם? אם אתם יודעים.

ואיזה עוד מקומות הייתם ממליצים לי ללכת אליהם בשביל להתקין עם הגבהה בדלתות?

בברכה שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אבל אם אתה רוצה את ההתקנה האיכותית ביותר- פנה לחבר פורום בשם יוסי אלפיין, תותח על הכל מה שקשור לסטריאו לרכב

הרבה מאוד אנשים מהפורום התקינו אצלו

כנס לאתר הסדנה שלו- כאן תוכל למצוא הכל כולל תמונות מהתקנות ויצירת קשר איתו:

http://www.ecaudio.co.il/ :arrow:

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...