Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בעל מערכת ממוצעת - כרגע, ואני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שלי ברכב.

מדובר על 6X9 kenwood 6980IE (עברו הגבהה עם טבעות מעץ ששיפר מעט את איכות הסאונד), ומגבר עדיין לא ידוע מה להזמין, כנ"ל לגבי סאב.

כרגע אני עם רדיו דיסק מאוד ישן SONY CDXS2000. עשה תעבודה שלו והגיע הזמן להחליף..אני כבר לא אוהב את הצליל המתכתי שלו..לא טוב לי באוזן.

1. מחפש רדיו דיסק איכותי ואמין עם שליטה על סאב.

2. מחפש מגבר איכותי שיחזיק לי יפה את הרמקולים הנ"ל מאחורה, עם אופציה לקומפוננט וסאב. (הומלץ לי פה על mac audio mpx2000, אבל אני חוזר מדעתי ומעוניין ב 4 יציאות ולא ב 2 לבסוף, אבל אם לא ניתן אני אסתפק במגבר הנ"ל, ולאחר מכן אשקיע בעוד מגבר לכבוד הסאב + קומפוננט)

3. סאב אני יכול לא לקנות עכשיו (בעתיד) היות והרמקולים מאחורה חזקים דיו כדי לתת הרגשה של סאב ברכב, אבל אני צריך אותם מוגברים בשביל זה.

הרכב הוא כריזמה - שמתי לב גם שברגע שאני פותח את הדלת הימנית ליד הנהג משום מה, הבאס ברכב נהיה מאוד חזק, אבל אי אפשר לנסוע עם דלתות פתוחות :lol:

עוד שאלה היא, האם יש אפשרות לשפר את איכות הסאונד ברכב? הוצאה / הוספה של דברים? ראיתי הרבה שאוטמים את הדלתות כדי לגרום לזה אבל זה נראה סיפור מסובך, או שעדיף לי להסתדר עם זה ככה וזהו? (אני לא מתכוון להשתגע ואם זה כרוך בעבודה רבה וכסף רב אני מעדיף לוותר על הרעיון, לא נמות מפחות איכות סאונד ברכב).

הכסף שאני מוכן להשקיע הוא +- 1500 ש"ח (ללא סאב), כלומר על מגבר ורדיו דיסק חדש.

יש חיה כזו?

תודה רבה ושבת שלום. :-)

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה רבה על התשובות המהירות.. :-)

אגב הרדיו דיסקים של פיוניר סבבה? אמרו לי שהם עושים רעשים עם הארכה וכנ"ל לגבי כמה חברים ששמעתי אצלם..היה רעש מוזר של המנוע בכל פעם שלחצו על הגז, שעבר דרך הרמקולים...או שהחיווט שלהם היה גרוע?

עוד שאלה, עדיף לבצע חיווט חדש ברכב לא? אני עם החיווט הרגיל שהיה לרכב מההתחלה, 10 שנים נראה לי דיי הרבה בשביל זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הר"ד של פיוניר ברוב הסדרות הנמוכות ודרגי הביניים סאונד לא מבריק במיוחד, אבל עושים את

העבודה ונותנים תמורה סבירה + למחיר.

בקשר לרעשים המנוע מר"ד של פיוניר תערוך חיפוש בפורום, הבעיה נובעת מהלחמות עדינים של הRCA

במכשיר, וניתן לפתור את זה בקלות יחסית. יש אפילו שרשור מצולם של איתמר המדגים איך אפשר לפתור את

הבעיה.

אלי

פורסם

אני הייתי קונה ב- 1000 ש"ח ר"ד מיד שניה כמו אלפיין 9833 או קלריון סדרה 7 ומעלה. (בעצם כבר עשיתי את זה).

אם אתה רוצה רק חדש, הייתי בוחר בקלריון 566/585 תלוי באיזה מחיר תצליח למצוא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...