Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב שלי- פיאט אונו 1400 92 יש לי נזילה ממשאבת מים. חבר מכונאי כבר בדק לי את האוטו, מחפש המלצות למקום לתקן את הבעיה ושלא יקרעו אותי במחיר, כמה גם לדעתכם צריך לעלות לי הדבר הזה?

ומה זה אומר שהמים ברדייטור חומים ומסריחים?

אני יכול אולי לנסות להחליף לבד, מסובך?

אני מהמרכז.

בנוסף אני מחפש כמה חלקי פלסטיק לרכב, יש המלצה למקום זול?

אוראל.

פורסם

אם זכרוני לא בוגד בי, מסתובב כאן לינק לספר היינס לפיאט אונו.

אם בדעתך לעבוד על זה לבד כדי שתעבוד מול ספרות כי מדובר בפירוק של רצועת תזמון, אגב רצוי יהיה להחליף גם את רצועת התיזמון מה שיקפיץ את מחיר התיקון.

עלות משאבת מים היא בין 250-400ש"ח, שווה לעשות סקר שוק בין חנויות חלפים ובין מוסכים לגבי עלויות.

עד שרפי לין יחזור אליך אם מומלציו אתה מוזמן לחפור גם בפורום אוף טופיק ולחפש לך מוסך מהמומלצים שלנו.

פורסם

בפיאט אונו 1400 מש' המיים אינה מופעלת ע"י רצועתהתזמון אלא היא חיצונית גדולה ומופעלת ע"י רצועת אביזרים (אלטרנטור).

תאם וגש אל מוסך פרטי כללי שמכיר היטב את מכוניתך, "מוסך קובלנץ" שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי או את דני.

מחיריהם הוגנים מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

באונו משאבת המים היא הכן לא יושבת על רצועת התיזמון לפי דעתי אתה יכול ללכת לכל מוסך סה"כ התיקון לא צריך לעלות יותר מי500ש"ח כולל עבודה ולפני הרכבת המשאבה החדשה כדיי לנקות את כול מ"ע המיים.

omer102fm

פורסם
בפיאט אונו 1400 מש' המיים אינה מופעלת ע"י רצועתהתזמון אלא היא חיצונית גדולה ומופעלת ע"י רצועת אביזרים (אלטרנטור).

רפי, הבקיאות שלך בפיאט מדהימה!

אכן כן משאבת המים בדגמים אלו לא מונעת תזמון ואני חשבתי ועניתי על מנועי FIRE.

• תוכן חדש...