Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נא דעתכם המיקצועית על טויוטה 2004 הדגם הפשוט יותר קוד דגם 11-12-029

עשתה 55000 ק"מ יד ראשונה הבחור רוצה מחירון +

פורסם

זה סאן פלוס, או רק סאן? כי בסאן בלי "הפלוס", מרגישים בתוך רכב פשוט למדי, אפילו חלונות חשמל אין מאחורה. אבל האיכות כמו בGLI. רכב כזה, יד 1 04 עם 55 אלף קילומטר, נדיר היום למצוא, והבן אפילו יכול לקבל 1000 או יותר מעל המחירון, בלי קשר לזה שזה טויוטה והמחירון לא זז.

פורסם

טויוטה יאריס הדגם הפשוט? טויוטה קורולה הדגם הפשוט? טויוטה ראב 4 הדגם הפשוט? טויוטה לנד-קרוזר הדגם הפשוט?

הבנת את הרעיון, נכון?

(אתה באמת חושב שאנשים יודעים את קוד הדגם של המחירון בע"פ?)

פורסם

לא כל רכב בלי קשר לזה שהוא טויוטה ימכר מעל המחירון או במחירון.

הכל תלוי במצב של הרכב, ק"מ זה אחד מהם, תבדוק טוב שמדובר ברכב שלא היה בליסינג,כי אם מדובר בדגם SUN רובם בעברם היו ליסינג או השכרה.

פורסם

להורים שלי יש אחת כזאת בעבר אני ההיתי נוסע עליה הרבה רכב הכי אמין שיצא לי לראות

פשוט לסים דלק וליסוע דרך אגב היא לא כזאת חסכונית. סתם לידע כללי.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תודה לכולם

מדובר על קורולה sun הדגם הפשוט.

הרכב לצערי נמכר.

ברכות לקונה.

דרך אגב, הייתי בקשר עם אחד שמוכר שנת 2003 עם מנוע 2007, הוא טען שהוחלף מנוע ע"ח החברה

מכיון שהיה להם דפקט בייצור. מוזר לא?

פורסם

אין שום דבר מוזר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=178844

אני אישית, אם הייתי מחפש קורולה 2003-2004,

הייתי מעדיף אחת לאחר החלפת מנוע, ממיר קטליטי, מחשב ניהול מנוע.

עוד על קורולה 2003-2004.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם אתה רוצה הרכב של ההורים שלי מוצע למכירה,יד 3 עשה 135 אחרי החלפת מנוע וכל המסביב על ידי החברה לפני פחות משנה,רכב מטופל רק במורשה.

עם תרצה שלח לי בפרטי.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...