Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע לא ברור לי לגמרי מה צורת החישוב.

מבדיקות מדגמיות בודדות זה היה נראה לי די היגיוני.

אבל זה לא חשוב - לדעתי כל ניסיון ליצור תחרות למחירון הלאומי הוא מבורך.

תחרות תמיד טובה לצרכן ולשיפור השירות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי את המחירון של לוי יצחק, בכל אופן, אני מבין מכם, שהמחירים ביד 2 גבוהים יותר.

אכן דגמים מסויימים, נמכרים מעל המחירון, ואולם הם מועטים, בפועל, רב הרכבים נמכרים מתחת למחירון לוי יצחק, ולא במעט.

אז מה בדיוק קורה כאן?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה שקורה הוא שרכבים מתפרסמים במחיר אחד ונמכרים במחיר שונה לגמרי. מפרסמים אותם במחיר מחירון או יותר מזה, ומוכרים אותם בדרך כלל בפחות מזה.

אנשים לא מתייחסים למחיר הריאלי של השווי, אלא ל"שוק" שלא באמת קיים.

ככה נוצרים מצבים שרכב שהמחירון שלו הוא 5000 יכול להימכר ב1500 ש"ח או ב10000, ואני לא מדבר על שני רכבים שונים, אלא על אותו אחד, תלוי מי הקונה ומי המוכר, ומי מהם יותר ממולח.

אין בארץ הערכה אמיתית לשווי של רכבים ואין התייחסות אמיתית לשווי של הרכב.

אם היו שמאים שעבור X ש"ח נותנים לך הערכה אמיתית של המחיר לגבי הרכב שלך ומפרסמים את התוצאות של הבדיקה עם הערכת מחיר מומלץ לקונה, כולם היו יכולים לבוא, לבדוק רכב שהם רוצים לקנות ואז המכון היה ממליץ על מחיר. קח את זה או עזוב את זה.

כל מי שניסה למכור רכב בארץ יודע שאנשים מגיעים, רואים את האוטו ומנסים לשכנע את בעל האוטו שהוא במצב נוראי ושהם צריכים לעשות יישור קו רציני, אז הוא צריך להוריד חצי מהמחיר.

צריך חוות דעת מקצועית משמאי על כל רכב ספציפי, או לפחות הנחיות מתאימות כיצד אפשר להעריך את המחיר האמיתי.

די מעצבן לקנות רכב ב10000 ולמכור אותו אחרי כמה חודשים ב2300.

פורסם
אני קונה 5. אם אני רק אמצא אותן :?

כדי לקבל תמונה נורמלית יותר של שוק הלקסוס המשומשות, אני ממליץ לך להכניס את הנתונים הבאים במקום מה שהכנסת:

ק"מ- 150,000 (ולא 870,000)

יד- שלישית (ולא שמינית)

בעלות נוכחית- פרטית (ולא מונית, ראית פעם לקסוס מונית?)

בעלות קודמת- פרטית (ולא מונית)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

...וגם מפחית את ירידת הערך שנקבעה לתאונה (57 אחוז? :lol:).

אבל ברור לי שsimon377 הכניס את הפרמטרים לחישוב כהלצה..באמת שועשעתי :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

המחירים במחירון החדש לא תמיד יותר גבוהים אתם פשוט הסתכלתם על דגמים פופולרים

לדעתי המחירון הזה יכול לתפוס הוא בנוי ברמה טובה הם ממשיכים להשתפר מיום ליום הצוות שם מקשיב לכל פנייה ומוכן לקבל הצעות

מעכשיו רק יד 2!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

צודק יש עוד מחירונים גם חוץ מאלה שרשמת אבל אף אחד מהם לא ברמה בהגה חסרים הרבה דגמים ומחירון דיסקברי ומחירונים נוספים פשוט העתיקו את לוי ושינו מחירים מסויימים תשווה ותיראה..

פורסם

אל תשכחו שהיו רכבים שנמכרו עם חבילות אבזור בתוספת תשלום, חבילות המוזכרות במחירון יצחק לוי כולל התוספת במחיר באחוזים. במחירון יד-2 יש דגמים שלא הוזכרו ככאלה שנמכרו גם עם תוספות אבזור.

פורסם

גם אני ראיתי רכב שביד 2 מתומחר יותר נמוך.

גם אני חושב שבתור כלי הכי פופולארי במדינה למכירת רכב יש לו משקל כבד יותר מכל אלו שניסו לפניו.

בכל מקרה יש לקוות שתחרות תגרום גם למחירון הלאומי להיות יותר ריאלי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא יודע אם זה בגלל המחירון החדש של יד2, אבל בשורה רעה למי שמתכנן למכור את מכוניתו אחרי דצמבר:

מחירי המשומשות יירדו ב-10% בדצמבר :?

תודה לאל שאת שלי מכרתי לפני חודשיים :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...