Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני אתה באמת חושב שזה מה שקשה? לתפוס את הנהגים הממוחשבים ברמה PRO? בוא תכנס לחדר מירוצים נכבד בחו''ל, יש ישראלים שישמחו להראות לך איך זה קשה לתפוס רכב (קח לדוגמא את Sanderman שהגיב כאן בנושא). LFS אכן עוזר לאנשים להשתפר מבחינת נהיגה וביטחון בזמן נהיגה, אבל לדעתי זה פועל אצל כל אחד בצורה אחרת. יש נהג שינהג מצוין בLFS וינהג באופן שונה לגמרי באמיתי, או להפך, אבל הסימולטור לרוב עוזר לאנשים בתחומים שונים.

לדעתי זה הכל עניין של בנאדם, ואיך הוא יתפוס את העניין.

JEP, מנהל אתר LFS הישראלי.

:)

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תמיד זה קשה. תלוי במכוניות ובמסלול, אבל לפעמים כן - זה מאוד קשה. ובכל מקרה יש בעיה אחת עם LFS מול המציאות - במציאות בחיים לא היית נוהג ככה. אני לוקח סיכונים אדירים בLFS שלא הייתי לוקח גם על מסלול מרוצים אמיתי, הרבה מאוד ממה שאני עושה שם אני בחיים לא אנסה במציאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא תמיד זה קשה. תלוי במכוניות ובמסלול, אבל לפעמים כן - זה מאוד קשה. ובכל מקרה יש בעיה אחת עם LFS מול המציאות - במציאות בחיים לא היית נוהג ככה. אני לוקח סיכונים אדירים בLFS שלא הייתי לוקח גם על מסלול מרוצים אמיתי, הרבה מאוד ממה שאני עושה שם אני בחיים לא אנסה במציאות.

רוני

זה מה שמבדיל בין נהג "טהור לב" לנהג חובבן.

(לא בא לתקוף אל תחשוב)

A.R.T Performance

פורסם

נכון, אתה יכול להרשות לעצמך לעשות דברים מסוימים בסימולטור שאפילו לא חשבת לנסות בחיים האמיתיים. אלה אם כן, להצמיד למישהו אקדח לראש ולהגיד אם אתה נתקע בקיר אני יורה, אבל זה כבר משהו אחר. אתה הרי בוחר מה לעשות ולא לעשות, גם בחיים האמיתיים וגם בסימולטור, אז הבחירה שלך. לנסות להיכנס ב200 קמ''ש לפנייה זה לא הצעד הכי חכם, אבל לנסות דברים שלא ניסית בעבר במגרש נטוש, לדעתי אפשר לנסות, ואפילו מומלץ.

:-)

JEP.

פורסם

(לא בא לתקוף אל תחשוב)

כנראה שגם אם היית בא לתקוף זה לא היה משנה - כי לא הבנתי מה אתה רוצה. מה זה נהג טהור לב ומי כאן חובבן? אי אפשר לרצוח אנשים בלילות ולהיות סבסטיאן לואב בימים?

נכון, אתה יכול להרשות לעצמך לעשות דברים מסוימים בסימולטור שאפילו לא חשבת לנסות בחיים האמיתיים. אלה אם כן, להצמיד למישהו אקדח לראש ולהגיד אם אתה נתקע בקיר אני יורה, אבל זה כבר משהו אחר. אתה הרי בוחר מה לעשות ולא לעשות, גם בחיים האמיתיים וגם בסימולטור, אז הבחירה שלך. לנסות להיכנס ב200 קמ''ש לפנייה זה לא הצעד הכי חכם, אבל לנסות דברים שלא ניסית בעבר במגרש נטוש, לדעתי אפשר לנסות, ואפילו מומלץ.

איך זה הפך להיות עניין של בחירה? אני דיברתי באופן טכני לחלוטין - אני לא רואה איך הייתי מסוגל לנהוג כל כך מהר במציאות, כפי שאני נוהג בסימולטור. מנהיגה על הקצה שמביאה אותך מילימטר מהקיר ועד לדריפטים בהילוך רביעי - אם לא קוראים לך מיכאל שומאכר רוב הסיכויים שתמות תוך חמש דקות אם תנסה לעשות דברים כאלו במציאות. בין זה לבין אימון דריפטים במגרש נטוש אין הרבה קשר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התכוונת שזה מה שמבדיל בין נהג רגיל למטומטם :!:

כל נהג ינהג אחרת בסימולטור מאשר בכביש. גם שומאכר. ובטח שבטח אנחנו הפשוטים.

אני לא רואה אף נהג שפוי נכנס לדריפטים במהירות 180 קמ"ש, אולי רק בסימולטור.

אני לא רואה אף אחד לא לוקח סיבוב מהיר מאוד על הקצה קצה של גבול היכולת בכביש - אולי רק בסימולטור

ואני לא רואה בן אדם עושה שתי תאונות וממשיך לנהוג (אתה כבר יודע מה ההמשך) - אולי רק בסימולטור.

ובייננו - אני מקווה שגם אתה נוהג אחרת שאתה בכביש - אחרת, פשוט חבל...

פורסם

עוד תרגיל פרי סטייל בזכה במקום הראשון בתחרות האחרונה שהייתה:

הפעם הנהג מוגן כיאה בקסדה - למרות שהעובדה שרגל אחת בחוץ, יד אחת מחזיקה את הדלת ויד שניה בחוץ (בחלק מהזמן) בטח לא יוסיף לרושם הבטיחות של התרגיל ;-)

זה נראה סביר יותר או שעדיין נראה מסוכן מדי לפירסום??

פורסם

אגב, אם כבר אנחנו ב-LFS, ואני יודע שזה אופטופיק עכשיו, אבל קרה משהו די מוזר. קניתי כרטיס מסך חדש שהוא בערך פי 10 טוב יותר מהכרטיס הישן שלי, אבל משום מה דווקא LFS התחיל לעבוד הרבה פחות טוב. ה-FPS (פריימים לשניה) יורד מ-70-80 לסביב 10 כשאני משחק (במיוחד כשיש לידי מכוניות אחרות, כשאני מתאמן לבד על המסלול הוא על 40-50) וכמובן שאי אפשר לשחק ככה. למישהו יש מושג מדוע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמה שטויות מדברים פה

בלי לפגוע באף אחד

רוני, ברגע שאמרת "PRO" הבנתי הכל.

אתה שמחק בSINGLE PLAYER, נכון ?

PRO - זו לא רמה בכלל בתאכלס, ואם אתה באמת רוצה להתקדם אז אתה חייב לקנות את הגרסה המלאה ולראות מה זה באמת רמה. דברים שלא חלמת עליהם, ודברים שגם אם תתאמן 3 שנים - לא תגיע לרמה הזו,לא משנה כמה תרצה ותשקיע את זמנך.

אתה תראה דברים שתגיד: אין מצב שזה בן אדם, אבל דברים כאלה קיימים.

אתה אומר שעושה כל המסלול בדריפט ואפילו לא עושה ספין? סליחה שאני אומר את זה,והכוונה שלי היא רק לעזור כאן ולפתוח את הראיה - כנס לONLINE ותראה את הרמה של תותחים בזה.

לא לעשות ספין - את זה עברנו לפני 5 שנים...מה עשינו 5 שנים האחרונות? יש עוד מלא מלא פרטים ואין סוף ליכולות ידידי.

אישית,כשהתחלתי להתאמן במציאות - בהתחלה לא הלך טוב,כי צריך ללמוד לזהות זווית של הרכב,מתי מי מה וכו

אבל אחרי נגיד 3-4 חודשים פתאום באתי משום מקום ולקחתי מקום ראשון בתחרות שאחים סדובסקי ארגנו.

אז כנראה LFS כן עזר, אחרת איך תוך חודשים בודדים אפשר להגיע לרמה סבירה?

אני אגיד לך יותר מזה.....עם כל פעם שאתה עולה רמה בLFS - אתה מרגיש את זה במציאות,וההפך - כל פעם שאתה עולה רמה במציאות - אתה גם עולה רמה בLFS.

עוד דוגמא...אחרי 5-6 שעות של דריפטים,מכיוון שכל הזמן יש כוחות G על הגוף - הראש מתחיל להסתובב...

אז למרות זה אפשר להמשיך להתאמן ולהגיב רק לפי הראיה, שהיא מאוד מפותחת אחרי LFS.

וכל מי שאמר שזה לא הגיוני במציאות - לעשות דריפטים ב150 ולעבור לייד הקיר בסנטימטרים..

תכירו את העולם האמיתי, כנסו לזה קצת יותר לעומק ותבינו שכל זה קיים גם בעולם האמיתי, פשוט זו רמה קצת אחרת

וכמובן שלא מנסים בפעם הראשונה לעשות דריפט ב150,כשעוד לא יודעים איך לעשות שמינית, כי זה טיפשי

אבל אם לאט לאט עולים רמה ומתחילים מ50 קמ"ש...עולים עוד טיפה,עוד טיפה

ואז מתחילים לאכול דריפטים של 100 קמ"ש עם יד אחת ועדיין לשמור על הקו - אז אתה מתחיל להבין שזה אפשרי, רק צריך להיות מאוד מרוכז.

וגם ב150 להכנס בדריפט זה לא משהו מאגדות.

חוויתי את זה פעם אחת ויכול להגיד....שדיוק ב150 קמ"ש חייב להיות פי 3 יותר גבוהה מאשר ב100 קמ"ש.

ומי שעשה ב100 קמ"ש יודע שבשביל זה צריך לשלוט ברכב טוב טוב, כי אין מצב לטעויות.

בנוסף בקשר לLFS יש עוד מלא דברים שאנשים לא לוקחים בחשבון:

1) ההרגשות שאנחנו מקבלים - אנחנו מקבלים ממערכת, שהכל בה צריך להיות מכוון נכון בשביל שהOUTPUT ירגיש אמיתי

לכן,אם משהו קצת שונה - זה כבר מרגיש אחרת.

שזה קשור גם להגה,גם לSETUP של הגה, גם לSETUP של רכב, ואפילו לUSB PORT!!!! שיכול לתת אפילו 10 מילישניות של DELAY וזהו, הכל אבוד.

חקרתי את כל העניין הזה פעם מלפני 5-6 שנים

בסוף התשובה היא שכמעט הכל מסתדר וזהה.

רוני, תנסה להכנס קצת יותר פנימה לעולם הONLINE של LFS - אתה תגלא דברים שלא תיארת לעצמי.

ותעשה טובה,תוסיף אותי כבר לICQ,כי דרך הודעות פרטיות אני לא מצליח להגיע אליך.

פורסם

אבל אחרי נגיד 3-4 חודשים פתאום באתי משום מקום ולקחתי מקום ראשון בתחרות שאחים סדובסקי ארגנו.

אז כנראה LFS כן עזר, אחרת איך תוך חודשים בודדים אפשר להגיע לרמה סבירה?

מצטער לאכזב אותך, אבל אחרי 3-4 חודשים להצליח לעשות דריפטים טובים של כיכר ושמינייה זה ממש לא קשה (במיוחד עם ב.מ.וו) וממש לא מחייב LFS. דודי דריפט הגיע לרמה מצויינת בזמן קצר מאוד וגם נהגים מוכשרים רבים שהייתי איתם תפסו את העניין מהר - קשור לכישרון יותר מאשר למשחקים. אין לי ספק שבתירגול הדריפט הראשון שלך נאבקת קצת עד שלמדת לייצב את הרכב ואחר כך השתפרת. כיוון שלא ניסית אף פעם ללמוד ללא ה LFS - לא תוכל לדעת אם זה שיפר או לא.

וכל מי שאמר שזה לא הגיוני במציאות - לעשות דריפטים ב150 ולעבור לייד הקיר בסנטימטרים..

תכירו את העולם האמיתי, כנסו לזה קצת יותר לעומק ותבינו שכל זה קיים גם בעולם האמיתי, פשוט זו רמה קצת אחרת

וכמובן שלא מנסים בפעם הראשונה לעשות דריפט ב150,כשעוד לא יודעים איך לעשות שמינית, כי זה טיפשי

אבל אם לאט לאט עולים רמה ומתחילים מ50 קמ"ש...עולים עוד טיפה,עוד טיפה

ואז מתחילים לאכול דריפטים של 100 קמ"ש עם יד אחת ועדיין לשמור על הקו - אז אתה מתחיל להבין שזה אפשרי, רק צריך להיות מאוד מרוכז.

וגם ב150 להכנס בדריפט זה לא משהו מאגדות.

חוויתי את זה פעם אחת ויכול להגיד....שדיוק ב150 קמ"ש חייב להיות פי 3 יותר גבוהה מאשר ב100 קמ"ש.

ומי שעשה ב100 קמ"ש יודע שבשביל זה צריך לשלוט ברכב טוב טוב, כי אין מצב לטעויות.

ברור שניתן לעשות דריפטים ב 150 קמ"ש. אבל עצם העובדה שציינת שעשית את זה פעם אחת - אומר שזה לא דבר יומיומי אצלך ואני בטוח שלא ביצעת את זה סנטימטרים מהקיר... במשחק ששיחקתי בו מספר בודד מאוד של פעמים יצא לי להכנס להיגוי ייתר גם במהירות גבוהה יותר, נכנסתי בקירות ובמעקים ווואלה - אחרי המשחק יצאתי בשקט והלכתי הבייתה - את זה לא תעשה בעולם האמיתי.

אותו הדבר - התנהגות של אנשים במסלול. אנשים נוסעים על הקצה של הקצה במסלול, כי אין הפתעות וכי יש שטחי מילוט. אבל בכביש ציבורי נוהגים אחרת

בקיצור - אין לי ספק שאף אחד מאיתנו לא מתנהג בעולם האמיתי כמו שהוא מתנהג במשחק - אפילו אם הייתם רוצים להאמין בכך. עוזר? יכול מאוד להיות שכן, אבל מקביל - בחיים לא!

פורסם
רוני, ברגע שאמרת "PRO" הבנתי הכל.

אתה שמחק בSINGLE PLAYER, נכון ?

PRO - זו לא רמה בכלל בתאכלס, ואם אתה באמת רוצה להתקדם אז אתה חייב לקנות את הגרסה המלאה ולראות מה זה באמת רמה. דברים שלא חלמת עליהם, ודברים שגם אם תתאמן 3 שנים - לא תגיע לרמה הזו,לא משנה כמה תרצה ותשקיע את זמנך.

אתה תראה דברים שתגיד: אין מצב שזה בן אדם, אבל דברים כאלה קיימים.

ועכשיו גם אני הבנתי הכל... בהצלחה בדריפטים של 150 קמ"ש!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני עד לכך שהבחור הזה עושה דריפטים ב-150, בלי שום דרמות מיותרות, לפעמים עם יד אחת. :roll:

אני מת על הסקפטיים האלה, שכל דבר שלא מוכר להם הם חייבים לפסול על הסף.

זה בסדר, גם לי אמרו פעם שסיירה כמו שלי בחיים לא תוכל לעשות דריפטים.

רק תגידו לי משהו, אתם באמת חושבים שזה רעיון טוב לפרסם תמונות פה ולו רק בגלל המיקום ???

ממש לא חכם!

אביחי

פורסם
אני עד לכך שהבחור הזה עושה דריפטים ב-150, בלי שום דרמות מיותרות, לפעמים עם יד אחת. :roll:

אני מת על הסקפטיים האלה, שכל דבר שלא מוכר להם הם חייבים לפסול על הסף.

זה כלום, חבר של דודצ'לי יכול לעשות דריפטים על 200 בטנדר סובארו משופר עם 87 כ"ס, כששתי הידיים קשורות מאחורי הגב והעיניים מכוסות - במרחק של שניים וחצי סנטימטר מהקיר - מדוד!

תעשה לי טובה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...