Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיגור תאונות הדרכים והסעות המונים - הכל טוב ויפה ( האמנם? ) , אך מה בדבר פיתוח הספורט והתרבות המוטוריים על שלל מרכיביהם?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

האוצר והממשלה מעוניינים להנציח את מצב הפקקים,ההכנסה לאוצר עצומה ואין צורך לפרט,שעות העבודה המבוזבזות לא נלקחות בחשבון כי הרווחים מסביב עצומים,בנושא ספורט מוטורי באמת שאיני מתמצא.

פורסם

המפלגה היחידה שלקחה (במערכות הבחירות שאני זוכר, לפחות) ברצינות את נושא התחבורה (כולל הספורט המוטורי שקרוב ללב רבים מאיתנו) הייתה "ישראל אחרת", שהרוח יצאה לה מהמפרשים מהר מאוד.

גם כאן ניסיתי בזמנו להרים תמיכה במפלגה זו, אבל בסופו של דבר המפלגה והיוזמה נכשלו.

כל המפלגות שהוזכרו בכתבה לוקות במחלה הישראלית לגבי הנושא - בורות ודיעות קדומות (בעצם זו מחלה לגבי רוב הנושאים, אבל נתרכז כרגע בתחבורה).

האפשרות היחידה לקדם את התחום בארץ היא הקמת מפלגת נהגים (נכון, כל המפלגות שהאג'נדה שלהן הייתה מבוססת על נושא אחד נכשלו לאורך זמן, אבל אני עדיין חושב ש-400 הרוגים בשנה מצדיקים את הנסיון, גם בלי קשר לספורט מוטורי וכו'). אף גורם אחר לא יעזור, אלא להיפך - יתנכל (ראו את קבורת החמור שעשו לחוק הספורט המוטורי של חה"כ רצאבי (כן, אני יודע שלשון החוק היא לא מה שהוא הציע, אבל בלעדיו גם זה לא היה).

פורסם
המפלגה היחידה שלקחה (במערכות הבחירות שאני זוכר, לפחות) ברצינות את נושא התחבורה (כולל הספורט המוטורי שקרוב ללב רבים מאיתנו) הייתה "ישראל אחרת", שהרוח יצאה לה מהמפרשים מהר מאוד.

גם כאן ניסיתי בזמנו להרים תמיכה במפלגה זו, אבל בסופו של דבר המפלגה והיוזמה נכשלו.

כל המפלגות שהוזכרו בכתבה לוקות במחלה הישראלית לגבי הנושא - בורות ודיעות קדומות (בעצם זו מחלה לגבי רוב הנושאים, אבל נתרכז כרגע בתחבורה).

האפשרות היחידה לקדם את התחום בארץ היא הקמת מפלגת נהגים (נכון, כל המפלגות שהאג'נדה שלהן הייתה מבוססת על נושא אחד נכשלו לאורך זמן, אבל אני עדיין חושב ש-400 הרוגים בשנה מצדיקים את הנסיון, גם בלי קשר לספורט מוטורי וכו'). אף גורם אחר לא יעזור, אלא להיפך - יתנכל (ראו את קבורת החמור שעשו לחוק הספורט המוטורי של חה"כ רצאבי (כן, אני יודע שלשון החוק היא לא מה שהוא הציע, אבל בלעדיו גם זה לא היה).

מפלגת נהגים? לשם מה ?

למה לנהוג אם ניתן להשתמש בתחבורה ציבורית ?

כל הקונספט של אני נוהג לעבודה מוטעה,צריך להיות אני מוסע לעבודה בתחבורה ציבורית,אבל כזו מפלגה אין בנמצא.

ישראל זקוקה לתחבורה ציבורית מתוחכמת ולא עוד נהגים שמחטטים באף ושותים קפה בבוקר בפקקים.

ספורט מוטורי זה משהו אחר ואני לא מבין בו,אבל מפלגת נהגים ? למי ? למה ? על מה ?

פורסם

מפלגת תחבורה, שתטפל בכל הנושאי שהזכרתם למעלה, שמר ו mosi

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לזה מספיק שר איש מקצוע מומחה בתחומו ,לא צריך מפלגה עבור זה.זה שלא מציבים אנשי מקצוע במקומות הנכונים זו סוגייה נפרדת לדון בה.

רוב הפוליטרוקים שאתם ! בוחרים, חסרי רקע מקצועי בתחומם,וזה מה שגורר מינויי משנה לא נכונים.

אני כמובן לא נגד ספורט או טיפול בבעיות תנועה,אבל אין צורך בתנועה או מפלגה,אלא פשוט למנות אדם מתאים.

ושוב...הממשלה מנציחה תוהו ובוהו בפקקים כי זה יותר כדאי מלפתח פתרונות,כמות הכסף שמסתובבת סביב מכונית אחת היא עצומה ואם תרצו על קצה המזלג קחו את המיסוי או הביול סביב כל רכב וזה עוד כלום....

מי שרוצה להוסיף וליצור כאן רשימה כיצד מתגלגל כסף לכיס הממשלה על הגב שלנו מריבוי פקקים מוזמן להמשיך כאן.

פורסם
לזה מספיק שר איש מקצוע מומחה בתחומו ,לא צריך מפלגה עבור זה.זה שלא מציבים אנשי מקצוע במקומות הנכונים זו סוגייה נפרדת לדון בה.

להבדיל מרוב המשרדים, במשרד התחבורה לא מועסקים אנשי מקצוע כמעט בכלל, או כאלה שחיים בתפיסה המתאימה לשנות ה-70 במקרה הטוב.

גם אם בטעות ייפול שר שמבין משהו בתחום (נדיר מאוד), הוא ייכשל בגלל האטימות השוכנת במשרדו. בד"כ השר ואנשי המשרד הספציפי הזה פועלים בטמטום ואטימות משותפים.

גם את נושא הספורט המוטורי, שיכול לקדם את רמת הנהיגה בארץ באופן כללי, בלי קשר למירוצים - יש לקדם.

למה דווקא לנושא התחבורה יש להקים מפלגה ייעודית?

בכמה ממשרדי הממשלה נגרם מוות מיותר של כ-400 איש בכל שנה? זה לבדו צריך להספיק (במשרד הבטחון, על מאזנים פחות טובים - יוצאים למלחמה).

כמה ממשרדי הממשלה מגלגלים אותה כמות של כסף ומיסים?

כמה ממשרדי הממשלה מזיינים ללקוחות שלהם את הצורה בלי לתת תמורה בעד הכסף?

כל זה שווה מפלגה שתיאבק באופן אנוכי לגמרי על הדברים שהזכרתי. מגיע לנו יותר בעד הכסף שאנחנו, כנהגים, משלשים לקופת המדינה.

פורסם

מפלגה כזו, שמתוכה צומח שר תחבורה, יכולה לקדם רבות את התחבורה הציבורית, הספורט המוטורי וכל שאר נושאי התחבורה הכואבים במדינתנו.

פורסם
כתבה מעניינת - לקוחה מאתר מוטוקאר...

כתבה מעניינת?! "מבלי להיכנס האם פועלו של גלעד ארדן לחיוב או לשלילה"

מה זה החארטה הזה, אתר רכב שפוחד להביע דיעה?!

מה יש למפלגות להגיד על הנושא רכב אפשר לצמוא באתר הרשמי שלהם בלי שעתונאי רכב יגוגל עבורי.. מה שאני מצפה מעתונאי רכב זה דווקא כן להגיד לי מה הוא חושב על "פועלו" של הח"כ ארדן.

פעם היה כאן עתון שהמוטו שלו היה:: ללא מורא וללא משוא פנים!! היום כבר אין עתון כזה, בטוח שלא עתון רכב.

פורסם
להבדיל מרוב המשרדים, במשרד התחבורה לא מועסקים אנשי מקצוע כמעט בכלל, או כאלה שחיים בתפיסה המתאימה לשנות ה-70 במקרה הטוב.

גם אם בטעות ייפול שר שמבין משהו בתחום (נדיר מאוד), הוא ייכשל בגלל האטימות השוכנת במשרדו. בד"כ השר ואנשי המשרד הספציפי הזה פועלים בטמטום ואטימות משותפים.

גם את נושא הספורט המוטורי, שיכול לקדם את רמת הנהיגה בארץ באופן כללי, בלי קשר למירוצים - יש לקדם.

למה דווקא לנושא התחבורה יש להקים מפלגה ייעודית?

בכמה ממשרדי הממשלה נגרם מוות מיותר של כ-400 איש בכל שנה? זה לבדו צריך להספיק (במשרד הבטחון, על מאזנים פחות טובים - יוצאים למלחמה).

כמה ממשרדי הממשלה מגלגלים אותה כמות של כסף ומיסים?

כמה ממשרדי הממשלה מזיינים ללקוחות שלהם את הצורה בלי לתת תמורה בעד הכסף?

כל זה שווה מפלגה שתיאבק באופן אנוכי לגמרי על הדברים שהזכרתי. מגיע לנו יותר בעד הכסף שאנחנו, כנהגים, משלשים לקופת המדינה.

לא מגיע לנו ולא מגיע לך שום דבר,אם אתה מייצר 400 הרוג בשנה משהו אצלך אצלנו דפוק,זו לא אשמתו של שר גם אם הוא מקצועי,הגישה של מגיע לי פסולה מהיסוד.

אין צורך בעוד מפלגה על כתפינו,יש צורך שדילול היבלית כפי שהזכרת ובצדק,שחרור לפנסיה מוקדמת של אנשי הרישוי המיושנים ומינוי שר מקצועי להתחלה של דרך חדשה,מי שבתוך המשרד הזה לא יקדם נושאים על פי תפיסת זמננו יוחלף באחר מוכשר יותר.

הבעייה מתחילה כשהמינוי לשר אינו מתאים,או שאין לשר מספיק אומץ לבוא לראש אגף שלו ולומר לו חביבי אתה אינך מתאים.

לא מגיע לך כלום מלבד שר חרוץ ומקצועי,ובנושא ההרוגים אל תשליך את האשמה אל השר המכהן,קודם כל תעשה סדר אצלך בבית,ותחנך לכיבוד הזולת ונהיגה נכונה,תוך בנייה של בתי ספר מתקדמים לנהיגה,שמי שלא יעמוד במבחן שלהם לא יקבל רשיון.

כעת,אם גם מה שרשמתי לא עוזר חפש את האשמה בחברים שלך סביבך,כולל גולשי הפורום הזה ועוד רבים אחרים.

מכונית היא אמצעי ולא מטרה,ברגע שאתם הופכים אותה למטרה(כח ,סלד,טורבו,ושאר ירקות) ואין בילתה פיספסת !

בספורט המוטורי המכונית היא מטרה ואין לי כל התנגדות לפיתוח הנושא,אבל ברגע שחזרת מתחרות כזו ואתה מנסה ליישם בדרך הביתה את מה שראית בתחרות איבדת את מטרת הספורט המוטורי,קשה לי להאמין שתוכל להצליח כאן במזרח התיכון,אבל לנסות תמיד אפשר.

ושוב אין קשר בין הרוגי תאונות לתפקוד השר הממונה.כאשר אנשים מארצך שלך נוסעים 90 בשטח עירוני זו בעייה שלנו ולא של הממשל.

ועוד כהנה וכהנה דוגמאות מסמרות שער שאתה ואני פוגשים כל יום כל שעה.

פורסם
כתבה מעניינת?! "מבלי להיכנס האם פועלו של גלעד ארדן לחיוב או לשלילה"

מה זה החארטה הזה, אתר רכב שפוחד להביע דיעה?!

מה יש למפלגות להגיד על הנושא רכב אפשר לצמוא באתר הרשמי שלהם בלי שעתונאי רכב יגוגל עבורי.. מה שאני מצפה מעתונאי רכב זה דווקא כן להגיד לי מה הוא חושב על "פועלו" של הח"כ ארדן.

פעם היה כאן עתון שהמוטו שלו היה:: ללא מורא וללא משוא פנים!! היום כבר אין עתון כזה, בטוח שלא עתון רכב.

בהחלט גישה נכונה והכרחית אני מסכים איתך

ללא מורא וללא משוא פנים!!

להגיד את האמת גם אם היא נוגדת חלק מהאינטרסים של מישהו כולל פורום זה !!!

פורסם

ברור שאצלך המכונית היא רעה חולה שיש להעבירה מן העולם.

עבורי ועבור חלק לא קטן מיושבי האתר המכונית והנהיגה היא מטרה, ולא כורח.

לפיכך - אם לגימלאים, למתנחלים, לחרדים או כל מגזר אחר מגיעה מפלגה, תקציבים וייצוג - גם לנהגים מגיע, ואף (ולו רק בגלל שאף אחד לא עושה משהו כדי למנוע את ההרוגים, אלא רק משלם מס שפתיים) יותר מכל מגזר אחר.

לא טוב לך? אל תצביע למפלגה כזו, אבל אל תבוא ותספר לי שלא מגיע לי להקים מפלגה. האינטרסים שלי שווים לא פחות מכל נושא אחר שבשמו מקימים מפלגות בארץ.

פורסם

Mosi

מה שאתה אומר לא נכון. הממשל צריך לבנות בתי ספר לנהיגה מתקדמת או לאפשר זאת. הממשל צריך לאפשר מסלולים ולמידה של נהיגה נכונה.

מה אתה רוצה, שעכשיו גם על זה נשלם? לא מספיק שאנחנו משלמים במיסים ובדוחות?

נושא ההרוגים היא אשמת הממשל. התשתית לא סלחנית, הצמיגים שמתירים להביא לארץ במצב מחפיר. אין מודעות לבטיחות. חברות הליסינג רוכשות מכוניות לא בטיחותיות ואתה משליך כל זאת עלינו?

כוח, סל"ד טורבו, ושאר ירקות קיים בכל מדינה אחרת מלבד ישראל.

אני מקווה שאתה לא פוליטיקאי.

באשר לזכות להקים מפלגה, נהגים יש יותר מגמלאים, חרדים או מתנחלים.

פורסם
Mosi

מה שאתה אומר לא נכון. הממשל צריך לבנות בתי ספר לנהיגה מתקדמת או לאפשר זאת. הממשל צריך לאפשר מסלולים ולמידה של נהיגה נכונה.

מה אתה רוצה, שעכשיו גם על זה נשלם? לא מספיק שאנחנו משלמים במיסים ובדוחות?

נושא ההרוגים היא אשמת הממשל. התשתית לא סלחנית, הצמיגים שמתירים להביא לארץ במצב מחפיר. אין מודעות לבטיחות. חברות הליסינג רוכשות מכוניות לא בטיחותיות ואתה משליך כל זאת עלינו?

כוח, סל"ד טורבו, ושאר ירקות קיים בכל מדינה אחרת מלבד ישראל.

אני מקווה שאתה לא פוליטיקאי.

באשר לזכות להקים מפלגה, נהגים יש יותר מגמלאים, חרדים או מתנחלים.

נהגים יש יותר מגמלאים והנה אין מפלגת גימלאים,עובדה !

הרוגים זה לא תשתית ולא צמיגים וגם לא תפוחי הגה חופשיים

אלא אך ורק הקופסא שנקראת מוח האדם, קאפיש ?

• תוכן חדש...