Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מניע את הרכב בבוקר, כשהוא קר,הטורים עולים עד לממש צעקה מהמנוע.כאשר המנוע מתחמם הוא יורד בטורים עד למצב הנורמאלי ,שבכלל לא שומעים את המנוע ,ממש תענוג.

איך מכוונים את הקרבורטור שלא "ימשוך" יותר מידי בבוקר כשהמנוע קר.

תודה.

פורסם

האם ישנו שינוי לרעה בתצרוכת הדלק ? הרכב מעשן בבוקר עשן שחור חזק ?

אם כן הבעיה נעוצה באחד מהשניים הצ'וק האוטומטי שאינו עובד כראוי או שיש לנקות /לכוון את הקרבורטור.

לעיתים במוסכים מצליחים לכוון את רמת ה-CO ברכב ע"י חיבור הרכב למכשיר שנקרא גז אנלייזר (היתה לי מיצובישי עם קרבורטור ובערך כל חצי שנה נזקקה לכיוון דומה,בלי שיהיה לכך הסבר מניח את הדעת).

בדוק תחילה אם ניתן לכוון את רמת הC0 ברכב.

אם לא יצליחו,תצטרך לפנות למכון לקרבורטורים ויש אפילו המלצה חמה מאוד בפורום (חפש צביקה קרבורטור).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב !

הצוק האוטומטי שלך זקוק לטיפול וכוון, ובעייתך תפתר, לשביעות רצונך המלאה.

מה סלד המנוע בעת התנעת מנוע קר, וכמה במנוע חם, יש לך שעון סלד ברכב?

כמה זמן מרגע ההתנעה הסלד מתיצב?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום צביקה.

אין לי מד סל"ד ברכב.

הרכב מתייצב כאשר הרכב מתחמם ומגיע לחום עבודה נורמאלי.

אם כך כיצד אתה יודע מה גובה הסלד בעת ההתנעה, והאם הוא גבוה מדי או תקין?

סלד בעת ההתנעה, לא אמור לעבור את 1400/ 1500,אם כי אני דואג לכוונו ל1200 בעת ההתנעה, ו750 סל"ד בסרק, ו650 לערך בעת שילוב לדרייב בגיר אוטומטי.

משך פעולת הצוק האוטומטי לא אמור לעבור את השתי דקות עבודה, עד לירידה מקסימלית של הסלד.

בברכה

צביקה

פורסם

היי צביקה

הסברתי ורשמתי שכאשר אני מניע את הרכב בבוקר התנעה ראשונה ,הרכב ממש "צועק" הטורים עולים כאילו מישהו לחץ על דוושת הגז עד הסוף

פורסם

היי צביקה

הסברתי ורשמתי שכאשר אני מניע את הרכב בבוקר התנעה ראשונה ,הרכב ממש "צועק" הטורים עולים כאילו מישהו לחץ על דוושת הגז עד הסוף

שלום רב !

הצעקה/ הסלד הגבוה בעת ההתנעה, יקצר את חיי המנוע, יגביר את תצרוכת הדלק, והוא מחייב טיפול מידי !

אתה נמנע משום מה לציין כמה זמן בדקות לערך, המנוע עובד בסלד גבוה.

גש למכון קרבורטורים, מנומלץ, בעל שם בתחומו, בהקדם האפשרי, הנזק שיגרם למנוע , יגיע תוך זמן קצר מאד, אל תמתין לכך.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...