Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהעברת בעלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה בסניף דואר אחר. במיוחד שאין להם מושג למה זה לא מצליח.

הוא יכול לנסות ב-20 סניפים ובכולם תתקבל אותה תשובה.

למען ההסבר - כאשר מבקשים לבצע העברת בעלות, פקיד הדואר יוצא ממערכת התשלומים ועובר למערכת אחרת שבעצם הופכת את העמדה למסוף משרד הרישוי (כל כניסה כזאת מחייבת את הדואר בעמלה). מדובר במסוף בעל הרשאות מוגבלות ולכן אין לו אפשרות לבצע שאילתות.

בהנחה שהכל בסדר, רק אז יוצגו לפקיד על המסך פרטי הרכב והוא יוכל להשוות האם נתונים מסויימים המופיעים במסך זהים לנתונים המודפסים ברישיון.

להלן חלק מהסיבות שיכולות למנוע העברת בעלות:

רכב מעוקל/רכב ללא טסט זמן רב/ רכב שהורד מהכביש/פרטי מוכר לא זהים לרשום במשרד הרישוי/קונה או מוכר קטינים/הגבלת מכס/רכב עם אבזור מיוחד לנכה (שינוי מבנה)/חוב בגין דוחו"ת/ וכו' וכו'. בכל המקרים האלה הפקיד לא יראה את נתוני הרכב ותופיע הודעה שלא ניתן לבצע את הפעולה. המשך הבירור הוא אך ורק מול משרד הרישוי.

אם הכל בסדר מודפסת העברת הבעלות ורק לאחר מכן חוזר הפקיד אל מערכת התשלומים ומחייב את התשלום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מבין, תודה רבה רבה אמיר שליט, רק מחר אני יבצע העברת בעלות בתקווה שזה יעבור כבר סוף סוף.

לשאלתך בגירה, אכן על הרכב היה עיקול עקב קנסות שהצטברו, אני לא כועס על המדינה שלא שילמתי אני כועס על זה שאם רוצים לעקל זה לוקח פחות משניה לחיצה על המחשב, ושרוצים לשחרר עיקול זה לוקח 10 ימים רגילים.

פשוט מעצבן...

שילמתי את הכל בטלפון ונאמר לי שזה לוקח עד שבעה ימי עסקים, חשבתי כבר ביום חמישי שזה אחרי שלושה ימי עסקים אני כבר אמכור והכל יתעדכן, ראיתי שאי אפשר, ציפיתי לפחות ליום ראשון, לפחות 5 ימים עברו כבר, ימי עסקים, גם לא נתן.

כבר הפסדתי שתי קונים רציניים, והאמת שאני מבין אותם, כי גם אני בתור קונה הייתי נרתע.

מקווה שיום רביעי אני יוכל לבצע כבר העברת בעלות.

בכל אופן גם בשביל השקט הפשי אמרתי לעצמי שמינימום שנה אני לא רוצה שום רכב בבעלותי אין לי כוח כבר לכל הדוחות חניה האלו ולקנסות מיותרים, ובאמת מיותרים.

בחיים לא נתפסתי על שכרות או על מהירות מופרזת, או פס לבן או רמזור אדום, הכל היו סתם, פשוט סתם הצקות של השוטרים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...