Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע מותקן אצלי סט של מורל מדגם הייבריד אוביישן בהגברה פאסיבית.

הסט כרגע עובד עם הקרוס המקורי של הסט שהוא mx22.2,חשבתי לשדרג את הקרוס לדגם יותר מתקדם מסוג mx33.3 או mx33.4.

האם יש טעם לשדרג או שאין טעם ואולי אפילו זה יכול לגרוע מאיכות הסט?

דבר נוסף שרציתי להתייעץ לגביו הוא רכיב ה-ACCUSET ALIGNMENT SYSTEM האם יש צורך ממשי בו ובמה הוא יכול להועיל?

וכמובן העם מישהו יודע מה מחירו.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

הקרוסים MX33 וMX33.4 עד כמה שידוע לי הם של סטים של 3 חלקים אז אני לא יודע במה הם יוכלו לעזור לך ?

אם כבר תעבור להגברה אקטיבית ואז תיהיה לך את כל הגמישות של CROSS של המכשיר\מגבר שלך :-)

לגבי ה ACCUSET ALIGNMENT SYSTEM זה סך הכל פנל "שליטה מרחוק " על הקרוסים כדי שיהיה יותר נוח לכוון

אולי GREEN MONSTER יוכל לרדת יותר לעומקם של הדברים אך בגדול זה כל הסיפור

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הקרוסים של ה 3WAY לא יתאימו לכה אם אין לכה מיד.

אבל קרוס אקטיבי בהחלט יתאים (אם יש לכה מספיק ערוצי הגברה).

.

פורסם

אם אתה מיתכוון לחבר את הקרוס של האלייט על סט של הייבריד קח בחשבון שהטוויטר של האלייט הוא 6 אום וההיבריד הוא 4 אום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לגבי האקוסט של האילייט - אני לא זוכר אם זה בא גם עם הקרוס 2 חלקים, זה נועד כדי לחסוך לך את הצורך כל פעם לגשת אל הקרוסים בכדי לשנות בהם את תצורת הקרוס.

היחידי שראיתי את זה מותקן אצלו עד היום זה יאריק.

לגבי הקרוסים, עד כמה שידוע לי אין שינויים משמעותיים ברמת הרכיבים בקרוסים של מורל עד שהגיע סט בשם סופרימו בו משתמשים ברכיבים הרבה יותר יקרים.

מעבר לזה אני יודע שניר אכן מוכר כזה קרוס אבל אם זה קרוס שלושה חלקים ואכן נראה לי שזה נכון, אז אתה כבר צריך לשקול גם תוספת של CDM ורצוי 54.

מה לגבי אודיוקונטרול 2XS? אני פשוט חולה על התוצאה של ה4XS שלי על המוראלים שלי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה ACCUSET של מורל לא מגיע עם הקרוסים, צריך לקנות אותו בנפרד. כל הרעיון שלו הוא לשמש "שלט רחוק" לשליטה על חיתוכי ועוצמות הקרוס, בהחלט אפשר להסתדר גם בלעדיו.

יש הבדלים בקרוסים מדגמי MX22 ו MX22.2 כמו גם MX33 ו MX33.3 ו MX33.4.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - תשים לב שרשמתי שאין שינויים משמעותיים ברמת הרכיבים - לא רשמתי שום דבר לגבי שינויים משמעותיים בהתנהגות הקרוס כמו נקודות חיתוך ודרגות חיתוך, יכולות בי-וויירינג והנחתה כי אני לא נכנסתי לפרטים של הקרוסים האלה.

לא בדקתי באתר של מורל :-D

ומנסיון עם האתר שלהם - אי אפשר לסמוך על הנתונים שלהם יותר מידי... :?

אבל בינינו - אין כמו מוראל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מעבר לזה אני יודע שניר אכן מוכר כזה קרוס אבל אם זה קרוס שלושה חלקים ואכן נראה לי שזה נכון, אז אתה כבר צריך לשקול גם תוספת של CDM ורצוי 54.

ה88 בפועל טוב מה54 בכל פרמטר אחריי ניסיון ממושך עם שניהם .

פורסם

אני לא נכנס לשם - טעם וריח.

לגבי השאלה על ה2XS

מדובר בקרוס אובר חצי-אקטיבי ברמה מאוד גבוהה, אתה יכול לשנות בו את נקודות החיתוך ע"י החלפת רכיבים והוא גם משמש כליין דרייבר בנוסף לכך. יש לך יכולת שליטה מאוד גבוהה בהנחתה או הגברת האות של הרכיב אותו אתה חותך דרכו.

מוצר נפלא.

Pioneer TS-X150

פורסם

מחיפוש קטן בפורום הבנתי שבשביל לשנות נקודות חיתוך בקרוס של אודיו קונטרול יש צורך במודולים שניתן לעשות לבד או לרכוש מהם,עד כמה זה בעיית ומסבך את העבודה עם הקרוס?

והאם מישהו יודע מה מחיר של הקרוס הנ"ל בארץ?

דבר נוסף,ראיתי בפורום מכירה קרוס של חברת ppi דגם frx 4/5/6 והוא יכול לעבוד גם 2way וגם 3way וגם 4way והוא לא דורש מודולים כמו בקרוס של אודיו קונטרול.

האם עדיף להשתמש בקרוס כזה על מנת לחסוך כאבי ראש עם האודיו קונטרול?

נ.ב: בקשר לעניין שהטוויטר Mt23 הוא 6 ohm והטוויטר mt22 הוא 4 ohm,אז לאחר בדיקה מול מורל הבנתי שאין שום בעיה לחבר את ה-mt23,יכול להיות שיש כאן טעות?

פורסם

זאת דעתך. זה לא עובדה כמו שאתה מציין את זה. הפרמטר החיחדי שה 88 הוא טוב יותר זה שהוא קטן יותר. מעבר לזה הרוב מרוצים יותר מה 54.

פורסם

זאת דעתי , דעת מהנדסי מורל , וכל מי שיש לו נסיון של יותר מ4 דקות שהוא שמע CDM 88 , אההה וגם על הנייר :) , שמעתי פה על דפיי הפורום את הדעות הנל , אני חושב שאני היחידי שיש בבעלותו את 2 האלמנטים + אלמנט דומה של DLS , מי שחיי איתם תקוםה כמוני מזמין לתת את דעתו מי שלא , שלא יתן זה לא מקצועי , ומטעה .

אבל לא חשוב זה לא מטרת התרד , לגביי קרוסים במחיר שלהם עם הטיים אקוסט עדיף לך לקנות פרוססור חיצוני .

פורסם

הCDM88 הוא אותו אלמנט בדיוק ב110% כמו הCDM-54, ההבדל הוא בפלטה החיצונית למטרת נוחות התקנה.

בנוסף, הREAR CHAMBER שלו קטן יותר, והוא דורש ריסון יותר מאשר ה54 בתדרים הגבוהים.

לכן אני לא מבין מאיפה אתה קובע שה88 טוב יותר.

ונקודה נוספת, הCDM-88 נועד בתחילת הדרך לייצוא בלבד, ולא היה משווק בישראל.

ולשאלה הבאה שלך, כן היה לי את שניהם כולל ה88 עוד תרם שיווקו כאן בארץ.

under construction..

• תוכן חדש...