Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מה דעתכם על הרכב הנ"ל כרכב ליסינג ?

היכן הוא עומד אל מול C4, מגאן ופוקוס בהיבטים של רמת בטיחות, מרכב פנימי כרכב משפחה ראשי, ונוחות נסיעה ?

2. לפני שאני מחליט על רכב, תוך כדי ההתלבטות בין רכבים כגון C4, מגאן, פוקוס וכו',

ומכיוון שאת רוב אני לא מכיר, ומעולם לא נהגתי עליהם, חשבתי להגיע לסוכנויות הרכב, ולבקש/לתאם נסיעת מבחן,

השאלה היא האם לא להזדהות כצרכן ליסינג (לא תהיה להם בכלל מוטיבציה למכור לי, אני לא מתכוון לרכוש מהם דבר..),

ואם אכן לא, האם אין הבדל משמעותי בין הרכב שאנהג עליו בנסיעת המבחן, לבין דגם הליסינג של אותו רכב ?

פורסם

אם מדובר בלנסר קלאסיק (הדגם הקודם עם מנוע 1600 סמ"ק מקבוצה 2) וכנראה שכן, תוותר:

כל רכב אחר (פוקוס\מגאן\C4\מאזדה3) עדיף על לנסר מבחינת נוחות, בטיחות, הנאה מנהיגה.

אבל אם יש לך אפשרות לקחת לנסר החדשה (מנוע 1800 סמ"ק 140 כ"ס, 7 כריות אויר, בקרת יציבות אבל מקבוצה 3) - זה כבר רכב ברמה אחרת לגמרי :

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/מיצובישי/לנסר%20הדור%20החדש%20/23096

מה דעתך לבקש מחברים לעבודה לשבת ברכבים שלהם או אפילו לנסות לנהוג?

אם אתה צריך בגאז' גדול ומעדיף 4 דלתות (סדן) - תבחר בין פוקוס למגאן.

אם 5 דלתות יותר מוצא חן בעינייך - תבדוק C4 ויונדאי I30\קיה סיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמרו לי שזו לנסר 2009, האם יכול להיות לנסר 2009 מקבוצה 2 ?

אגב, בהנחה וזה אכן מקבוצה 2, כמה כוכבי בטיחות יש לה ?

אגב, יהיה נכון לומר שאם אני אשאל לגבי נפח המנוע, ויאמרו לי 1.8 אז זו החדשה, ואם 1.6 אז זו הישנה ?

פורסם

אמרו לי שזו לנסר 2009, האם יכול להיות לנסר 2009 מקבוצה 2 ?

אגב, בהנחה וזה אכן מקבוצה 2, כמה כוכבי בטיחות יש לה ?

אגב, יהיה נכון לומר שאם אני אשאל לגבי נפח המנוע, ויאמרו לי 1.8 אז זו החדשה, ואם 1.6 אז זו הישנה ?

פורסם
1. מה דעתכם על הרכב הנ"ל כרכב ליסינג ?

היכן הוא עומד אל מול C4, מגאן ופוקוס בהיבטים של רמת בטיחות, מרכב פנימי כרכב משפחה ראשי, ונוחות נסיעה ?

2. לפני שאני מחליט על רכב, תוך כדי ההתלבטות בין רכבים כגון C4, מגאן, פוקוס וכו',

ומכיוון שאת רוב אני לא מכיר, ומעולם לא נהגתי עליהם, חשבתי להגיע לסוכנויות הרכב, ולבקש/לתאם נסיעת מבחן,

השאלה היא האם לא להזדהות כצרכן ליסינג (לא תהיה להם בכלל מוטיבציה למכור לי, אני לא מתכוון לרכוש מהם דבר..),

ואם אכן לא, האם אין הבדל משמעותי בין הרכב שאנהג עליו בנסיעת המבחן, לבין דגם הליסינג של אותו רכב ?

יש לי אותה דילמה בדיוק, אפשר לשאול באיזה חברה אתה, או לפחות מול איזו חברת ליסינג ?

פורסם

אם שאלו אותכם פוקס C4 או לנסר אז זה לנסר קלאסיק 1.6 כולם בקבוצה 2

משולושתם שווה לכם לקחת את הC4 אוטו שיצא רק השנה ...הקודם היה להיט

הלנסר כבר ישנה והוצגה לה מחליפה השאירו אותה אך ורק בשביל להמשיך למכור לליסינג...בזמנה היא היתה מצוינת

נ.ב

לדוד שלי הציעו לו מעבודה גם לנסר אבל מולה הציבו הונדה סיוויק שתי המכוניות קבוצה 3 (הוא בחר לנסר) אבל בכל מיקרה לא יציאו לכם מכונית קבוצה 3 מול מכוניות קבוצה 2 וזה בדוק!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
אם שאלו אותכם פוקס C4 או לנסר אז זה לנסר קלאסיק 1.6 כולם בקבוצה 2

משולושתם שווה לכם לקחת את הC4 אוטו שיצא רק השנה ...הקודם היה להיט

הלנסר כבר ישנה והוצגה לה מחליפה השאירו אותה אך ורק בשביל להמשיך למכור לליסינג...בזמנה היא היתה מצוינת

נ.ב

לדוד שלי הציעו לו מעבודה גם לנסר אבל מולה הציבו הונדה סיוויק שתי המכוניות קבוצה 3 (הוא בחר לנסר) אבל בכל מיקרה לא יציאו לכם מכונית קבוצה 3 מול מכוניות קבוצה 2 וזה בדוק!

כן, כנראה הכוונה היא לרכב חדש (2009), אבל הדגם הישן (1.6).

מידה ואני יכול לבחור רק בין הלנסר לבין מאזדה 3,

האם הלאנסר שנת 2009 הדגם הקודם (1.6) עדיפה על מאזדה 3 מבחינת בטיחות, נוחות נסיעה וכו' ?

פורסם

כבר כתבתי לך, לנסר שמציעים לך נחותה ממאזדה 3 בכל ההיבטים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כבר כתבתי לך, לנסר שמציעים לך נחותה ממאזדה 3 בכל ההיבטים.

OK, תודה רבה, והשוואה אחרונה בבקשה :

לנסר 2009 הדגם הישן - רכב חדש מהניילונים,

או מאזדה 3 שכבר נמצאת שנה-שנתיים על הכביש.

(שניהם ליסינג כמובן)

במידה וצריך לבחור, מה היית לוקח ?

• תוכן חדש...