Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A4 B6 2002-2004

vo364
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

אני מאוד מתעניין ברכב .

קראתי מהרבה תגובות בפורומים שהרכב יקר לתחזוקה ודי בעייתי.

בדקתי בקשר לביטוח והוא דווקא ממש לא בשמיים.

מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה או משהו בסגנון לגבי העלויות תחזוקה של הרכב מול רכבים אחרים

כמו מונדאו או כדומה.

אני בדקתי לפני זה בפורומים אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש.

עוד דבר ששכחתי לציין שאני מתעניין בדגם עם מנוע 2000 ולא 1.8.

גם נתונים אמיתיים של צריכת דלק והמלצות כלליות יתקבלו בברכה.

מודה לכולם מראש.

לילה טוב!

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לי אין נסיון עם A4,יש לי נסיון פחות מחודש עם A3 החדשה מנוע2.0FSI.

הנסיון שלי ממש דל יחסית אבל יכול לתת לך טיפה אור למה שאתה הולך לקנות.

צריכת דלק מחוץ לעיר חסכונית בטירוף,בתוך העיר שזה רוב הנסיעות שלי היא 9.5 ק"מ לליטר,הבדיקה היתה מיכל דלק מלא אחד בלבד,עם נסיעות עירוניות בלבד ויחסית כבדה על הגז לא סוף התורים אבל לחיצה כבידה יחסית,(אתה יודע התלהבות ראשונה).

עשיתי לאוטו טיפול קטן + טיימימנג + החלפת משאבת מים.

טיפול קטן = 420 שקל כולל עבודה כולל מע"מ

טיימינג = 1850 שקל כולל עבודה כולל מע"מ

משאבת מים = 400 שקל כולל עבודה כולל מע"מ (לא חובה להחליף אותה,אבל עדיף ברגע החלפת רצועות טיימימנג)

בקשר לנסיעה של האוטו נוח ושקט מאוד,אצלי מדובר במנוע 150 כ"ס חזק מאוד,אני אישית אהבתי את ההיגוי והשלדה,אוטו יציב בטירוף והיגוי מדויק.

איכות החומרים והישיבה באוטו מצויינת ויוקרתית.

חוץ מדבר אחד אצלי שזה נקישות קטנות בגיר שלא ממש מפריעות לי אבל אני לא יודע אם זה נורמלי,שלא תבין לא נכון,הגיר מצויין הוא יותר חלק מכל מכונית שהיתה לי, ועבודתו מצויינת במיוחד עם 6 ההילוכים,אבל ברגע שאאני מעביר מD לN במיוחד מרגישים נקישה מעצנת שאפילו מזיזה את כל המרכב טיפה,אך הייתי מצפה לגיר חלק יותר באוטו כזה.

זה מה שיש לי להגיד,מקווה שזה יעזור לך :-D

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

אבל שמתי לב כבר בעבר שבין דגם לדגם יכול להיות הבדל מהותי לגבי המחירים

אז ברצוני לדעת יותר פרטים על ה A4 ולא A3.

אבל תודה בכל מקרה!

• תוכן חדש...