Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחרונה החלון שלי (חשמלי) עושה ממש רעשי גסיסה כשאני מעלה אותו. חשבתי שאולי שווה לפרק את הפאנל של הדלת ופשוט לשמן עם WD40 את הגומייה של החלון. איך מפרקים את הפאנל? ראיתי שיש בורג כוכב בידית פתיחה של הדלת ונראה לי עוד שני ברגי כוכב בחלק הפלסטיק הזה שאפשר לשים שם דברים.

תודה,

דפנה.

פורסם

גם בקליאו 98 של חברתי המצב כזה. החלון עושה קרעכצנים נוראיים ונשמע כאילו איזה קפיץ עומד להתפגר שם.

בגדול, מעבר לפירוק הפאנל, תצטרכי לחדש את האיטום, שזה מעין סיליקון שחור שמחזיק את הפאנל בכל ההיקף.

אולי יהיה אפשר למחזר את הקיים, אבל רצוי להיות מוכנים. כדי לעשות זאת יש את הבורג הגלוי ויש את הברגים מאחורי

ידית סגירת הדלת שאותה ניתן "לפתוח" ולהגיע לברגים האלו.

בפורום כתבו לא פעם על ספריי סיליקון לגומיות, שעלול לעזור. מודה שעדיין לא ניסיתי, אך אם את מנסה,

תעדכני כמה עלה ואם זה עזר. כמובן שאם מישהו אחר ניסה את הספריי הזה, הוא מוזמן להגיב האם יש שיפור או שזה

כוסות רוח למת...

פורסם

תחסכי לך כאב ראש, כל זגג רכב תמורת 100 ש"ח יפרק יבדוק ויגיד לך מה הבעייה.

במידה והמנוע הולך למות, אפשר לשמן את הגומיות עד מחר...

פורסם

העניין הוא שלאחרונה הוצאתי יותר מידי על הרכב, בין היתר טיפול זהב! בכל אופן אם אתם אומרים שצריך להשלים שם את הסליקיון אני מבינה שזה קצת בעייתי, לא יודעת אולי אני אחכה עם זה. אבל הכי מעצבן שאני חושבת שהסיליקון מעל לשמשה שלי פרוצה שם כי יש מלא רעש ברכב אילו החלון פתוח או הדלת ואף אחד מהם לא פתוח. אז יכוליות גם שם צריך למלות בסיליקון

פורסם

ניסן צודק. הדברים שכתבת אינם ברורים. האם מדובר בשמשה קדמית? האם בשמשת החלון? האם מי מהם הוחלף מתישהו?

פורסם

מדובר בשמשת חלון בצד הנהג, לא השמשה הקדמית. פשוט כפי שהבנתי אם אני מפרקת את הפאנל הצדדי בדלת אני גם צריכה לחדש את האטימה. ובזה אני לא רוצה להסתבך, אלא, אם אתה אומרים אחרת, ופרק את הפאנל הפנימי של דלת הנהג פשוט וללא בעיות, וכך אוכל לשמן את הגומיה של החלון.

פורסם

אין שם מה לאטום, זה כולה ניילון שמודבק ואם מסירים אותו בעדינות הוא גם חוזר בלי בעייה.

מה שכן את התעלמת ממה שכתבתי מקודם, אם המנוע של החלון הולך למות אז לא יעזור לשמן את הגומיות, לצורך שימון בלבד מספיק להוריד את החלון עד למטה ולהתיז ספריי סיליקון בשני הצדדים של הגומי והוא כבר ינזל עד למטה, אחרי זה תעלי ותורידי את החלון על מנת למרוח טוב את החומר.

פורסם

זה לא ילכלך את כל החלון עם שמן? סתכל לפני שאני קובעת שהמנוע של החלון הולך למות, אני רוצה לשמן אותו קודם.

בנוסף, צודק, אכן לא עניתי לך על ההודעה ממקודם לא שמתי לב.

שמתי לב, כי בשמשה הקדמית שלי (לא בצדדים) שמשה ראשית, שהסיליקון הקרוב יותר לצד הנוסע (הבעלים הקודמים התקינו שם גם בעבר אנטנה לדיבורית) בכל אופן, חומר הבידוד השחור למעלה בחלק שמחבר בין השמשה לחלק המתכתי של הרכב, התפרק קצת (הוא לא פגום, יבש או מתפורר)פשוט צריך לחזק אותו בחזרה עם סיליקון כפי הנראה, וכתוצאה מזה שהוא יצא מהמקום נכנס לי מלא רעש משם (בזמן נסיעה כמובן).

האם יש צורך בהחלפת כל החומר המבודד? או רק לחזק את הנקודה עם סיליקון?

פורסם

בקליאו אין ניילון להגנה רק מסטיק שחור בין הפח לפלסטיק.

אין בעיה לפרק את הדיפון- יש 2 ברגי כוכב מתחת לחיפוי של ידית הסגירה,עוד בורג בידית פתיחה של הדלת, ועוד 4 ברגים בתא שבדלת.

לאחר פתיחת הברגים והוצאת מנגנון הפתיחה של הדלת(יש מוט שמולבש עליו) צריך למשוך את הדיפון אלייך, יש תופסנים מפלסטיק שצריך לשחרר במשיכה.

אצלי החלו היה זז לאט וספריי סיליקון על המסילה גרם לחלון לזוז יותר מהר.

רעש כמו שאת מתארת נשמע לי יותר כמו מנגנון שהולך לסיים את חייו(יצא מהמקום או שנשבר משהו).

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אפשר לקבל שם של ספריי כזה?

יש מליון סוגי של חומרי סיכה לחלקים ברכב, ועוד יותר יצרנים עלומי שם שמייצרים אותם.

אם אפשר לקבל משהו ספציפי, ועלות מוערכת. תודה!

פורסם

אני חושבת שיש לנו ספריי סיליקון של ההליכון, זה גם תופס? כמה עולה להחליף מנגנון כזה? בנוסף, החלון שבצד הנוסע, הלחצן שיש לי בצד שלי לשלוט עליו גורם לו לעלות ממש לאט אבל אם אני סוגרת את החלון מהצד שלו הוא עלה יותר מהר.

מה ניתן לעשות? לנקות מגעים אולי בלחצנים?

• תוכן חדש...