Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GRAN TURISMO 5 (פרולוג)- מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השתעממתי קצת אז קניתי עוד 2 משחקים ל-PS3, את הפרו אבולושן 2009 ואת הגראן טוריסמו 5 פרולוג (קניתי רק עכשיו כי לא מצאתי עד כה את הגירסה באנגלית).

האם יש אפשרות להורדת עדכונים למשחק, בעיקר מסלולים נוספים ?

קצת התבאסתי שיש רק איזה 4-5 מסלולים במשחק ואין את הנורבורגרינג ועוד כל מיני מסלולים אחרים.

דבר נוסף שקצת מבאס שאין את האופציה לשפר את המכוניות כמו שהיתה בגרסאות הקודמות, ידוע אם הפיצ'ר הזה יהיה קיים במשחק המלא,כשזה יצא (בסופו של דבר) ?

מבחינת מבחר הרכבים אהבתי שהוסיפו יצרנים נוספים (סוף סוף פרארי....),אבל קצת מאכזב שמבחר הדגמים דל יחסית.

יש מושג מתי אמור לצאת המשחק המלא ?

פרט לתלונות האלה- המשחק מדהים, אין מבחינת גרפיקה, אין מבחינת יכולות הניהוג של המכוניות עם האפשרות לבטל את בקרות האחיזה והמשיכה השונות וכו', והן מבחינת ה-GT-R שמחרמנת אותי כל פעם מחדש כשאני "נוהג" בה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למיטב ידעתי, כרגע אין אפשרות להוסיף מסלולים נוספים. אם תחקור טוב, תראה שיש אפשרות הפוכה לכל מסלול,

והדייטונה נחלק אף הוא לעוד מסלול.

לשפר בצורה מלאה כרגע אי אפשר (עד יציאת המשחק המלא), אבל ברגע שתסיים של כל 3 הששיעורים במשחק

(30 תחרויות) במינימום מקום 3 תגלה אופציה לכייל ולכוון את הרכבים, החל מ: הורדת משקל, הוספת כוח, מתלים, מהלך הילוך, התערבות בקרת האחיזה ועוד.

לגבי המשחק המלא- ההכרזה הייתה לכיוון סוף 2008 ותחילת 2009. כרגע עדיין אין תאריך באופק, אך מדובר על מספר

בודד של חודשים, כאשר בכל העולם (כולל אותי ואותך) כבר מחכים לקוצר רוח לגרסה המלאה שתהיה ע"פ השמועות וחוות

הדעת למשחק המירוצים (אני מרשה לעצמי להגיד אפילו סימולטור) הטוב ביותר שנראה על קונסולה ניידת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אוקיי, טוב לדעת לפחות שאחרי שאסיים את כל המירוצים (כרגע אני בשלבי סיום של קלאס A,האחרון) אוכל לשפר ולכייל קצת את הרכבים, אחרת זה היה די מבאס.

ובכל אופן,כמו שכבר אמרו וכתבו בכל העולם, אם זה רק הפרולוג, אז כנראה שהמשחק המלא באמת יהיה סוג של מהפכה.

אגב,לגבי התערבות בקרות האחזיה, את לא צריך לסיים את המירוצים בשביל לשנות את אפיון הבקרות,לפני כל מירוץ יש לך אפשרות לשנות את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי שתסיים את 'קלאס A' יפפתח לך 'קלאס' נוסף עם האות S.

שם צריך לאזן רכבים לפי יכולת המתחרים (כדי שלכולם יהיו נתונים דומים).

ה-S קשה במיוחד.

מקווה שתהנה :)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...