Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחר שחברים כאן הדריכו אותי, הצלחתי לשלוף את הרדיו החוצה מהדש-בורד. כעת, מה שנותר הוא לנסות לשלוף את הדיסק או אולי שניים (?) שתקועים בפנים והשאלה היא כיצד אני ניגש לרדיו משולב שכזה ומפרק אותו, או יותר נכון כיצד אני מגיע לחלק של הנגן?

תזכורת: עבודת מודיעין מאומצת גילתה שאחד הזאטוטים כניראה, לא בטוח, דחף דיסק לתוך הנגן שכבר הכיל אחד. בכול אופן, כאשר לוחצים על הכפתור המוציא את הדיסק, פוצח המכשיר בסדרת תיקתוקים מעוררי רחמים. כול השאר, הרדיו במיקרה זה, עובדים היטב. גם הנגן מנגן את הדיסק אבל כאמור לא מצליח להקיא אותו.

 

אם ההמלצה היא לעזוב את זה לבעל מקצוע - נא לציין למי: למוסך מורשה או לחשמלאי בתחום האודיו?

 

תודה רבה מראש!

front.jpg

lable.jpg

left.jpg

rear.jpg

rear left.jpg

rear right.jpg

right.jpg

top.jpg

פורסם

אל תכנס למורשה, הם בעצמם שולחים את הרדיו למקום אחר.

כנס למעבדת אודיו, מסור את המכשיר לתיקון והרכב בחזרה.

 

כל זאת אם אין לך חוש טכני מינימלי - כל שנדרש שם זה לפרק מכסה עליון על מנת להוציא את הדיסק החוצה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עד כמה שאני יודע אין צורך.

 

אבל אם יש, גם אם היית עושה את זה במורשה היו גובים ממך כסף על סינכרון, ככה שאין מה לעשות. (אולי תפרק את המכסה שהרדיו עוד מפורק).

 

מסביב למכסה העליון תשים לב לחיבורים בין גוף המכשיר למכסה. הפרד אותם בעזרת מברג דק והרם. היזהר לא להחתך. משם כבר אתה תראה את הדיסק. אם יש שם שני דיסקים עזור לדיסק השני לצאת. אח"כ חבר את המכשיר לרכב ונסה להוציא את השני בעזרת הלחצן. אם לא יילך, סגור הכל בחזרה ושלח לתיקון.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

את המכסה פותחים ע"י הוצאת הברגים מסביב. לא בטוח שתהיה לך גישה לדיסק, אבל שווה נסיון.

 

אאל"ט, ב-307 לא צריך קוד, אלא המכשיר מסתנכרן מול ה-BSI. אם בכ"ז נדרש קוד, כל מוסך מורשה יוכל לברר לך (או שתתקשר לחברה, למח' הטכנית) עפ"י מס. רישוי.

פורסם

לא צריך שום איפוס...

אני גם פירקתי אצלי את הרדיו דיסק בגלל שהמנוע בדיסק לא מסתובב וככה לא ניתן לשמוע דיסקים.

מאוד פשוט לפרק את המכסה העליון, כאשר החזרתי אותו עדיין לא עבד, אך לא היה צורך בשום איפוס, הרכב והרדיו עבדו כרגיל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שוב, למיטב ידיעתי אין כאן איפוס - כי המכשיר מותאם ל-BSI של הרכב. אם מחליפים מכשיר - יש צורך לבצע התאמה (להבדיל מהמכשירים הישנים (306, קסנטיה,206) שהיו צריכים קוד בן 4 ספרות.

פורסם

העבודה נעשתה בדיוק כפי שהמליצו כאן ובהצלחה. הכול הסתדר.

לשם הביצוע צריך מוט דחיף צר כלשהו (או חוט חשמל קשיח/תיל) על מנת לשחרר הרדיו מהדש-בורד, מברג Torex במידה 8 ואחד במידה 10. כמו כן מברג שטוח קטן/טסטר. יש לשחרר את מכסה הפח המגולוון מלמעלה ויש לעשות זאת בזהירות. צריך גם לשחרר מספר ברגים מהצדדים ע"מ לשחרר את המכסה הזה ולעזור לו לצאת. לאחר מכן הנגן משתחרר מהתושבת בולמת הזעזועים שלו, ע"י 4 ברגים. אגב, לא היה צורך לשחרר את היחידה מהחיווט. כמובן - להזהר שלא יפול בורג לתוך הדש-בורד...

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

הייתי מציע להעביר את האשכול הזה לפורום מולטימדיה

בברכה ירון

 

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

×
×
  • תוכן חדש...